Cazare ieftina pe litoral

Cazare ieftina pe litoral | Autor: rapsody

Link direct la acest mesaj

Va rog sa-mi spuneti daca stiti locuri de cazare ieftina pe litoral in luna iulie, la vile sau casute. Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Hanul cu bere.Are casute de 2,3 si 4 paturi.E foarte curat si nu exista nici un fel de problema cu mancarea.Pretul e cam 150.000 de persoana pe noapte.
E situat chiar la intrarea in satul de vacanta in spatele hotelului Oxford.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by alinaxeni

Hanul cu bere.Are casute de 2,3 si 4 paturi.E foarte curat si nu exista nici un fel de problema cu mancarea.Pretul e cam 150.000 de persoana pe noapte.
E situat chiar la intrarea in satul de vacanta in spatele hotelului Oxford.

in ce statiune?????

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Constanta.E chiar la intrarea in Mamaia,la bariere.Noi stam in fiecare an acolo si-mi place f. mult.Plaja e aproape,multe magazine in jur,terase multe dar care nu le recomand cu prea multa caldura.Exista un inconvenient...muzica discotecilor care urla pana la 3-4 dimineata,dar ne-am obisnuit si dormim tun.Ne-am imprietenit cu Ana,fata care are grija de casute si orice avem nevoie ne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rapsody spune:

Ne poti da un nr. de telefon de acolo ? De alte statiuni mai stiti?

Mergi la inceput

Noi plecam joi acolo si ne intoarcem duminica.O sa cer un nr. de telefon si-l voi posta luni cu tot cu preturi la zi si alte schimbari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lmari spune:

Hei, prin mangalia stie cineva de o curte (cazare) incepand cu 4 Iulie 2006. Astept vesti ....

Mergi la inceput

Alinaxeni ai venit?? Ne poti spune cum a fost? Ceva preturi si un nr. de telefon??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Sau poti iesi si mai ieftin cu cortul, asta daca esti adepta acestui gen de cazare. Noi am fost pana sa avem bebe si e super. Dar cu copil nu m-as mai duce.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Gata, am revenit.
Pretul e de 100.000 de persoana pe noapte,casutele f. curate.Conditii de camping,adica baia in curte dar curata.Au inchis bucataria,deci nu se mai poate manca acolo.Atentie unde mancati.Plaja e aproape si e cam multa muzica noaptea.
Dumbrava Vasile- 0721266367. E administratorul.

Mergi la inceput

Multumesc mult!! Cred ca o sa ne ducem acolo cateva zile. Cu cortul nu ma risc.

Mergi la inceput