Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

La multi ani Lia!!! Sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa! Sa ai o sarcina usoara!

liliana - imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat. sper sa te sune cat de curand de la politie sa iti spuna ca s-au gasit documentele!
daria - cum e giulia?
diana - distractie faina in concediu! am facut si eu la istoria literaturii si la folclor o gramada de teorie despre diferentele intre basme, legende, mituri si povesti. da' problema mea-i alta. inteleg rostul personajelor negative, al incercarilor prin care trebuie sa treaca cele bune, inteleg modul in care povestile/basmele ii ajuta pe cei mici sa se raporteze la lumea inconjuratoare. da' nu inteleg violenta descriptiva (a pus capetele pline de sange in geam) si eroii cu moralitate indoielnica (jack si vrejul de fasole). da' cred ca ne vedem mai bine la o cafea sa disecam problema. dana(roller), simona (blueangel) veniti la o disectie ?

noi in seara asta ducem bebelina la mama. de maine iar sta ca broscuta in piscina o zi intreaga...

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

poate-mi dati un sfat...fratele meu si-a luat licenta acum in germana-engleza....cam pe unde ar trebui sa inceapa sa-si caute un servici in afara de invatamant unde salariul e cum e ? peste tot stiu ca se cere experienta minim un an, el nu are asa ceva, ce sanse are sa se angajeze undeva cu un salariu decent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by diana21

Suneti-mi si mie cum pun povestea nasterii la semnatura, va roooog!
Pupici!

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Da-mi link de unde ai povestea.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani lia si zile linistite!!!! eu as sugera traducator pt fratele tau...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

si io la fel. mi-as face firma de traduceri.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Marcela, sunt de acord cu tine, nici mie nu-mi plac povestile, eu evit sa-i citesc povesti, ziceam ca basmele sunt mult mai ok, desi sunt foarte lunigi, in general. In basme nu apar atatea atrocitati, cu exceptia celor de genul "taiat capetele zmeului", dar oricum nu exista descrieri morbide. Avantajul basmelor e ca intotdeauna actiunile personajelor au un sens, sunt educative pentru ca au o morala solida in final, de regula se termina cu happy end (nu toate povestile se tremina cu happy end in sensul bun al cuvantului. Ca si Punguta cu doi bani, de ex., unde cocosul se intoarce acasa cu tot ce a furat de la boier (happy end ca mosul il accepta si stau din nou impreuna), iar mosul e in culmea fericirii si pastreaza tot ce a aduc cococsul. Copilul invata din povestea asta ca e ok s furi)Deci e un pinal fericit in sensul rau. In basme nu exista asa ceva, adica intotdeauna invinge binele, dar nu cu orice pret. Personajele pozitive nu fac chestii imorale sau rautati gratuite. In fine, m-am intins, sper ca se intelege ceva (scriu cu Ianca in brate), ideea de baza e sa-i citesti basme.
In legatura cu Un pitic atat de mic..., Catelusul schiop, nu cred ca e atat de grav ca sunt triste, cred ca au rolul de a trezi compasiunea copilului, pentru ca ce se va intampla cu un copil foarte protejat care nu stie decat lucruri pozitive? Nu va stii ce e mila, parerea de rau, fapta buna, etc.

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

In primul rand ....FELICITARI lui PATRIK de ziua onomastica...sa aibe mult noroc in viata
Felicitari si celorlati care au sarbatoriti in familie de Sf. Petru si Pavel...
Lia...bravo...tine-o tot asa
Liliana...imi pare rau de intamplare....Poate totusi reusesti sa le recuperezi cumva...
Anca...sa inteleg ca e de bine...Poze cu ele doua nu ne arati ?
Diana...vacanta placuta si despartire usoara de Ianca...
Daria...cum mai e Giulia ?
Dana...arati super...iar de baieti tai ce sa mai zic - adevarati cavaleri...Ce par frumos are Ricu....
Fetelor care ziceati de piscina...sa stiti ca nu e cine stie ce inginerie ... dar e de efect, fetele au fost incantate...Se gaseste la carrefour, aprox. 1,3 mil. lei vechi ...Feli a primit-o de ziua ei...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Marcela, vin la expozeu cu draga inima, ca io mi's de formatie mai matematica si asta cu fineturile imi scapa. Da' pentru un pahar de vorba, o intalnire cu mamici (si pitici?) ma inscriu. Putem face chiar un obicei, ce ziceti?

Diana, drum bun si despartire usoara!. Io din motive de rasfat am decis sa nu-l mai las perioade lungi la bunici fara supraveghere pana o sa mai creasca si o sa ma inteleg mai bine cu el.

Mey Lia, io tot traducator ma gandesc...

Terminat o zi obositoare si plec spre cashi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

http://community.webshots.com/photo/551768494/2447121300044250153CrYcPX#

...foame mare la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Lia si o nastere usoara!
La multi ani si tatalui meu de Sf . Petru!
Eu cum ma linistesc ...mai vine ceva ca sa nu ma plictisesc
Din cauza caldurii tatalui meu i s-a facut rau...si a chemat salvarea de 3 ori in 3 zile...
Ioana sigur nu venim la Iesi..nici nu am ajuns bine si au inceput discutiile(in Ro) unde mergem si cit stam...of,of...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput