Cluj rulz! (55)
Raspunsuri - Pagina 25
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by asi
Eu am mancat ieri o jumate de pepepene galben mare de la frigider.A fost atat de bun si acum patimesc.
Vreau sa va zic o chestie.Soacra mea sta la noi cateva zile pana i se termina de amenajat apartamentul.Fiind cald doarme cu usa deschisa la camera.
Azi am avut ceva treaba prin oras si am profitat ca e la noi si m-am dus singura.In oras printre altele m-am intalnit cu sotul care atunci cand ne-am intalnit m-a imbratisat si mi-a soptit foarte tandru la ureche "la noapte nu dormim acasa".Mi s-au taiat picioarele cand am inteles unde bate.Asa ca diseara iesim cu niste prieteni si nu stiu cand ajungem acasa
Asta asa ca sa profit de prezenta soacrei
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Creola spune:
Buna seara!
Alexandrusa cresti mare ,sa fii sanatos ,vesel iar parintilor sa le aduci multe bucurii!
Bun venit pe lume micutuluiCristian!
Asi frumoase pozele facute in vacanta!Distractie faina pt asta seara!
Mariana tinem pumnii sa ai parte de reusita !
Carrie se pare ca ai avut parte de o distractie pe cinste!trebuie sa recunosc ca te invidiez!
Poze
steaua spune:
Multumim mult pentru urari!!!!!!
Bine ai venit , Cristian ! Iti dorim o viata plina de fericire!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
roxana1974 spune:
"Deja" am venit si eu sa va zic una alta, darmai intai:
La Multi Ani Alex!!!
si
Bun venit pe lume lui Cristian!!!
Sa creasca mari si sanatosi si sa-si bucure parinteii!
Gagici..
Stanca, m-am prapadit la mesajul tau, nebunateca soacra asta a ta...si distractie placuta cu prietenii
Ai, ai soro, bine ai facut ca l-ai lasat pe Stefy in MM, las' sa se joace baietu si sa stea cu bunicii! BTW sacul ala chiar era de dat. fiindca mai am 2! Si vez' ca ai uitat sa zici cine e fata resectiva, mama in devenire. Am o mica banuiala...
Gagici, am poze, simpatice chiar, am facut o selectie dar nu merge Webshots si nici nu am timp si nici forta sa incerc in zadar sa le incarc! Mai incerc maine, azi am ratat...chiarnu a functionat, mi-a dat eroare deja de 3 ori...sunt trista ca Vic nu l-a prins pe Stefy decat in 2 sau 3 poze...in rest...sunt faine pozele...De asemenea mi-a parut rau ca am fost stresata si obosita si m-am plimbat ca o gaina si am vrut sa povestesc cu voi si taman cand sa vorbesc si sa va intreb uitam ce am vrut sa zic/intreb voua vi se intampla?
Cristiana, draga, ce ma bucur ca a fost asa de bine la concert! Sper sa gasesti acasa gagalicea sanatoasa si voioasa! Si zi, asa cu Billy Idol...mda bun baiat!
Raluca, acu stiu ca tre sa-mi dau un pumn in freza...Despre Stefania, eu nu am experienta la fetite dar prietena mea a patit si ea asa cu fetita, se vaita de "buba" in pampers si sarmana se iritase, fetitele se irita mai repede si mai tare decat baieteii, trebuie mare grija...si sunt si mai expuse zic eu la infectii urinare...cum mai e? Ce mai zice? se mai vaita?
Va las ca-s prastie, la 8 am venit de la job si atatea am facut si mai am de nici nu stiu de mine...
Roxa
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
mariana tache spune:
Nu prea am chef de scris. Am mult de lucru (nu ma las la Roxana ) si sunt stresata ca nu stiu daca imi iese ceva.
Stanca, ce fain ca ati iesit cu prietenii; cum v-ati distrat?
Roxana, tipa e din zona in care ne-am intalnit azi.
Corina, mi-e un pic ; azi trebuia sa va sun dar m-am luat cu engleza si am uitat; va sun maine, ok?
Monica, bine ai revenit; cum e bebe mic? ai lapte? doarme flacaul?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
nana_sim spune:
Buna dimineata!
Daca in fiecare dimineata inainte de a ma apuca de treaba intru pe aici inseamna ceva nu-i asa?? Astazi, in mod special, ciocnesc un pahar cu voi fin'ca imi sunteti dragi.
Simona
ralucames spune:
Buna dimineata!! Vorba Simonei, (tot pt. ca imi sunteti dragi)
Fetelor, mersi tare mult de grija si sustinere!!
Simo, am observat ca imi place la nebunie numele finutei tale... Smaranda... suuuper(daca ma lasa sotul, si al doilea bb e tot fetitza, mi-ar placea s-o cheme asa)
Roxana, esti tare draguta, dar nu tre sa iti faci pb. Prima mea ingrijorare atunci cand a zis "Au", a fost infectia urinara cu care ne-am pricopsit exact acum un an. Dar pt. ca nu a continuat febra si nici nu e mare, inclin sa sper ca nu e. Oricum, i-am recoltat ieri dimineata si i-am trimis la laborator, si vedem in 2-3 zile daca e sau nu infectie. Dar luni dupa-masa am fost cu ea la med. de fam. si a zis ca are rosu in gat... i-a prescris antibiotic, iar pt ca am cerut si bilet de trim. pt. urocultura, a zis ca ii da un antib. mai puternic, sa omoare si ce e-daca e inf. M-a dat peste cap (iar) dr., dar pe proprie rasp., nu ii dau inca acel med., ca febra nu mai face, nu se mai plange si as fi kiar absurda sa ii dau inainte de a vedea rez. si mai ales antibiograma. Sper sa nu gresesc. Eu stiu ca rosu in gat trece si fara antib., daca nu e ff mare (adica cu puroi mare)... nuuu??? sa-mi ziceti daca gresesc.
Mariana, spor la treaba, ca vad ca tare ai
Mai am o pb.: Stefania e asa de mamoasa, ca urla daca nu ma vede, kiar daca e cu tata-so... mor incet, ca ma "toaca" o zi intreaga... si mai nou are un plans de ciuda, nu de durere, pe care il urasc... e asa strident la ureki... ce sa ma fac cu ea?? ca la cresa tot va merge din sept., iar daca continua asa, nu va fi de bine acolo. Iar seara la culcare... ce sa va zic!?! face cate o criza daca nu o tin de mana... in fine... asta e...
Fug ca s-a trezit. Revin daca mai apuc. Va pup pe toatele...
minunea vietii mele
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Pana la urma am gasit biletele in Grecia si le-am si cumparat .
Cristian, bine ai venit pe aceasta lume iar tu Monica, sa te refaci rapid si sa ai muuult lapte
La multi ani Alex
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
arghirmonica spune:
Fetele....prima nopate acasa cu bebe...cred ca nu am dormit o ora.A mancat de nus tiu cate ori ca-i place tzitzi mult de tot si la orice sunet fac ochii ca cepele
Asa ca amu is rupta....laptic am mulatm doamne..e cumintel si ziua doarme ca si noaptea de altfel dar cred ca-s io stresata mai degraba de stau treaza.
Acu am 100 de intrebari ca nu mai stiu aproape nimic despre bebe...de genul cati caca pe zi face sau cand se poate scoate afara si cate si mai cate....
Va pup si va tin la curent,Monica si Cristian 5 zile
ralucames spune:
Monica, felicitarile mele pt. marea realizare!! sa aveti sanatate si viata frumoasa!! Te inteleg sa fii asa, kiar daca e al doilea bb, draga de tine...si Imi amintesc ca nici eu nu dormeam noptile prea linistita, ca aveam impresia ca daca adorm bustean si Stefania pateste ceva, nu mi-as fi iertat-o... dar nu cred ca e cea mai buna optiune... ca uite, si in ziua de azi se trezeste noaptea si ma keama... spre disperarea mea. La inceput sugea de n ori, cum zici tu; iar eu ma ridicam la ea la fiecare scancet... la al doilea sunt sigura ca nu o sa mai fac aceasta greseala... ca daca stii ca e satul, curat si sanatos, lasa-l sa planga nitel... ca apoi ii trece de urlat si doarme dus... (asa am auzit) Tu o sa faci cum te trage inima si puterea, ca e tare usor sa dai sfaturi din afara... mai ales cand e vb. de bebei... Noi am iesit prima data afara la doua saptamani... spre disperarea mamei mele... dar era asa frumos si cald, si eram speriata ca daca vine iarna, nu o sa mai pot iesi... aveam si eu piticii mei.... dar am avut impresia, ca odata iesita afara, lumea avea pretentia sa ies zilnic la o plimbare cu copilul, iar eu inca nu ma simteam suficient de refacuta pt. asta... (asta a fost partea negativa a iesitii noastre la plimbare...) dar in rest a fost ok.
Sanatate multa si sa iti revii repede!!!!!
minunea vietii mele