Cluj rulz! (55)
Raspunsuri - Pagina 27
ralucames spune:
Mi se tot blocheaza netu'.. asa ca inchei repejor, sa nu-mi uit ideea... Stanca, cum te mai simti?? ... Criss. , cum e la job?? ca nu mai apucam sa pove mai defel... Va pup pe toti trei.
Noapte buna, somn usor..........
P.S. .... mie nu-mi mai merg icoanele cu expresii... [plang].....
minunea vietii mele
Creola spune:
Buna seara!
La multi ani! Simonaiti doresc fericire,liniste ,idealuri implinite ...dat mai presus de toate multa sanatate!
Felicitari Simon cand o sa faci anisorul daca continui tot asa o sa alergi!
Stanca imi pare rau ca in loc sa ai parte de o seara frumoasa ai ajuns la pat cu frisoane!Insanatosire grabnica!
Ei am fost o norocoasa in ceea ce priveste suzeta.Sarah a renuntat singura la ea in jurul varstei de un an.
Poze
nana_sim spune:
Buna dimineata!
Dragele mele dragi, va multumesc tuturor pentru urari si vi le intorc cu toata inima
Mariana felicitari pentru Simon, da, ai baieti mari!
Acum vin si eu cu o intrebare tampita, de ce ati dat copiilor suzeta? Astia 5 fini care au crescut pe langa mine nu au avut. Daca e pentru culcat mai usor ... Ilinca are o paturica si Malina sacul ei de dormit dar in rest ... cum da Domnul. Zic si io!
In alta ordine de idei am o durere de cap cumplita si ochii injectati si nu inteleg de ce. M-am culcat aseara la 11, dupa 1 singur pahar de vin. Credeti ca e posibil sa fie de la ovulatie care azi-maine mi se intampla? Si apropo de ovulatie, a folosit cineva teste de ovulatie? Eu mi-am luat, va povestesc ce rezultate au avut daca vreti.
ma duc sa muncesc!
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Ieri iar ne-am intalnit cu Creola. Cred ca ma intalnesc cu mai multe dintre voi, dar nu va recunosc .
Parerea mea e ca practica cei de la Hansel si Gretel niste preturi enorme (comparativ cu traiul nostru). Sub 500.000 nu gasesti decat body-uri...Ma rog, cine are bani de dat pe hainite care le poarta cateva luni (chiar saptamani)......poate da..:)).
Va pup...
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
EllaX spune:
Salutare, clujencelor!
Din Cluj sunt si eu, v-am gasit pe forum cu cateva zile inainte sa nasc si v-am citit (partial).
Eu sunt EllaX, am 30 ani si am nascut in 30 iunie o fetita: Ana Miruna, primul copil al meu si al sotului meu, Andrei. De atunci, e taare greu cu netu' pentru ca e complicata viata :). Ne luptam cu zilele astea de adaptare, cu refuzul (inconstant) al sanului, cu epiziotomia si cu hemoroizii. Din fericire, fiecare zi aduce si ceva fain in plus din partea Anei, asa ca se compenseaza greutatile. Stiti cum e! In concluzie, va rog sa ne inscrieti si pe noi pe listuta celor din Cluj, dar va rog sa ne scuzati anticipat niste absente, ca sunt motivate. Cand om putea sta in fund si ne-om si organiza, povestim.
Pentru moment, o intrebare: stiti ceva pediatri buni in Manastur? Noi trebuie sa o inscriem pe Ana zilele astea si am auzut cateva nume, dar doar dintr-o sursa. Si stiti ce acte trebuie pentru inscriere?
Salutari si pupici!
EllaX, cu Ana (13 zile) si tati Andrei
mariana tache spune:
Ella, bine ai venit! Felicitari pt bombonica Ana. In ceea ce priveste listutza, o sa te rog sa mai ai un pic de rabdare, deoarece Svety (ea a deschis acest subiect si numai ea poate face modificari la listutza) lipseste cu desavarsire de o bucata de timp. Cand se deschide noul subiect sa fii pe faza si sa o tragi de maneca pe cea care va inaugura subiectul 56 (poate eu ). (dar atunci nu uita sa mai dai odata datele, ok?)
Simona, daca ne intereseaza testele de ovulatie? Of course! Absolut orice actiune in vederea aducerii pe lume a unui samburel din tine si zanu` e f interesanta!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
jozsaerika spune:
salutare fetelor
nu prea am mai avut timp sa va scriu...doresc sa urez si eu LA MULTI ANI ! pentru Simona si Alexandru si BUN VENIT Cristian
m-am intalnit azi dimineatza la Ped.3 cu Cristiana si Thea (care este o d-soara superba) sper sa-si fi rezolvat problemele si sa poata merge la Viena.
noi suntem relativ bine adik pe Norbert nu se vede boala lui dar eu sunt in cautari febrile de medic urolog pediatru, fonduri pt. operatie, acte pt. ca ii fac certificat de handicap pt. facilitatile care le ofera (concediu medical mare, diverse reduceri etc.)...si ma gandesc cu groaza ce ne asteapta ...si ma gandesc cum as-i putea insera si o mica vacanta vara asta printre atatea probleme...
mai vroiam sa va mai pove ce mi-a facut si mie intr-o seara Norbert ...l-am lasat la baie singur cu tatal sau si a baut o gura sau doua de sampon ...cred ca nu este zi sa nu faca ceva ... sa nu va faceti griji nu a patit nimic a vomat imediat tot..l-am indopat cu lichide si iaurt si l-am supravegheat pana la miezul noptii (la sfatul medicului)
fetelor mai revin daca am timp
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
mariana tache spune:
....am intrerupt brusc cealalta postare; m-a chemat datoria
Deci, sa revenim.
Simona, chiar asa: cum mai stati cu incercarile pt bebe, cu analizele etc. ? Iar in ceea ce priveste suzeta, eu le-am dat-o la ai mei pe motiv de a le "inchide gura" ; da, sunt momente cand aia micii urla fara sa stii exact de ce, fara sa le poti face mare lucru; atunci intervine suzeta salvatoare ; eu una nu concep fara ea. drept dovada ca i-am dat-o si lui Simon ; ma gandesc cu groaza ca se apropie momentul propice pt a o elimina, dar asta este...am crescut .
Fetelor, multumim pt felicitari ; suntem tare mandrii.
Ella, pe bebelina trebuie sa o inscrii la un medic de fam care se ocupa si de copii, nu la pediatru. La pediatru te duci in caz de nevoie pt a-ti da o opinie de specialitate.
Noi stam in zorilor, asa ca habar nu am de medic in manastur.
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Erika, draga de tine! Cateodata cand ma gandesc la voi am senzatia ca nu se mai termina sirul lung de probleme pe care-l aveti; imi imaginez cat de greu va este voua; te admir pt puterea ta; aveti grija de voi si va tin pumnii sa iasa totul asa cum va doriti; ii doresc muuuulta sanatate micutului tau. Unde-l operati pe Norbert, aici in Cj?
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Azi sunt bine.M-am descurcat si cu musafirii care au fst intelegatori.
Simona eu am folosit teste de ovulatie.Daca nu ai un profil hormonal normal si daca nu le folosesi cum scrie pot da rezultate false.
Mariana felicitari pentru Simon.Sa vezi dupa ce umbla bine ce va fii la tine.
Erika sanatate multa pentru Norbert.
Ella bine ai venit!Sa iti traiasca puiuta si sa va bucurati de ea.
Fetelor nu vad eu bine sau Svety lipseste?
Raluca, Creola multumesc pentru grji
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.