Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)
Raspunsuri - Pagina 16
pako spune:
Marcela, la voi e complexa treaba cu desenatul...:)
Simona,daaaaaaaa......am 2 luni de sarcina.O sa incerc si eu cu fructe din compot...buna idee
Eu nu-i spun decat o poveste(deocamdata)....aia cu 3 purcelusi care si-au facut case diferite, vine lupu sufla(sa vedeti ce aer in piept isi ia ca sa sufle si ea), darama 2 din ele si la casa din caramida cade in cazanul cu apa fierbinte si asta a fost cu lupul cel rau.
Parerea mea e ca putem sa inlocuim cuvintele "tari"...pana vor intelege ei ce si cum.
roller025 spune:
Hop si io. N-am lecat inca de la job ca m-am sedintit. Si acu astept sa vaz cand si cum plec ca tre' sa fac o livrare si mai dureaza.
Intre timp am aflat ca Vicu poate sa faca varicela... fuarte dragutz... iubirea lui de la mare a facut varicela azi si ei s-au pupat cu mare drag sambata. Oare o face? ca pe un site am gasit scrise urmatoarele:
Perioada de contaminare (molipsire): Perioada de contaminare este de aproximativ 8 zile dupa aparitia primelor vezicule (si nu a bubitelor).
Asa o fi? Daca nu, n-o sa mai fac nici o petrecere de ziua lui, ca deh, 15 zile inseamna tocama atunci... off, offf, mai, mai
kim222 spune:
Sa va salut repjor..ca apoi ma apuc de munca..in speranta unei statui...cred ca s-au prins astia ca ne cam omoara cu munca si fac ei misto de ei...ce ne facem daca Alex si Olivia nu se mai intorc din Ro???
Irina merci , daca este linga Biserica Neagra sigur o gasesc! In principiu intre 23 si 29 iulie sintem in zona Rucar-Brasov...mi-ar place sa ne cunoastem!
Monica ..disco ai? Si tu care le-ai spus acasa ca te duci in delegatie !
Carmen..la Iesi...sigur nu am drum:)))) Nu am vizitat niciodata zona..
Lia...cosmaruri am avut 9 luni de zile! Nu te stresa nici cu atitea co..prima eco am avut-o in sapt 17 si juma':)))
Nu-l uitat pe Luca! Nici el nu vorbeste...dar a spus 2 cuvinte legate: uite aici!. Cit depsre povesti...e ...nu ma provocati...noi nu stim ce-s alea!
Felicia imi pare rau de patania cu manuta! Pupici!
papa....mami gospodina...mai poti?
Liliana ..ce faci? tot in examene?
Alice cum ai dormit?
am fugit la treburi:)))
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kro spune:
Buna fetele !
Va citesc dar tot nu am timp sa scriu mai des
In primul rand...Adela - felicitari pt. bebitza...Ma bucur ca a iesit asa cum doreati...Cu nasii...delicata treaba...si eu tot pentru varianta cu doi nasi votez....Daca le convine, daca nu...renunta singuri
Dana-Speel...LMA sotului...
AndreeaM...wow , ce intamplare urata...Bine ca totul s-a terminat cu bine
Andreea...e mai bine Philip ?
Marcela e adevarat ce spui cu povestile...Eu le mai "indulcesc" cat pot, sar peste pasajele horror sau incerc sa le dau o semnificatie cat de cat educativa...de ex. ii spun ca Alba ca Zapada a "lesinat" pentru ca marul era murdar cu microbi si ea l-a mancat fara sa il spele ...Si sa stii ca functioneaza...cum primeste un fruct intreaba mai intai daca e spalat ....Din pacate nu am gasit prea multe exemple de acest fel...
Felicia...imi pare rau de patania cu manuta Andreei...Tu cum te mai simti ?
Papadie...distractie mare la voi
Simo...vazut Pufu...ce mare si frumos s-a facut !
Am vazut si celelalte poze , tot numa' copii frumosi...pupici tuturor...
Iren...LMA cu intarziere
Olivia...in ce stare de spirit esti azi ?
Anca...nu ne-ai spus...cum se inteleg surioarele ?
Liliana...asteptam poze cu Adeluta...
Adina...pe unde mai esti? Ai gasit apartament ?
Si ca tot am vazut poze cu copii la balaceala ...va arat si eu mandrele mele la scaldat, duminica singurele si luni cu doua prietene - albumul IULIE 2006
http://community.webshots.com/user/mcgcaro
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
philip spune:
vazut puiul de vrabiuta (wow, ce-mi place ca mai are "pernute" de bebelus) si distractie la caro acasa. si noi am fi vrut sa-i luam lui pupi o piscina dar mi-e ca nu-l mai scot din ea, la cat e ele de innebunit dupa apa. si ce ma fac seara la culcare, cum il mai ademenesc? mai ales ca trebuie sa mearga la nani devreme din cauza gradinetei.
el e mai bine, nu-l mai doare gatul a mers si ieri si azi la gradi, dar inca nu mananca. drept, e si cald, dar in casa e fain...poate inca nu si-a revenit complet, eu stiu...
dana, eu sper sa nu faca desi dupa ce mi-a citat tu acolo....
philip&andreea
copilasi dragalasi
szivarvany spune:
Hellou ... avem urticarie pe picior ... nu stiu de la ce ... mergem la farmacie sa luam mixtura si Claritine, maine dupa-masa mergem la pediatra.
Vazut poze recente cu copii tare frumosi, da` la birou fu` jale si nu am apucat sa va zic :-)
Pupam trupa, seara faina tuturor si o zi super faina celor din schimbul 3 !
Daria & Giulia (2004 08 16)
kim222 spune:
Carolina sint..ok..merci de intrebare! Tu ce-ai facut la licenta ,la prezentarea lucrarii? Ce poze frumoase! Tare bine este sa ia curte!
Daria..poate este tot de la caldura....
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
speel spune:
sara buna
Multumesc de urari!Lui nu i le-am transmis ca i se suie la cap!
Am o intrebare!Capra cu trei iezi e scrisa de Creanga?Ca m-am prostit in germania!Ca tot vorbiti de povesti!Ca am gasit-o si in cartea de povesti e lui Ricu care este foarte olandeza!Din care citeste papa la culcare,ca mama nu parleste olandeza bine!
so,mult mai scrieti,cucoanelor.
Cristal,bre la tine in fiecare zi e sarbatoare!Asa un tonus ce n-am vazut!Prin partile noastre n-ai treburi,poate ma molipsesc si eu cu nitica buna dispozitie de la tine!
am vazut fetele Carolinei!hai facem schimb:eu iti dau un baiet,tu imi dai o fata?ce zici?
Andreea,a plecat soacra?Pupici lui Pupi sa treaca repede !
Daria,da cum arata chestia asta?numai pe picioare?
Lia pui e bestiala!
Lia mare,sa nu cumva sa nu pui poze cu noul look!
Felicia,pupi la fata si la burtica!
Am pus citeva poze,dar tot cu rabla sunt facute,ca aparatul bun tot nu l-am capatat.M-am suparat si merg sa-mi i-au si eu!ce sa i-au Marcela?Vreau ceva cam cum ai tu!E mai mult de 1000E?Aici sunt nitel mai ieftine decit in ro!Sa.-mi scrii si mie ce aparat ai.ma rog cel pe care al aveai asta iarna la intilnire!
http://adorata.myphotoalbum.com
kim222 spune:
Dana unde-s pozele? Ca am vazut numai pe cele de ieri..Si uitasem sa-ti spun..arati superb!!!!
szivarvany spune:
Noah am ajuns, ne-am dusalit si ne-am mixturat cu mentol in duet, adeka io si Giulia, eu pe ea si ea pe mine. Arata ca muscaturi mari de tantari dar au aparut sub nasul meu, din senin. Doar si numai pe picioare. Aratam bestial :-)
Noi nu citim povesti seara. Punem copilu` la nani si gata :-) Toata lumea doarme si horcaie.
Mergem sa ne racorim cu laptic.
O seara faina tuturor si spor la lucru schimbul 3 !
P.S. Kim - amr ???
edit: cuscra, arati super-super fain !!! si "Lyiki a pupic" a zis Giulia
Daria & Giulia (2004 08 16)