Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Salutare.
LA MULTI ANI LIA!!!!!!!TOt ce-ti doresti in viata sa se indeplineasca,sa te bucuri de cei dragi!

Multumim de complimente,nu le meritam(eu,am vrut sa zic)!
Liliana,imi pare tare rau de cele intimplate!
Carolina,faina poza si protagonistele!
Marcela,merci de informatii,cred ca saptamina viitoare merg la cumparaturi.Trebuie sa i-au si alt obiectiv separat?
Felicia,eu n-am avut optiunea daca vreau sa stau aici ori ba.Din pacate locatia e naspa insa sunt si avantaje: cladirea si terenul sunt proprietatea lui Mario.Nu platim chirie,credite sau mai stiu eu ce.
L-am tuns putin pe Cardo(eeeeeee,asa isi spune Ricardo mai nou)si atita ce-a putut tipa!!!!!!l-am tinut eu,Mario si Serban si tot nu l-am tuns cit de mult am vrut.se zbatea si racnea ca toate alea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Multi Ani Patrick!
La Multi Ani Lia!

Olivia, imi pare rau de problemele cu tatal tau... tare e greu sa fii singur... cand mergeti acolo poate rezolvati sa gasiti pe cineva sa il ajute...

Vazut Felicia si Alessia mancand morcovi din gradina... si Bia imi cere "mocov" destul de des..

Lia, vara mea care a terminat engleza-portugheza lucreaza ca ghid turistic vara cand are vacanta la scoala unde e profa... face bani frumusei si se si plimba mult (in tara si strainatate)... dar pentru asta cred ca trebuie sa-si faca niste relatii la ONT/OJT (sau cum s-o numi)...

Nu am chef de munca deloc... abia astept sa vina vineri ca e zi scurta... Bia si ea are "vacanta" de la gradi... va sta acasa patru zile..

Am uitat ce am vrut sa mai scriu.. revin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am si io o nelamurire..de ce-i spuneti ..La multi ani..iepurelui suedez? Ca nu-i ziua lui azi!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Olivia, azi e Sf. Petru si Pavel
Revin dupa ce termin de citit. Pupici!

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

http://forum.desprecopii.com/forum/post.asp?method=TopicQuote&TOPIC_ID=78981&FORUM_ID=3

Mergi la inceput

Diana stiu ca este sf Petru..ca doar este ziua tatalui meu! Dar Patrick vine de la sf Patrick (irlandez).:))))

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Asa e, acum am vazut! La multi ani tatalui tau! Poate ca fetele s-au gandit ca Patrick este echivalentul in romana al lui Petru/Petrica...si eu as fi facut legatura asta. Oricum, azi Razvi a zis ca e ziua lui, dar eu nu stiu nimic. Il cheama si Paul. Ma rog, analogiile astea...

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Atunci... La Multi Razvan!!!....si Paul tot de la sfintii astia vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

La Multi Ani pentru toti sarbatoritii de Sf.Petru si Pavel !!!
Olivia, sanatate multa tatalui tau, sper ca se simte bine si ca nu a fost nimik serios ! Zic astia de la meteo ca se mai inmoaie canicula si ca zilele ce vin aduc si ploaie si ceva temperaturi mai joase ... sa speram, ca de cite ori citesc prognoza meteo tooot scriu ca vine ploaia, dar pina aici la noi vaz ca nu mai ajunge ! Azi afara la ora 10 dimineata nu puteai sa mai respiri de cit de zapuseala era !
Hehehe, nici io nu am inteles la inceput de ce ii tot urau la multi ani lui Patrick, dupa care m-am gindit ca l-au asociat cu petru sau pavel ! Anyway, toate cele bune iepurelui suedez !
Azi (adicatelea eri) fu si ziua de nastere a uneia din cumnatele mele, era cam suparata ca fetele ei gemene au facut varicela si se pare ca si de ziua lor (5 iulie) nu vor putea sarbatori ca lumea !
Io terminai cu bucataria, ca deh, daca mi se intoarce barbatul, sa aiba de unde alege din frigider, asa ca am facut vreo trei feluri, sa nu zica ca nu-s fata buna !!! Acu ma racoresc cu un pahar de bere si sa citesc si io ceva din urma, mai pe-ndelete !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Alice ! Vine tati..ce bine! Multumesc pt gindurile bune....

Mergi la inceput

Olivia, cred ca tati vroia "cado"
Am terminat si eu bagajele, mama, mama, cate sunt!!!
Kro, super piscinutza, de unde ati luat-o?

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput