Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)
Raspunsuri - Pagina 18
alice2004 spune:
Si eu, si eu la schimbul III, desi azi nu cred ca o sa stau prea mult cu voi, ca am o durere nashpa rau de capatina si ma grabesc sa ma intind in pat, ca vad dublu !!!
Cald tare si aici, monsher, am crezut ca o sa ploua putin ca se innorase si m-am grabit sa ajung acasa, da' de unde ? Asa ca mi-am stricat si plimbarea de seara, noroc ca fusesem la mama inainte si ma delectasem cu niscaiva cuiperci la gratar cu marar si unt si brinza rasa, miam !!!
Liliana, imi pare rau sa citesc despre patania ta, banuiam io ca nu numai aici se petrec dastea ... la noi decit sa iti fure actele mai bine te impusti singur intr-un picior, ca dureaza o vesnicie sa ti le faci din nou ! Nu ramine decit sa speri ca cine ti-a furat geanta o sa ia portofelul si o sa arunce restul, cam asa se intimpla pe aici ... si daca ai noroc iti regasesti actele ori la cutia postala, ori aruncate pe undeva de catre hotz !! Pupici tie si bafta !
Olivia, eu cind lucrez trece timpul imediat, sau cel putin asa mi se pare mie ! Hai, ca nu mai este mult !!
Caro, mama, ce balaceala acolo la voi ! Si ce fain ca aveti curte - noi mai facem ingineria cu piscina pe balcon, ca in casa ma iau nervii sa string "lacul" care se formeaza in mijlocul camerei !!
Si ca vorbiti de bubite, Andrei le face de la caldura, eu il imbaiez in apa cu tarite si cu musetel, mai il dau cu talc sau cu crema de galbenele si trec mai repede ... vazui ieri la plimbarea de seara un copilas intr-un carutz cu o basca groasa pe cap si cu aparatoare din aceea de vint la picioare ! Bietul copil era pliiiin de bubite din acelea rosii de caldura, se vedeau pe minute ca doar ele erau la vedere ... cum dumnezeu il tinea mama lui asa, nu pricep, ca afara, desi spre seara, tot cald era !!
Va pupez cu drag pe toate si ne auzim tomorrow !
O noapte buna si o zi asisderea schimbului III !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
AncaMaria spune:
Salut! Intru si eu cand toata lumea s-a carat la dormit sau la treburi.. da am avut ceva de terminat... insa restul sapt. va fi lejer ca luni suntem liberi iar vineri se sarbatoreste canada day...
Am vazut multe poze, cu d-nul pufulescu la mare (ce misto paralela cu pozele de anul trecut), cu lia pui, cu dana-speel si baietii si nu in ultimul rand cu alessia si felicia... mama ce misto e piscina din curte.. vreau si io... curte mai intai..
Liliana, imi pare rau de intamplare...
Bia azi si-a facut numarul de plans acasa, in timp ce o imbracam, iar cand am ajuns la gradi nu a mai plans, a intrat tacticoasa si s-a dus cu educatoarea in alta camera... i-am facut pa-pa si am plecat, nu cred ca a plans si uite ca nici nu am sunat pana acum... mama denaturata ce sunt... oricum, ieri a fost tare maraita cred ca nu prea a dormit la pranz...
kro, ma intrebai cum se inteleg fetele, destul de bine, Andreea e mai mult plecata ca are destui prieteni, dar cand vine seara acasa, o pupa si o smotoceste pe asta mica... iar Bianca ne face inventarul in fiecare seara sa nu cumva sa lipseasca careva..."mami, tati, adea" repeta asta de cateva ori...
Pupici tuturor, revin,
Laura _Oprescu spune:
pup toate mamicile de piticlonti! nu am apucat decat sa citesc supararea Lilianei(:() si nerabdarea Oliviei ...vacanta mai ocupata ca asta nu am vazut de cand ma stiu.va pup cu mare drag
g_ioana spune:
Neatza,eu stau cu ochii pe geam sa vad cand vin ploile alea anuntzate de ieri..da cred ca vin maine vorba Mariei,ca daca o intrebi ceva,cand ai cazut,cand ai mancat raspunsul este constant "maine"!
Vazut poze cu fete cucuiete in piscina,super tare masinaria,vreau si eu..si cu 2 baieti frumosi si o mama sexoasa!
Liliana poate ai norocul sotzului meu,ultima oara cand i-au furat portofelul,au luat doar banii si restul au aruncat intr-o curte si la fel avea toate actele si cardurile in el!!
Olivia si chiar nu treci si pe la Ieshi,ca si noi avem cofetarii bune!
Daria,pupam bubitzele Giuliei sa treaca repede!!
Dana,poate Vicu nu face,si eu am stat vreo saptamana ca pe ace ca m-am intalnit cu o fosta colega de facultate care avea 2 fete pline de bube,si dupa ce s-au jucat cu Maria mi-a zis ca este in prima zi de scos afara dupa rujeola!!!
A,noi mancam zilnic o banana o portocala juma de mar sau un kiwi si mai ciugulim cirese,a mea este innebunita dupa fructe,abia astept sa iasa pepenele ca anul trecut a fost primul cuvant lung care l-a spus
Mitzu noi am avut vreo 3 saptamani scaun moale si cu mucus ,i-am facut toate analizele si nu i-a iesit nimic,dar mi-a venit ideea sa-i scot sucul natural care il faceam in casa (si pe care il dau de vreun an de zile zilnic)si de atunci s-a reglat!Sanatate piciului!
o zi usoara si racoroasa
http://photos.yahoo.com/gorodeii
g_ioana spune:
LA MULTI ANI LIA!!!!SA FI SANATOASA VOIOASA SI IUBITA SA AI O SARCINA USOARA SI COPII SANATOSI!!PUPICI
http://photos.yahoo.com/gorodeii
carmenp spune:
lioo, la multi ani,
sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata, sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de cei dragi
si, nu in ultimu` rind,
sarcina usoara si bebe sanatos!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kro spune:
LA MULTI ANI LIA !
Sa fii sanatoasa, fericita si, nu in ultimul rand, sa ai parte de un an mai linistit....
Revin mai tarziu (sper) ca acu', pe caldurile astea, eu plec cu fii'mea la inot
alice2004 spune:
Liaaaa, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte, sa va bucurati toti de el si sa fiti fericiti ! Iti doresc tot binele din lume si sa ai grija de tine !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
roller025 spune:
LA MULTI ANI, LIA!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai doi copii minunati!
Am vazut o mamica cu coditze si doi baieti frumosi, un parc acvatic si doua fete frumoase foc.
Liliana, imi pare tare rau de intamplare! Sper sa poti sa-ti recuperezi actele!
O zi buna tuturor!
pako spune:
Lia, la multi ani!Multa fericire si iubire din partea celor dragi!
Lilian, imi pare extrem de rau ce ti s-a intamplat....adevarat ghinion!.Poate totusi persoana raufacatoare iti va trimite actele sau le va lasa undeva la vedere...banuiesc ca-l interesa numai banii....
kro, am vazut 2 fete cucuiete frumuselr foc si pline de viata...sa-ti traiasca! eu ma simt foarte bine, fara greturi, fara dureri(deocamdata)
Dana,esti o frumoasa si baietii tai la fel....am recunoscut cat de cat zona industriala....am avut si noi ocazia sa locuim intr-un ap. dintr-o zona industriala dar bineinteles am refuzat....noi am putut avea optinunea asta.Apartamentul era luxos sio la un pret bun de inchiriat....dar tot n-am facut compromisul.
Andreea mea azi dim. a facut pischu la olitza pentru prima data....in sfarsit a facut si ea ceva acolo....
Eu am atacat servetelele umede ale copile...nu mai pot de cald...