voi va epilati pe brate?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eu ma epilez cu epilatorul. M-am facut de cateva ori si cu ceara dar mi se ia pielea pur si simplu, am pielea foarte sensibila, nici pe picioare nu pot cu ceara.
Nasa mea avea o metoda mai simpla (pt cele cu par putintel si cu frica de epilator): pur si simplu trecea mana pe deasupra flacarii de la aragaz . Nu imediat deasupra ca sa se arda , doamne fereste, asa...la vreo 20-30 cm cred si parul se parlea , apoi se spala cu sapun (ca puteee!)si se dadea co o crema! Parul ramanea mic-mic dar aproape inobservabil.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

quote:
Originally posted by cric

Eu am incercat cu epilatorul si este destul de dureros dar foarte necesar. Credeti ca decolorarea este o solutie mai buna? Si cu ce fel de decolorant?

Gasesti in Carrefour, Cora sau farmacii. Crema decoloranta. Eu folosesc SESU. Cutia e galbena(ca design :o margareta si o silueta de femeie), iar ca pret e super accesibila. Undeva in jur de 100 de mii.

Capra cu trei iezi, mai bine lasa-l daca tot e mik si blondutz, nu are rost sa te chinui.

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

quote:
Originally posted by cric

Eu am incercat cu epilatorul si este destul de dureros dar foarte necesar. Credeti ca decolorarea este o solutie mai buna? Si cu ce fel de decolorant?

Gasesti in Carrefour, Cora sau farmacii. Crema decoloranta. Eu folosesc SESU. Cutia e galbena(ca design :o margareta si o silueta de femeie), iar ca pret e super accesibila. Undeva in jur de 100 de mii.

Capra cu trei iezi, mai bine lasa-l daca tot e mik si blondutz, nu are rost sa te chinui.

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by capra cu trei iezi

mai, nevoie mare n-ar fi, dar v-am spus nu-s ce m-a apucat! e micut si blondut, da cand n-are omu ce face isi gaseste.
oricum, mercic mult pentru raspunsuri.

daca nu ai nevoite nu te fa!!!!! de ce sa iti faci de lucru singura???? dupa aceea o sa trebuiasac sa te faci tot timpul!!! eu asa il aveam pe picioare : 3 fire si alea mici si blonde....ce sa iti zic acuma cand cres is negrreee si nu pot sa nu le mai epilez!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunatiz spune:

Mie mi se pare de neconceput sa te epilezi peste tot - picioare, axila, inghinal - si sa lasi smocul de par pe brate! Te simti muuult mai bine cu piele de bebelus! In plus, parul de pe mana creste si mai greu, asa ca o data pe luna ar fi sufiecient. Eu ma fac cu epilatorul, iar durerea mi se pare suportabila. ;)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Si eu ma epilez pe miini. Am stat mult timp asa pina mi-a zis sotul ca eu de ce ma epilez pe picioare si pe miini nu. Pe ala probabil ca-l vedea mai repede cu toate ca e blond. Aveam si eu de gind, dar tot aminam, mai mult de frica cred. Nu mi-a parut rau niciodata ca am inceput sa ma epilez pe miini. Ma simt f bine cu mina fina si lucioasa si nici nu-mi creste mai mult ca inainte. Folosesc epilatorul mult mai rar pe miini decit pe picioare, iar iarna pt. ca am mina acoperita ma epilez f rar pe miini. Nu ma deranjeaza sa stau asa. Picioarele imi place sa le am tot timpul epilate si prin alte parti nu mai vorbesc ca nu suport sa stau neepilata (sau nerasa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Am putin par pe maini dar atat timp cat ne epilam peste tot in rest nu vad de as ramane chiar si cu firele alea pe brate. La salon, cu ceara, e foarte simplu si deloc dureros- din punctul meu de vedere.

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

eu nu suport par pe corp, dak ar fi dupa mine si dupa posibilitati m-as epila definitiv... oricum clar fac si bratele....

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Ma epilez cu epilatorul si durerea e suportabila, iar rezulatatele merita efortul. Parul creste greu, nu se indeseste si nu se ingroasa, ba dimpotriva as zice.

Si eu tot blondut si rar il am, dar urasc combinatia de bratara sexy de exemplu si par pe brate. Brrr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

La cosmetica cu ceara ,pe maiini, nu de alta da' ma gadil daca incerc cu epilatorul ..asa ca inghinalul, "mustatza" si bratele sunt rezervate pentru cosmeticiana ..cu restu'... ma joc eu acasa cu epilatorul.

Mergi la inceput