Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hi,hi,...si tu ..nimic?
Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza vaz ca eu-s cocoshu de la schimbul I cat ii Roxana in concediu..
Olivia,sanatate multa tatalui tau,pentru noi astia mai tinerei a inceput sa fie calvar caldura asta dar pentru ceilalti, of, of, mai, mai ..Apropo,i-am visat pe Pat si Luca parca se intorceau cu avionul de prin strainatatzuri si cand au aterizat cantau de zor,"desteapta-te romane" si-i dadea la stiri..
Uita-i ce citi,asa ca merg sa-mi fac un capuccino poate imi revin
o zi buna si scurta

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

'Neata !

Olivia...Felicitari pt. ziua de nume si sanatate tatalui tau !...Ti-a explicat bine Diana, eu am facut analogia cu Petre = Patrik...da' nu-i nimic, mai bine de doua ori decat deloc ...Ce mai face Luca ? Tot nu vorbeste la telefon cu voi ? ....Am uitat sa-ti raspunde la intrebarea cu licenta....dupa ce m-am luat dupa diverse zvonuri a.i. vreo jumate de ora am vrut sa plec acasa fara sa mai prezint lucrarea s-a terminat totul cu bine....am luat nota maxima si astfel am terminat cu 9,40...mai bine decat ma asteptam

Diana...LMA sotului tau....Am citit povestea nasterii - foarte frumos spusa si emotionanta...Sa va traiasca printesa....Piscina am luat-o din Carrefour...
Alice...gata, a trecut luna ? Reintregiti echipa ?
Dana -Roller...am uitat sa-ti spun...acu' vreo doi ani, cand a facut Feli varicela, am fost in vizita la finul nostru care avea un 1 an cu doar cateva zile inainte sa apara bubitele...s-au jucat, s-au putat ...De fapt, daca imi aduc bine aminte, Feli avea deja o bubita pe barbie care ea de la varicela, dar nu mi-a dat seama atunci, am crezut ca e de la altceva...Si totusi, din fericire, cel mic nu s-a contaminat si el...Asa ca, poate scapati si voi ... Cum e Vicu, da ceva semne de boala ?

Alessia a facu ieri seara febra....nu stiu cat, ca nu ma pot apropia cu termometrul de ea...A luat, mai de buna voie, mai fortat o doza de paracetamol si am trecut seara cu bine ....Sper sa fie bine si azi...Cred ca e de la gat, ca eu , mama nebuna, i-am dat sa bea apa de la frigider ...Daca nu mai face febra, nu ma mai duc la doc. ca cine stie ce mai luam si de acolo...Ce ma sfatuiti sa-i dau pt. gat, ca eu de la caldurile astea parca am creierul gol

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Carolina,felicitari pentru licentza!!Si eu era sa ratez cateva examene tot din cauza zvonurilor care ma demoralizau,dar sotul meu are o teorie,examenul este pe jumatate luat cu conditia sa te prezinti,asa ca i-am urmat-o tot timpul!
Noi de obicei, pentru rinofaringita luam nurofen si amoxicilina,dar poate este ceva usor si ii trece doar cu nurofen!!
Daria cum mai este Giulia i-au trecut bubitzele?
Schimbul 1 ati plecat deja in concediu??Eu m-ai am o saptamana de munci...

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata!
lio, `poi sa mai zici de danut ca nu e cuminte
io`st la servici cu ionu` care i-a varzuit pe toti, hehehe
edit, vazui ca alessia facu febra, o fi vreo viroza ca-i la moda, io i-as da panadol/paracetamol la 8 h

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Salutare la toata lumea,
Imi pare rau pt absenta, am fost cam intoarsa pi dos zilele astea, miercuri a plecat Mara in Romania la taica-su si sta 6 saptamani. E bine pt ea, imi tot repet mereu chestia asta ca sa nu ma loveasca angoasele si mai rau, dar e mult al naibii si nu stiu cum o scoatem la capat.
Noi mai avem o saptamana pana la part 2 a vacantei care va fi in Gretzia, nu mai am rabdare sa plecam odata ca tare mi se pare pustiu pe aici.
Va pupam pe toti si revenim
sa nu uit La multi ani Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua!

Revin si eu dupa cele 2 zile de Constanta - a fost super pentru ca am avut timp sa ma duc si pe plaja - in plus apa e super, foarte calda (25 grade!) si surprinzator de curata - fara alge, gindacei sau alte alea, asa ca am stat la balaceala si m-am si bronzat putin, asa, ca sa-mi fac pregatirea pentru Grecia!
Piticul a ramas cu tati acasa - nu au avut incidente majore, doar ca miercuri noaptea, pe la 2, tati s-a sculat si l-a vazut coborit din pat, indoit si dormind asa, pe marginea patului.....cum o fi ajuns asa, fara sa cada sau sa se loveasca, nu stiu! Oricum dormea adinc, asa ca l-a tras inapoi in pat si s-a culcat si la loc...

Miine mergem la o nunta, asa ca dis-de-dimineata am programare la coafor - pentru vopsit, tuns si frezat...cum este nunta verisoarei mele, o sa-l iau la biserica si pe piticot (caruia i-am cumparat un costum frumos, cu vesta si papion!).

A, si sa nu uit - LA MULTI ANI pentru Iris, puiuta lui ochi_verzi - sa cresti mare si frumoasa!

Daca nu mai apuc sa intru va urez un weekend placut!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Caro, multumesc de grija! E prea devreme sa imi dau seama daca a luat sau nu boala.

Vicu sufera de caldura. Azi noapte s-a trezit de 2 ori...

Ma'c sa mai cetesc

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hellou evribadi si multumim ca ne intrebati: suntem pe antibiotic ca avem gatul prastie, amigdalele prastie, Giulia papa de le rupe si e super ok, oricum m-am uitat si io ca nu credeam si n`arata bine deloc pe`acolo. Bubele sunt alergice de la nu stim ce, luam Claritine, calciu efervescent si seara un pic de Peritol de la care Giulia a adormit in sezut :-)

IRIS !!!

Promit sa recuperez cu cititul in we, inca sunt in kko la birou, nu-mi vad capu` de lucru :-) Da`i faaain !!!

Pupam gasca si un we minunat sa aveti !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata dragutzelor!
Ploua de rupe, norocul meu ca oricum eram cu tot bagajul in carca...Stau si io in ultima zi de conferinta (stau la calculator, ca in sala de conferinte pe vremea asta adorm!)

Lia, la multi ani! Sa fii sanatoasa alaturi de cei dragi si sarcina usoara in continuare!
Liliana, imi pare rau ca s-a intamplat asa cu actele...sper sa rezolvi fara multa bataie de cap si prea mult stres...oricum stres si nervi sunt...Pupam1
Olivia...cum e cu visele?...Prea multa tensiune, trece cand pui piciorul la romanika...:)
Mitzule, cum a ramas cu nasii, oricum situatia e delicata...Pupam burtici!
Nu te agita prea tare cu ziua lui Tudor si sa faci multe poze!
Papadico, imi place noua semnatura...:)
Sunteti tari neica, distractie la marele greu la voi...
Kro, ce printese frumoase, pupam1
Speel, sunteti niste frumosi si curtea imi place la maxim!

Daria, sanatate Giuliei si insanatosire grabnica!
Dana, va urez sa nu fie cu bubite, nici cu altceva!
Diana, a primit tati al vostru "cado"?...:)

Amironeanu, mi-a stat inima cand am citit despre patania voastra! Bine ca nu s-a intamplat nimic!

Am mai citit dar evident ca memoria mea e ¨prastie asa ca nu mai tin minte...

Mariile noastre n-au dormit de vreo doua nopti, de la caldura...Taica-su yice ca el nu da drumul la aer conditionat sau sa lase copilul sa doarma cu geamul deschis ca sa nu raceasca, zice ca stie el ca il bat daca pateste ceva, asa ca isi asigura spatele...hmmm
Parca vad ca o gasesc plina de bubite de la caldura...

Ieri fuseram la nunta! Au facut cina festiva undeva pe la munte, in mijlocul padurii la un restaurant, la cort, mese de lemn...cu formatie....beton...S-au imbatat rusoaicele si s-au apucat sa danseze...am simtit nevoia sa spal obrazul natziei asa ca am bagat si eu....hehehe...Ma dor picioarele si am impresia ca o sa cada!...:)))

O zi excelenta si racoroasa sa avem! Si mie un zbor fara peripetii!...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput