voi va epilati pe brate?
Raspunsuri - Pagina 3
cait spune:
Eu una nu ma epilez pentru ca e atat de scurt si cred ca daca m-as epila ar creste mai des si am si alta grija in plus.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
M&M spune:
Eu nu ma epilez pe antebrat
. Am incercat o data si mi-a crescut mai des. Oricum e blond parul meu si nu e mare.
poze rochita civila
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie 
felicia74 spune:
Si eu ma epilez total (tot cu epilatorul), dar nu o fac regulat. Din pacate, ma irit pe maini, indiferent cu ce dau dupa. Nu creste mai des, dimpotriva, unele fire sunt smulse din radacina.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
iepumic spune:
Subscriu la ce-a zis KUKI, inginera cosmetizata! Dupa ce m-am facut prima oara pe maini, am ramas cu "damblaua" asta....arata super! MA fac 1 data la 2 saptamani cu epilatorul, ca-s brunetica.
Iepumic 
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
emilyjeuly spune:
nu ma epilez pe maini ca sincer nu mai vreau inca o grija pe langa picioare, inghinal, axial si mustata!
oricum vara pentru ca stau la soare se deschide aproape spre blond!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
Caprioara spune:
Si eu ma epilez pe maini (doar vara), pana la coate, cu aparatul. Nu creste mai mult ci la fel, si il epilez mai rar decat pe picioare (il las pana e prea mare ca sa-l mai suport
).
Am incercat si cu crema, dar parca creste mai repede decat cu aparatul...
Caprioara &
Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Happiness_4_us spune:
Eu zic sa nu iti faci de lucru aiurea si sa te epilezi. Daca n-ai mult mai bine il decolorezi. O sa vezi ca odata epilat n-ai incotro si trebuie sa continui. Dar daca ai stat pana la varsta asta cu el, nu vad de ce n-ai sta si de acum inainte, e clar ca nu e atat de inestetic, ca altfel ii faceai ceva demult!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
madau spune:
Eu ma epilez cu epilatorul. La inceput am avut ceva probleme ca ma iritam, dar acum e super. Nu creste deloc nici mai des nici mai mare, ba din contra, pot sa-l smulg si cu unghiile daca ma supar

Cu decoloratul am incercat dar la mine nu merge, ca am tenul destul de inchis si se vede urat.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze