Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)
Raspunsuri - Pagina 17
kim222 spune:
Daria...de azi in exact 3 saptamini...ne pregatim de plecare!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
vrabiuta spune:
dana - pupici am intrat doar putin sa vad ce mai fac mamicile mele si am vazut mesajul tau. aparatul pe care il aveam asta iarna este un sony f 828 (il mai avem si acum, dar a ramas fratele mai mic al 30D-ului )
ma gandeam ca mai bine iti iei un R1, succesorul lui f 828, tot de la sony. ar trebui sa fie in jur de 800 de euro si este foarte foarte bun. are aceleasi lentile excelente de la carl zeiss (24-120 mm, deci ai ceva zoom cu care sa poti incadra ce iti place) si un super senzor de 10 mpx.
uite aici:
http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/r1.html
pupici si noapte buna (cu sau fara povesti)
cele mai frumoase
vrabiuta spune:
da' credeti ca am rezistat sa nu ma uit la pozele carolinei? mi se inchid ochii de somn si eu stau pe net... dependenta curata!!!
carolina, ce piscina mami?! ala e parc de distractii in toata regula! super tare! vrem si noi!
andreea - nici lia pui nu prea se da dusa de la piscina cu una cu doua... dar ca sa o scoatem din apa ii propunem sa udam florile cu stropitoarea, sau sa ne dam cu tricicleta, sau sa citim din carticele in casa (in functie de inspiratie si de ce functioneaza). dar daca mergeti la gradi cand mai are timp de piscinuta?
cat despre "pernute" si mie tare imi place sa le smotocesc. si ma mir ca nu a ramas fara ele ca nu sta locului o clipa si a si crescut mult in inaltime.
olivia - s-au apucat de statuie?
in seara asta am gasit-o din nou plina de praf din cap pana in picioare si franta de obosita... macar genunchii nu erau negri, ca avea pantalonasi trei sferturi (care in zona genunchilor erau aproape negri). si cand am venit acasa a mai tras o tura de joaca si cu fetita vecinilor. parca vad ca maine dimineata iar doarme pana tarziu (la noi 8 a fost limita maxima, si s-a intamplat oricum o singura data).
acuma chiar ca ma duc sa fac nani. va pup
cele mai frumoase
polux spune:
Eu am intrat numai sa ma plang un pic. Dar mai bine renunt.
Da Olivia inca am examene, azi le termin, si maine trebuie sa dau rezultatul. Dar cine hiberneaza weekendul acesta 5 zile, moi.
Din pacate sunt un pic cam ocupata si un pic cam suparata, caci mi-am pierdut toate actele ieri.De fapt mi-au furat geanta cu toate actele, si nu erau putine, si acum sunt cu mana pe telefon.E dar asta este, din experienta invata oamenii.
Liliana
Poze cu maimutica mea
kim222 spune:
Liliana, unde ti-au furat geanta??? Aveai acte importante? Cind termini scoala?
Marcela ..nu s-au apucat inca de statuie...
Eu tot caut metode sa fac timpul sa zboare...si nu gasesc
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
philip spune:
liliana, cum sa ti le fure, maica? unde?
marcela, pai el merge numai 4 ore deocamdata, de luni va merge full time. pai mai raman serile (adica, dupa-amiezile, ca-l va lua tati la 3) si we.dar eu totusi nu vreau. plus ca in we noi nu stam deloc pe acasa, tot prin parcuri si piscine, asa ca ce sens ar avea.
i-am vazut iarasi pe frumosii danei, pupici si lor si mamicii.
soacra n-a plecat, pe 15, mai am 2 saptamani juma...
daria, poate a piscat-o ceva. pup la buba
philip&andreea
copilasi dragalasi
BLUE ANGEL spune:
Felicia , ma bucur din tot sufletul ..iti doresc sarcina usoara si multa sanatate ...pupici pe la burtici
Ouuuuaaaauuuu , Caro ..ce piscina ..vreau si ioooo !!! Acolo este un adevarat aqua parc ..nu am mai vazut asa ceva ...si vreau si la casa ...ce fetite frumoase ai !!! Sa-ti traiasca !!!
Andreea pe Pupi sa se faca repede bine ..si la voi e cald ?
Olivia , ce faci ? Munci ? ..si nu trece timpul mai repede cand muncesti ..hai ca mai e putin ...
Daria , si d-l Pufulescu a facut o iritatie pe picior ..pe pulpita pe partea ext ...dar asta de acum 1 luna ..i-am dat cu Advantan , i-am luat crema de la Mustela ..degeaba ... Nu stiu cu ce sa-I mai dau ..la el arata ca niste mici cosulete ...o sa merg la pediatra sapt viitoare sa vedem ce zice
Dana , si eu vroiam sa-ti spun ca arati super ...dar am observat asta si in iarna
Liliana, imi pare rau de intamplare ...ce urat ..credeam ca pe acolo nu se intampla chestii dintr-astea
noi ne topim de cald ..si eu am un dor de duca...
am incercat si eu sa-i scot pampersii lui Pufu dar am cedat nervos dupa ce si-a insemnat aproape toate locurile din casa ...si apoi vine si-mi arata ...eu ii explic ca trebuie sa faca la olita si-mi aduce olita ..mai avem de lucrat la faza asta
ei , ma duc sa-mi pun un pahar de Sangria rece ..si sa pipez o tigara
pupici
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
polux spune:
Daca aveam acte importante? Toate, ca naroada. De la ID si licence driver, al meu si al sotului, la credit carduri si debit card, pasaportul sotului si al Adelei...si nu mai stiu cate.Mersesem cu sotul la un job interviu si aveam toate actele lui cu mine.
Si cel mai nasol e partea cu pasapoartele, al sotului,care abia il facusem acum in Romania (pasaportul, nu sotul) si al Adelutei. daca al sotul se face usor, adica merg la consulat,il declar pierdut si in cateva luni are altul, al Adelutei nu am cum sa-l fac fara ea. Asa ca va trebui sa o aduc incoace cu cel Romanesc...si sa vezi tevatura la vama.
Dar de asta este...impozit pe prostie.
Andreea, intr-un super marchet, pusesem ca toanta geanta in carut.Si de acolo au furat-o in fractiune de secunda.
Pupici la toate.
Vazut poze, citit mesaje, dar nu am timp de raspuns acum caci plec la scoala, mai am un examen azi.
Liliana
Poze cu maimutica mea
philip spune:
simo, acum is 35 de grade, dar cu aer cond peste tot nici ca ma doare capul. mai nasol ca nu poate pupi iesi la plimbari...
mai, liliana, ce nasol...dar ce cauta pasaportul fetei la tine daca ea e in ro? nu are nevoie de el la intoarcere???
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Liliana..imi pare rau..Si eu imi pun genat ape unde apuc..ultima data cind am facut controlul la ochi....si mi s-a atras atentia sa am grija! O ai ceva de lucru...dar voi sa fiti sanatosi!