voi va epilati pe brate?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

Si eu ma epilez pe brate cu epilatorul.
Am incercat si cu crema decoloranta, dar la mine nu tine prea mult efectul.Am impresia ca dupa 1 saptamana se inegreste parul.

Elena & bebe Manuella 1 an si 8 luni (16.10.2004)

"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

eu ma epilez peste tot cu ceara traditionala...si e atat de buna si nu imi creste decat foarte tarziu...iar la brate ma irit un pic acolo in partea interioara a coatelor dar trece repede...si nu doare atat de tare ca si cu aparatul

iar de crescut dupa aceea...daca te faci regulat o sa creasca mai rar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

La mine, singurul loc unde am par este capul! Pe brate ma epilez o data la 2, chiar 3 saptamani.

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ma epilez de 3-4 ori pe an (atat e nevoie, ca nu sunt prea paroasa si sunt mai blonduta, si pe picioare ma fac numai pana la genunchi), la cabinet, cu ceara.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Bineinteles, par am doar pe cap
Mai demult cu epilatorul dar e prea sado-maso

subscriu...diferenta este ca eu am trecut numai la ceara, nu la crema depilatoare

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

intru si eu in clubul celor care se epileaza peste tot . cu epilatorul inghinal, picioare, brate si axila cand am tupeu.....nu creste mai si nici mai gros parul, din contra.
perioada cea mai faina din viata mea a fost in timpul sarcini cand cred ca m-am epilat doar de 3-4 ori ca imi crestea parul peste tot ffffffffffff incet, inclusiv cel capilar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Hallo!
eu am inceput cu aparatul, dar ma durea de...si a crescut si mai des si mai lung...bleah. am trecut la ceara, iesea super bine dar mi se lua pielea ( am un fir incapatinat, care nu se da dus cu una cu doua). acum ma fac cu ceara de unica folosinta, nici nu doare, nu mi se ia nici pielea si s-a si rarit. e de ajuns o data pe luna (cred ca as putea sa ma fac mai des, dar am si eu pitici ca toata lumea)
cu aparatul nu va cresc fire sub piele? ca eu asa pateam cind ma faceam cu el pe picioare. acum ma chinui cu ceara ca sa le scot. o porcarie, am zis ca mai bine ma rad decit sa ma mai fac cu aparatul. poate voi nu aveti problema asta, dar mie nu mai imi trebuie.

Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

vara da,o data la 3-4 saptamani cu ceara de unica folosinta

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nu. Din fericire vara se decoloreaza de bunavoie asa ca nu-i nevoie sa ma chinui.

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

eu nu m-am epilat niciodata pe brate, cu toate ca m-a tentat si pe mine...dar tinand cont de faptul ca firele sunt fffff blonde m-am gandit ca nu are rost...iar pe picioare altceva in afara de lama nu am folosit si va spun cu mana pe inima ca ma fac odata la doua saptamani
sa inteleg ca sunt o norocoasa?!?!?!?!??!
la fete

pentru nunta
noi

The big day

Mergi la inceput