voi va epilati pe brate?
fetelor care folositi epilator, voi va epilati si pe brate? NU-S CE MI-A VENIT SA INCERC, DAR mi-e teama sa nu-mi creasca mai mare si mai des pe urma. voi ce ziceti?
Raspunsuri
Artemis1578 spune:
Da, eu ma epilez numai si numai cu aparatul. Inclusiv brate. Insa ultima data mi-a dat prietena mea ideea sa imi decolorez parul de pe maini ( asa cum fac si cu mustata) si arata f bine! Cred ca o sa renunt la defrisarea asta dureroasa (mai sus de cot e crunt
)
Mentionez: cat m-am epilat nu mi-a crescut nici mai des nici mai rar, ci exact asa cum a fost dintotdeauna.
Anka
si Ubitu
(26.06.2004)
mariana tache spune:
Si eu am un pic de padure (l-am ras prin tineretile revolutionare
); norocul e ca-i blondut;
nu ma pot apropia de el cu aparatul...brrrr...nici nu vreau sa ma gandesc cum doare...asa ca raman impadurita ![]()
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Lauraa spune:
Bineinteles, par am doar pe cap ![]()
Mai demult cu epilatorul dar e prea sado-maso asa ca am trecut la crema depilatoare. Nu imi creste nici mai mult si nici mai gros pt. oricum abia aveam cateva fire,sunt neparoase de fel... Pe picioare daca ma rad cu aparatul de ras ma tine o saptamana,am auzit ca la altele a doua zi creste..
Mama de
Lara Celine
oanaiasi spune:
Ma epilez pe maini cu epilatorul si nu a crescut mai gros...in schimb e destul de dureros!dar te obisnuiesti cu timpul...curaj!
Oana ![]()
nadyana spune:
Si eu ma epilez pe brate, in general pana la cot, pt. ca mai sus de cot nu prea creste des, asa ca ma epilez mai rar.Bineinteles, mai sus de cot, asa cum spuneau si fetele, doare mai tare.Si eu am facut prostia prin liceu si m-am ras la inceput, asa ca, cu greu si incet-incet, am reusit sa il raresc prin epilari repetate cu ceara.De fapt, aceeasi prostie am facut-o si pe picioare, dar acum, cu ajutorul epilatorului si uneori cu ceara, am reusit sa il raresc f. frumos.
Sfatul meu este ca, daca vrei sa incerci sa te epilezi pe brate(dar daca crezi ca nu este neaparat necesar, poti sa nici nu incepi)sa nu o faci cu aparatul de ras ci cu ceara, epilator, etc.pt. ca in acest fel se rareste si se slabeste si radacina, in timp crescand firicele firave, pe cand cu lama creste mai des si mai puternic![]()
Dar, repet, daca nu te deranjeaza si nu este f. mare, nu are rost sa incepi sa-l epilezi.
cric spune:
Eu am incercat cu epilatorul si este destul de dureros dar foarte necesar. Credeti ca decolorarea este o solutie mai buna? Si cu ce fel de decolorant?
Charlie spune:
Si eu ma epilez pe brate, dar numai cu ceara si pana la cot.
La inceput ma facea cosmeticiana si era asa de catifelata pielea..
Nu a crescut mai gros, nici mai inchis la culoare, ceea ce mi-a dat
curaj sa continui. Acum din lipsa de cosmeticiana
m-am invatat sa ma fac singura pe brate cu ceara din comert la borcanel si fasii.Nu iese perfect insa rezultatul ma multumeste si nu-i complicat deloc . Ma fac si rar, cam odata la 2luni cam asa.
clau2toma spune:
Eu n-as avea curajul sa ma epilez pe brate .Mai ales cum sufar eu de durere ,brrrrrrrr ,nici nu vreau sa ma gandesc ce senzatie usturatoare m-ar paste .Oricum ,bafta !
capra cu trei iezi spune:
mai, nevoie mare n-ar fi, dar v-am spus nu-s ce m-a apucat! e micut si blondut, da cand n-are omu ce face isi gaseste![]()
![]()
.
oricum, mercic mult pentru raspunsuri.
Artemis1578 spune:
quote:
Originally posted by cric
Eu am incercat cu epilatorul si este destul de dureros dar foarte necesar. Credeti ca decolorarea este o solutie mai buna? Si cu ce fel de decolorant?
Gasesti in Carrefour, Cora sau farmacii. Crema decoloranta. Eu folosesc SESU. Cutia e galbena(ca design :o margareta si o silueta de femeie), iar ca pret e super accesibila. Undeva in jur de 100 de mii.
Capra cu trei iezi, mai bine lasa-l daca tot e mik si blondutz, nu are rost sa te chinui.
Anka
si Ubitu
(26.06.2004)