Cluj rulz! (55)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Haideti repejor pe prima pagina... hihihi, acum am eu timp de scris si nimeni in zona...

Stefi doarme, iar eu-in loc sa ma ocup de treburi gospodaresti, citesc de zor... dar asa dor mi-a fost...

Va pup si va doresc o zi frumoasa... ce caldura mareeee

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cristiana sper ca ai plecat la Bucuresti si Theiutza e bine!Imi pare rau ca nu ne-am vazut ieri.

Eu incerc sa pun poze de la mare.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Stanca, helloooo!!!, cum a fost la mare?? ati avut vreme buna?? fara incidente?? Razvan s-a distrat?? cred ca a fost mai mult decat incantat... asa-i??? ce frumooosss.....

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La mare a fost superb.Lui Razvan ia placut tare, la fel si noua.
Am prins o perioada in care pe litoral era pustiu.A fost mortal nu tu manele, galagie, discoteci etc.Nu credeam ca voi prinde un concediu relaxant la mare.Dac as putea acum dupe ce am terminat de splat hainele m-as intoarce.

Am pus poze in albumul "Vacanta la mare".

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Tare ma bucur pt. voi... ati meritat-o!! Bravo voua!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Corina, n-am stiut ca ai avut asemenea musafiri de "soi" ; mi s-a parut mie ca esti cam stresata si nu intelegeam de ce; dar am zis ca-ti dau pace sa treaca ziua, apoi te convoc la povesti. Dar Piciu stia ca vin, sau si el a fost informat pe ultima suta de metrii?
Ce-ati primit cadou de la musafirii cu pricina?

Raluca, bine ai revenit; sanatate Stefaniei; cum se mai simte? No fii ceva infectie urinara daca se si plange ca o doare?

Stanca, pleaca Bogdan? Cand? Sper ca nu v-ati suparat pe noi, dar eram prastie cand am ajuns acasa de la aniversarea 2.

Svety, chiar asa! Dar ce tip de windows va instalati? Ce dureaza asa mult? Sper ca nu ati patit nimic.

Codruta, copii sunt ok. Mersi.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Doua chestii:

1. Florina va intreaba daca nu aveti ceva cunostinte la RDS; are nevoie pt a urgenta instalarea netului (deci pt a scrie mai des aici )
2. somn usor.

Ps.

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Mariana, pove cand de intalnim!Sa nu plictisim lumea, nu de alta!
Si acuma, poze (sper ca mai stiu sa le pun):

my first birhday

ultimele poze de bebelus

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput

Corina, tocmai am vizionat pozele; toate sunt super faine; dar, normal, asta e the best.

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Stanca, acum m-am uitat si la pozele voastre (uitasem de ele); ce pofta de mare mi-ai facut ; dar nici o poza cu hotelul/camera? m-am distrat tare de balerin si barosani ! (tu nu esti barosana; esti numai bine!)

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput