Cluj rulz! (55)
Raspunsuri - Pagina 26
ralucames spune:
Fetelor, mai am o problema... tare ma bate gandul sa ii scot suzeta, dar mi-e si groaza pe de alta parte... cum va reactiona?? eu ma gandeam sa ii explic frumos, sa priceapa bietul copil, nu dupa ce nu o mai are, sa inventez povesti... voi ce ziceti??? Dar uneori imi vine s-o pedepsesc cu asta, ca e extrem de rauca (are momentele ei), de imi vine sa imi ies din pepeni...
Va pup pe toate, mai vb.
minunea vietii mele
carrie spune:
OLAAAAA,
acuma vad ca activez de aproape 4 ani pe forum!
is f pe fuga ca am gasit un milion de treburi la job si de maine intru in mini concediu.vineri plecam la nunta prietenilor nostri la Viena si azi imi iau rochita de la Agnes Toma.
necazu meu e ca Thea nu e chiar bine inca, mai face subfebrilitati si tuseste umpic, maine dimi mergem iara la control, si am iar inima cat un purice.
Monica cunosc starea ta, eu primele doua luni nu mi le amintesc de loc eram in transa.kk poa sa faca cat are chef e normal sa aiba multe scaune la inceput!
Ralu cu suzeta noi am scapat dupa ce i-am zis de un milion de ori ca e deja rusine ca e d-soara si o sa rada copii de la gradi de ea, ca o sa i se faca dintii urati si alea alea.am innebunit-o pina a aruncat-o la gunoi.
eu zic sa o faci cu diplomatie le e f draga si sa n-o traumatizezi cu asta.
noi inca avem meciuri cu sticla noaptea, azi noapte s-o suparat ca am servit-o din cana!
sa vedeti ce cronici a avut concertul...
"A demonstrat-o luni seara, la Bucuresti, intr-un concert de exceptie daruit fanilor din Romania. Pe scena de la Arenele Romane a urcat un Billy Idol amintind de anii ‘80, cand era cotat, probabil, la acelasi nivel cu Michael Jackson sau cu Madonna.
Starul britanic a conversat cu fanii sai si chiar a schimbat versurile celebrei "LA Woman", transformand-o in "Bucharest Woman" si presarand referiri la Romania pe toata durata piesei, pana la final.
Tot "femeilor frumoase din Romania" le-a fost dedicata si piesa lui Mungo Jerry, "In the Summer Time", careia Billy Idol i-a imprumutat o excelenta nota personala, imbogatind-o cu un surplus de energie. In plina forma, muzicianul si-a plimbat fanii de la cel mai pur sound rock'n'roll, cum a fost cazul piesei "To be Your Lover", pana la hard rock, pop-rock si new wawe.Celebra "Jump" a lui Van Hallen a innebunit din nou o sala care a stat in picioare si a dansat de la inceputul concertului si pana cand s-au stins luminile. "Hot in The City", o piesa care a stat vreo doi ani pe primele locuri in topurile americane, a fost un nou punct culminant al concertului, punctat de un "duo" de chitara.
Lumea tipa in timp ce chitarele maraiau amenintatoare, pana cand li s-au alaturat alte doua, una manuita chiar de Billy Idol, un spectacol impresionant si pentru ochi, si pentru ureche.
Desi multimea rapaia cu mainile si picioarele in scaunele din plastic de la arena, cerand cu insistenta o noua repriza de bisuri, Billy Idol si-a incheiat spectacolul, ce-i drept, cu promisiunea ca va reveni anul viitor, pe care a si cantat-o in incheiere: "I promise I'll met you again on a sunny day...".
Dupa ce schimbase deja doua camasi, starul britanic a ramas gol pe jumatate (demonstrand ca este inca in plina forma!) si a cantat asa pana la superhitul "Rebel Yelld", aplecandu-se din cand in cand deasupra unei paduri de maini ridicate. Publicul ameninta sa darame tribunele, mai ales ca raspundeau cu totii in cor celebrului "more, more, more", pe care Billy il lansa ca provocare."
gata ca v-am innebunit de cap da chiar m-am simtit excelent, va pup
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
mariana tache spune:
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Mariana m-am distrat de minune cu prietenii in pat cu febra si frisoana.In plus de la 3 de azi dimineta nu mai pot dormi si azi am musafiri.Mor nu alta...
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:
am uitat ce era mai important
LA MULTI ANI SIMONA!!!!!!!!!!!
sa fii fericita iubita de zan, aceeasi persoana minunata si deosebita
te pup cu drag
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
carrie spune:
si inca ceva: daca v-ar tenta un concert U2 in Romania, semnati o petitie, va rog eu!
http://petitie.atyclb.org/
Thea Alexia
noi si Roma 2006
asi spune:
LA MULTI ANI SIMONA!
Sa ti se implineasca toate dorintele si sa fii fericita!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
mariana tache spune:
Hiiii, Simona, azi e ziua ta?!?! La multi ani, draguta mea! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita de zan; sa va cuburati de casuta voastra si sa va dea D-zeu un bebe mic!
Figura ce esti! De aia ne-ai inchinat dimineata un . Dar unul real cand il inchinam ?
Stanca, cum te mai simti? Ai facut fata cu musafirii?
Raluca, eu i-am scos suzeta lui Stefan brusc si din intamplare pe la 1 an si 3-4 luni. Ne-am dus in MM si ne-am uitat suzetele la Cj (aveam 2 ); iar la tara nu am gasit sa cumparam suzeta Nuk, asa ca am ramas fara; in 2 zile a uitat de ea. Nici mie nu mi-a venit sa cred. Acum, la varsta Stefaniei, nu-mi dau seama care ar fi metoda potrivita de aplicat. Legat de crizele de isterie, eu indic metoda lasatului in pace. Cand il apuca pe Stefan nu il bag in seama, il las sa-si faca damblaua si la un moment data termina vazand ca nu ma impresioneaza; cateodata ii si zic "waw ce fain urlii; baga mare, urla pana o sa te doara in gat" si termina imediat concertul.
Iar cu tinutul de mana: si Stefan a avut faza asta ; tot brusc i-am taiat-o; i-am spus ca nu pot sa-l mai tin ca ma dor spatele; a protestat el, dar i-am zis ca daca nu inceteaza plec si il las singur in camera; asa ca dupa 2 iesiri din camera a incetat. Succesc in lupta cu ifosele.
Monica, eu i-am culcat pe ai mei flacai singuri in camera inca de cand i-am adus din maternitate, tocmai in ideea ca sa nu ma trezesc la orice mc al lor. Ma bucur ca ai lapte si ca bebe e cuminte; pune-te si te odihneste!
Cristiana, pt Thea ca sa se faca bine, iar voi sa puteti pleca linistit la nunta.
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Acum 5 zile va spuneam ca Simon umbla tinut de o manutza; ei, azi vin sa va spun ca a facut pasi singur ; umbla intr-o veselie; nu ma mai lasa sa il tin de maini; il tin de tricou din spate, dar daca il las reuseste sa faca cate 3-4 pasi fara sa cada, apoi... buf
Sunt tare fericita, dar deja m-am rupt de spate; daca vreau sa-l pun in rotobil face o criza.... si la asta nu am cum sa-i explic ca nu-i frumos
Am baieti mari!
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
ralucames spune:
buna seara!!
Simona, La Multi Ani!! sa fii sanatoasa si fericita, iar dragostea sa nu te ocoleasca deloc!!
Mariana, ai mare dreptate cu isteriile copiilor, si eu fac la fel cu Stefania, dar mi-e o ciuda uneori, de imi vine sa explodez... (exact asta e expresia) si ca dovada, o las sa urce linistita scarile pana la et.4, asta dupa ce termina de urlat... ca cica vrea in brate... si in unele zile, ai zice ca e mare de tot, nu face nici un gest de bebe (draga de ea)
Nu mai stiu ce am vrut sa va scriu...
...aaaaaa... mi-am amintit!! Mariana, felicitari pt. Simon... dragul de el, de acum sa te tii bine... (eu am fost tare fericita cand a facut Stefi primii pasi singurica... dar la un an si aproape 2 luni... uuufff)
minunea vietii mele