Cluj rulz! (55)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Si asa cum ii sta bine unei nashe , ma grabesc sa-i urez finutzului meu pt ziua lui.

LA MULTI ANI, ALEXANDRU!
Sa cresti mare si voinic; sa fii sanatos, norocos si fericit in viata! Sa o asculti pe mami si pe nasha .
Corina, sa-ti traiasca printzul, sa te bucuri mereu de el; sa-i faci o surioasa! (acum un an, la ora asta, Alex se pregatea de marea intalnire cu mami!)

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Fetelor, cred ca v-ati plictisit de mine, dar vin cu o veste mare:
Monica l-a nascut pe Cristian vineri, 7.07, la ora 11.00; flacaul a avut 3200g.
Cristian, bine ai venit pe lume! Monica felicitari! Asteptam vesti bune de la voi!

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRU, SA CRESTI MARE SI SANATOS !

MONICA- FELICITARI SI BINE AI VENIT PE LUME CRISTIAN, SA FII SANATOS!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Iaca ma alatur si eu si ii urez lui Alexandru "multi ani fericiti!" sa creasca mare si voinic in familia lui iubitoare
Steaua de la mine o pentru necazul pricinuit de rude, alta data pune-le la punct, e vorba de reguli minime de comportament.

Lui Cristian ii spun "bun venit" pe lume si steluta norocoasa care i-a vegheat nasterea sa-i poarte pasii prin viata

Stanca bine ai revenit la baza, ma bucur din tot sufletul ca v-a priit concediul. Am aflat si eu anul asta ca poate fi chiar frumos la mare cu conditia sa nu mai fie prea multi oameni acolo.

Mariana eu as lasa puiul cu bunica dar stii cum e ... eu vorbesc prin prisma celei care n-are copii deci se detaseaza usor. In alta ordine de idei urma sa se intample ceva foarte bun cu viata ta profesionala, a iesit?

Cristiana da si tu un semn, sunteti bine?

Raluca din experienta finei Smaranda (mai bursuca ea de felul ei) s-au intamplat mancarimi si dureri si sacaieli la "duduita" cand a fost foarte cald si s-a oparit de la transpiratie plus niste stropi scapati din cauza lipsei de timp (trebuia sa se joace nu sa mearga la wc)

Roxa voi ce faceti? Nicio veste de la petrecere?

Florina nu stiu pe nimeni la RDS!

Ma duc acum, am treaba multa, revin zilele urmatoare cu povesti de la Bazna. Neaparat sa mergeti daca vreti cateza zile linistite, cu plaja, baie si plimbari prin padure in acelasi loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor

si LA MULTI ANI ALEXANDRUsa fii sanatos si sa ai mult noroc!

BUN VENIT PE LUME CRISTIAN!.ii doresc tizului meu o viata frumoasa si fericita!

azi e ziua mamicii mele, ii urez La multi ani si o iubesc din tot sufletul, e prietena mea dintotdeauna!

fetelor io-s inca in Bucuresti,am plecat pina la urma ca Theiutza a fost mai bine si a ramas pe maini bune, cu taticu vigilent.mai are umpic de subfebrilitate sper ca e normala la infectia care a avut-o in gat!si mi-e un dor de ea!!!!!!
ieri am avut o zi super plina cu jobul dar seara a fost coplesitor de frumoasa!concertul a fost minunat asta e cuvantul!
Billy Idol mi-a depasit toate asteptarile care erau destul de mari.show super, modest si implicat, coplesit de frumusetea roamncelor:) si aratand excelent-deloc scofalcit ci in forma maxima.mie nu mi s-a parut un tip sexy pina aseara
am stat f apraope de scenta si am dansat si tzipat pina am picat lata.a cantat 3 ore non stop!am fost doar eu cu Mari , my best friend si lumea a fost tare dragutza, generatia noastra.
ne-am culcat la 3 noaptea ca am mai avut si de povestit asa ca acuma is cam gata
singura parte nasoala a tinut of course de organizare.la intrare iti confisca apa pentru ca dupa aia sa stai 2 ore la coada sa cumperi alta

fetelor ecouri dupa duminica, poze?ca-s f trista ca n-am fost!si m-am gandit ce nasol ca a plouat fix atunci!dar sunt sigura ca asta nu a contat

Stanca bine ai revenit ma bucur din suflet ca v-ati distrat, n-am apucat sa vad pozele da cum ajung acasa asta fac.

Simona multumesc ca te-ai gandit la mine.e f fain la Bazna si mie tare imi place.

Marian nu stiu pe nime la RDS.

pupicei

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

greselile de ortografie sunt din cauza ca nu vad prea bine la ora asta

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Sunt in mare. mare graba, dar nu ma pot abtine sa nu trag cate un ochi pe aici si sa va scriu 2 cuvinte .

Cristiana, ma bucur tare pt tine ca ai reusit sa ajungi la Bucuresti, ca Thea e bine. Azi am vazut stire cu concertul lui Billy Idol si m-am uitat sa vad daca nu esti in directia camerelor
Sa-ti traiasca mamica! Sa fie sanatoasa si apta pt a te ajuta cu bebe2 .

Simona, inca ma pregatesc pt mare reusita (de aia sta mama la mine asa mult); sper sa nu se transforme in marele esec .

Fetelor, pana la urma m-am hotarat sa-l mai las pe Stefan in MM pt 2 saptamani; pleaca vineri; sper sa nu regret; va rog sa ma credeti ca-l las doar pt ca am eu muuuulta treaba; imi plange sufletul si imi pare tare rau ca-i despart pe prichindei, dar pe Simon chiar nu pot sa-l mai las (in august ii trimit iar pe amandoi).

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Alexandru!
Sa fii sanatos si fericit!

Bun venit Cristian!Felicitari Monica!

Mariana nu iti face probleme pentru Stefan ca ii va place si nu o sa va simta lipsa.Bogdan pleaca maine la Bucuresti cu avionul si cred ca sta o zi.

Si pe mine ma intereseaza instalare de RDS dar am pierdut fluturasul cu numarul de telefon.Il stie cineva?

Cristiana faina distractie la concert.Sa iti traiasca mama si sa fie sanatoasa.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu am mancat ieri o jumate de pepepene galben mare de la frigider.A fost atat de bun si acum patimesc.
Vreau sa va zic o chestie.Soacra mea sta la noi cateva zile pana i se termina de amenajat apartamentul.Fiind cald doarme cu usa deschisa la camera.
Azi am avut ceva treaba prin oras si am profitat ca e la noi si m-am dus singura.In oras printre altele m-am intalnit cu sotul care atunci cand ne-am intalnit m-a imbratisat si mi-a soptit foarte tandru la ureche "la noapte nu dormim acasa".Mi s-au taiat picioarele cand am inteles unde bate.Asa ca diseara iesim cu niste prieteni si nu stiu cand ajungem acasa
Asta asa ca sa profit de prezenta soacrei

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Fetelor multumesc tare mult de urari...vineri am nascut si azi am venit acasa amandoi.Mi-a fost tare groaza dar m-a luat pe nepregatite.Vineri nopatea mi s-a rupt apa,pe la 7 dimi au inceput contractiile si la 10,45 am nascut.Cristian a avut 3,200..,54 cm..si Apgar 10.La mine a fost asa in balanta ca io am discopatie lombara si nu stiam exact daca fac cezariana.Dr meu a zis ca vom vedea...
IN 6 seara am fost la el sa ma vada si mi-a garnatat ca sapt trecuta nu voi naste si la 3 dimi eram la Stanca.In fine am nascut normal fara nici o anestezie..a fost greu dar in 4 ore am pus armele jos.
Dr meu ..Mihu a fost un super doctor nu numai pt mine ci si pentru cele 10 mamici care erau deja internate acolo.La fel am auzit despre dr Todea Cezarin
Inca o data multumesc de urari si amu sa va intreb si io daca nu aveti careva de vanzare scaun scoica bun si pt nu nascut de vanzare ...sau poate imi spuneti de unde sa iau.
Nu as vrea nou ca e cam scum si am scaun din ala de masina...imi trebuie cam vreo 3 luni
Va pup si sunteti niste dragute,Monica

Mergi la inceput