Cluj rulz! (55)
Raspunsuri - Pagina 20
steaua spune:
Mariana, ; venim dupa cd- uri ca maine trebe musai returnate casetele.
Romana, multa sanatate lui Luca!
Veste buna (cel putin pt mine):
Indemnizatiile pe card
Incepand din aceasta luna, indemnizatiile pentru cresterea copilului se vor vira pe conturile de card, bineinteles, pentru mamicile care au bifat aceasta optiune in dosarul depus. Cei care nu mai doresc sa li se vireze banii pe card trebuie sa depuna o cerere expresa la Directia de Munca.
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
roxana1974 spune:
uau, Mariana, soro, buna vestea ca fetita e ok!
Creola, da ai dreptate, eu ma plang tot timpul de bani, aia nu-mi ajung never pentru haine...din pacate am primit de la sora mea o bluzita care are un fir dus, si se vede...si ea sarmana nu a observat cand a luat-o..cineva a probat-o in stil dur, inainte...dupa cum vad eu...o sa incerc s-o dreg...
va pup fetelor, sunt pe fuga, iesim in seara asta la un barbecue...in rest...am vesti proaste, ca iar ma lasa coana singura, dar nu am timp sa dezvolt...
ciao pe curand!
codruta_grg spune:
Steaua eu am deschis subiect la parinti clujeni, referitor la indemnizatia pe card. Postasul a zis ca tot prin ei vine, acuma vom vedea....
Romana sanatate
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
mariana tache spune:
Corina, scuze ; cand v-am chemat pe toti dupa cd am uitat ca azi am masaj; ati verificat cd-urile? sunt ok? mai ce aud eu? mergeti in concediu in Grecia ?
Creola, ma bucur tare ca ti-a placut la Edith!
Mergi de 3 ori/sapt la inceput?
Romana, multumesc pt informatie. Cum se mai simte Luca?
Monica, ma bucur ca ti-am fost de folos. Sa ne spui ce-ai facut azi la spital. Ce-ati vorbit? Ce face bebe? pt burtika.
Roxana, unde iti pleaca mamica? Ce faci cu Serban in perioada cu pricina?
Codruta, 1000 euro ; pt cat timp ?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Ioi, fetelor, trebuie sa va zic ceva de 2 zile si tot uit. Acum m-am luminat .
Am o cunostinta, o viitoare mamica (are in jur de 38 ani) care va naste la sf lui septembrie si care sta cam prost cu banii (adica prost rau!). Si se gandeste cu groaza ca-s de cumparat patut, carucior, hainite etc. Asa ca m-am gandit eu sa va intreb daca nu cumva aveti patut si/sau carucior care nu va mai trebuie? Eventual si ceva hainite (gen sac de dormit, paturica, o haina de iarna, asa chestii mai mari). Eu i-as da patutul lui Stefan (ca pana in toamna vreau sa ma scap de el), dar l-am promis la altcineva; iar caruciorul nostru e cam jaf + il mai foloseste Simon in MM.
Nu-i o chestie care arde (nu-i un caz social dintr-ala greu greu), dar am zis ca nici nu strica sa va intreb, ca nu se stie niciodat.
si pt fiecare.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
romana_74 spune:
Gata, vin cu vesti proaspete... Luca e o.k.! Sper ca a trecut... nu a mai avut febra de ieri noapte de pe la 24. Noaptea asta a dormit super, dar cu noi in pat!Matei a luat si el si de asemenea si io, dar noi avem doar rosu in gat! E naspa rau, dar trece repede!
Cristiana- e fain la Tandarica... dar eu l-am mutat de acolo pentru ca nu imi convine spatiul. Grupa mica va sta in beciul ala in continuare ori mie nu imi convine, In rest, excelent, personal super si fain si mancare buna, atitudine normala fata de copii, numai cuvinte de lauda!
MARIANA- cu placere pentru informatii! Stanca nu e inca gravi... incearca si nu reusesc de muuuuulti ani!
Matei e innebunit, maine ii aduce tatal meu un caine de ziua lui si e topit... fix ala imi lipsea... va dati seama ca nu sta in casa, asa ca trebe sa imi coc creierii unde il voi tine! Totusi s-ar putea ca sa il tin in terasa, dar sotul nu e de acord! Canele e rasa PULI, nu radeti! Barbatu-mi-o imi zice aseara... " daca imi spunea cineva acum un an ca o sa am caine rasa puli, il impuscam" Mentionez ca e innebunit dupa ciobanesti!ata e... te poti baga in gusturilke copilului?! Pai daca lui i-o placut... Bunicu se executa... Cand eram mica si mi-am luat o broasca s-a naruit ceru si am avut un scandal in casa parca aveam un sarpe, de caine nici nu se punea problema... clar... o innebunit bunicu!!!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
nana_sim spune:
Buna dimineata!
Nimic nou pe frontul de vest, raportez mult de lucru si atat!
Nici eu n-am auzit de herpangina asta, de-acum din asta o sa am cand ma mai doare burta doar ca eu nu prea fac febra.
Pupam copiii si mamicile!
P.S. zanul zice ca vom locui asa, lunea si martea la Cristiana, miercuri si joi la Mariana, vineri si sambata la Roxana, iar duminica mergem cu cortul pe deal! Pana ne mutam la noi acasa!! Multumim de oferte
carrie spune:
neata fetele dragutzele
ma bucur ca Luca e mai bine!ce i-ai dat, m-a intrebat si Ioana, mama lui Razvan.i-a a folosit Aciclovyr.
la ce Tandarica a fost Matei?ca noi pe Alverna vom merge!
aceeasi pb si la Happy Kids pe langa taxa , umpic prea intunecoasa cladirea si fara curte.
Simona, e perfect de luni ca io-s la Bucuresti asa ca este mai mult loc
Roxa io te inteleg la faza cu banii de haine.ai citit Sophie Kinsella, cu Goana dupa cumparaturi?e totala, pe mine m-a destins grozav.
de cand mi-am luat rochita de Agnes Toma is pe uscat cu banii!si ma duc la Bucuresti uscata
pupicei, vin later
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
romana_74 spune:
CRISTIANA-nu i-am dat Aciclovyr , -am dat antitermice la greu...la 3 ore Panadol, Nurofen, Algocalmin sub forma de supozitor si picaturi si pentru gurita si gat i-am dat Nistatin solutie si Calgel ca are anestezina. Asa mi-a recomandat medicul! Matei a fost si este pana in septembrie la gardi Tandarica de pe Repubicii.
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
carrie spune:
fetelor rusinica!pe pagina 3, si eu m-am straduit azi sa tin steagu clujului sus!eiei!
gata pe pagina 1 cu noi si...predau stafeta rondului de seara ca io-s cam ruptulea!
pupicei
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii