Cazare ieftina pe litoral
Raspunsuri - Pagina 2
valcampan spune:
As vrea sa merg si eu in august la mare, indiferent de statiune,imi trebuie insa cazare la o pensiune, vila cu acces la bucatarie pt ca am un baietel de un an. E prima noastra vacanta impreuna, in calitate de mamica si imi fac griji. Daca stiti pe cineva lasati-mi si mie un nr de telefon aici sau pe adresa mea de e-mail. Va multumesc anticipat
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
aurora56 spune:
Poate cineva sa-mi spuna unde pot gasi un camping mai ieftin de casute sau campare cort in zona Mamaia-Navodari sau chiar in Navodari,afara de Hanul Piratilor pentru ca acolo au crescut foarte mult preturile si in plus pe 1 iulie cand am fost nu mai functiona nici autoservirea .La campingurile de dupa HP preturile sunt ca la hotel 100-150ron/noapte si eu doresc ceva mai ieftin 30-40ron/noapte la casute .As dori un nr.tel ,preturi,locatie pentru perioada 20 iulie-august 2006 ( se poate si camera la vila dar nu prea scumpa).Mi-ar place undeva unde sa fie atractiv pentru fetita mea de 9 ani .
buli spune:
quote:
Originally posted by aurora56
Poate cineva sa-mi spuna unde pot gasi un camping mai ieftin de casute sau campare cort in zona Mamaia-Navodari sau chiar in Navodari,afara de Hanul Piratilor pentru ca acolo au crescut foarte mult preturile si in plus pe 1 iulie cand am fost nu mai functiona nici autoservirea .La campingurile de dupa HP preturile sunt ca la hotel 100-150ron/noapte si eu doresc ceva mai ieftin 30-40ron/noapte la casute .As dori un nr.tel ,preturi,locatie pentru perioada 20 iulie-august 2006 ( se poate si camera la vila dar nu prea scumpa).Mi-ar place undeva unde sa fie atractiv pentru fetita mea de 9 ani .
hotel delfin, Navodari, cam 500.000 camera pe noapte, da un search pe google
olguttza spune:
Vreo cazare eftina in Vama Veche? stie cineva? un nr. de telefon, o adresa? vrem sa plecam vineri dimineata si sa ne-ntoarcem sambata (caci merem la o nunta dupe), deci e vorba doar de o noapte... Am gasit o chestie la singuru hotel d-acolo, da parca nu ma lasa inima sa dau 1 milion jumate/noapte...
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
olguttza spune:
am fost la vama veche in weekend. am stat la gazda, 500.000/noapte, indiferent de nr. de persoane. cam asta e pretul pe la toti, concurenta nu le fac decat vilele (7,8 sute de mii) si hotelurile (cca.1,5 mil./noapte). mancarea buna de tot, portii mari - un pranz pt. 2 persoane cu ciorba si felul doi + salata in jur de 500 si ceva de mii spre 600. fara bauturi! apa calda si curata, fara alge sau alte nebunii. la fel si-n 2 mai. drum infernal duminica, la intoarcere: 2 ore jumate pana in constanta!
de-abia astept sa mai plecam o data-n august!
concedii frumoase!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Crinutz spune:
Dar oare te primeste cineva daca vrei sa stai doar doua nopti si vii si pe neasteptate? Noi vrem sa jungem luni si sa plecam miercuri.
rapsody ai fost la hotelul asta? Cum arata daca e de 1 stea?
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
tzuc spune:
Alinaxeni un buchet mare de flori pentru tine ca m-ai salvat cu cazarea la Mamaia pentru acest weekend
Datorita tie, ca ai postat nr. de telefon al lui nea Dumbrava am gasit cazare pentru o noapte (maine seara) la casute in satul de vacanta, desi am sunat la toate hotelurile din Mamaia de 2** si 3*** nu aveau nimic liber, am gasit vreo doua care aveau numai de la 4 mili in sus camera/noapte.
Luni va spun cum este cazarea in satul de vacanta la nea Dumbrava.
Mie mi-a zis ca 300mii lei/noapte..nici ca am mai intrebat daca-i de pat sau toata casuta cu 2 paturi.
Sa aveti un weekend minunat,
Cati
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
tzuc spune:
Buna, am revenit de la Mamaia, respectiv la la Hanul cu Bere.
A fost super: vremea, statiunea, restaurantele, apa, plaja etc..TOT, dar casuta si conditiile nu prea. Din pacate nu erau ingrijite (evident ca la 150 de mii nici pretentii nu am), dar sincer eu una nu as sta acolo mai mult de o noapte. In primul rand era un miros groaznic in casuta (am consumat o groaza de parfum bun), desi geamurile erau deschise non-stop, dusurile si baia erau murdare, era apa calda curenta.
Am inteles ca nu se ocupa nimeni de curatenie, ca fata(Ana) nu mai lucreaza acolo, ziua nu era nimeni pe acolo in eventualitatea in care venau turisti, am gasit o gasca de 6 persoane care asteptau de dimineata de la 5 pentru cazare, desi casutele erau neocupate, a venit nea Dumbrava suparat ca pentru el sambata si duminica sunt zile de pescuit si a dat de inteles ca l-am deranjat..
Noroc ca nu am stat in casuta decat cateva ore noaptea pentru somn, am ajuns la casuta noaptea pe la unu si muzica de la discoteca care era apropae era fff tare, asta nu ar fi deranjat f mult, dar se maitrezea unu care era nevorbit si urla in microfon de aveam impresia ca se darama casuta.....exceptand aceste mici chestii de "gust", in rest a fost SUPER totul...
M-am lungit cam mult, in caz ca intereseaza pe cineva ce am spus...
Va doresc o zi faina!
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha