Cluj rulz! (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Asa pe fuga... Luca e tare, tare bolnav... are herpangina si e cu febra 40 de's disperata... Multumim pentru urari, va pup pe toate si revin cu manaunte cand pot! Please, sa nu va suparati pe mine!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, aseara am cazut lata de somn dupa ce mi-am terminat treaba.

Corina, cd-urile lui Piciu sunt gata. Sa veniti dupa ele .

Cristiana pt analize! Spor la treaba pt bebe2! Abia astept sa ne bombardezi cu vestea cea buna.
Succesc pt sotul tau; sunt convinsa ca va bine.
Dar analiza de urina a Theiutei cum a iesit?

Codruta, ia bani imprumut (si nu te rogi de nimeni ) si te duci si-ti platesti biletele pt Grecia. Cand vin banii platesti datoria.

Simona, tu nu ne mai dai vestea cea mult asteptata ???

Roxana, i-am spus Florinei ca ai cautat-o. Am informat-o eu despre eveniment (sper ca nu te superi).

Fetelor, am veste buna: fetita impinsa de Stefan e ok. Nu si-a rupt nimic, nu a vomitat, nu a lesinat etc Slava Domnului! Ieri m-am intalnit cu ea+mamica, ne-am cerut iertare (si eu si Stefan).
Stefan a cerut ieri de 2 ori la topogan; i-am zis ca-i pedepsit pt ca... si nu a insistat; a acceptat umil pedeapsa.

VA .

Ps. Florina e ok. In pregatiri de nunta pt fratelo.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Romana, multa sanatate lui Luca. Se ne tii la curent cu evolutia. (ce-i aia herpangina? in afara de febra, care-s manifestarile? cum se trateaza?)

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cine imi da mie 1000 euro imprumut in zilele astea de restriste?! ......Va oferiti careva????

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Roamana multa sanatate lui Luca, nu am auzit de boala asta!

Mariana analiza de pipi a fost f bine, de aia ne-am si urnit la 1 mai.cred ca a fost iritata d-soara Bob de Mazare!
ma bucur ca fetitza "altoita" e ok!

Codruta analizele ar trebui sa existe banuiesc ca le arhiveaza.

pupici

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Mariana mersi de informatii...mi-s folositoare.
Io azi l-am prins pe al meu dr de garda si ma prezint la el sa ma vada ase fara sa il anunt ca de la batranete te rod gandurile .Desi mi-a zis sa merg numa pe 12 cu tasca pregatitata nu mai rezist pana
atunci..macar sa imi zica daca livrez sapt viit au ba.
va pup pe toate si mama ce as mere si io in concediu da cred ca numa la anu...,Monica sapt 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Herpangina

Herpangina este o afectiune infectioasa acuta febrila produsa de virusuri Coxsackie de grup A. Este foarte raspandita, apare sporadic sau in epidemii mai ales vara si toamna, in aceste saptamani a existat o incidenta mai mare a bolii mai ales la copiii de gradinita.

Debutul este brusc cu febra mare, dureri in gat, dureri abdominale, varsaturi, dureri de cap si musculare iar uneori, la copii, convulsii. La examinarea faringelui se constata aparitia pe stalpii amigdalieni si pe valul palatin a 10-20 de vezicule mici care se ulcereaza rapid, aparand ca ulceratii superficiale cu fundul cenusiu si iconjurate de un halou rosu. Ganglionii laterocervicali pot fi usor mariti. Limba este incarcata si bolnavul refuza alimentatia. Ulceratiile se vindeca in 2-5 zile, febra scade si dispar si celelalte simptome.

Boala este benigna, vindecarea se obtine in toate cazurile. Imunitatea dupa boala este durabila fata de tulpina care a produs infectia dar pot apare episoade repetate cu alte tulpini de virus Coxsackie (exista 23 de serotipuri de virus Coxackie A).

Tratamentul este simptomatic: antitermice, antiinflamatoare, analgezice.

Profilactic nu exista nici un mijloc de preventie impotriva virusurilor Coxsackie. Deoarece la nou-nascuti si la sugari aceste virusuri pot determina boli mai grave este bine sa se evite contactul sugarilor cu persoane suspecte de a fi infecate cu virusuri Coxsackie si mai ales cu copii aflati in colectivitate.

Dr. Oana Socoliuc
medic primar medicina de familie

No asta scrie pe google...

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Azi am avut prima sedinta de masaj+electrostimulare+Cu electrozii ma impac bine pt inceput,imi era frica ca n-o sa-i suport.Edith e intr-adevar o profesionista in ale masajului
.Abia astept sa merg din nou!
Multa sanatate lui Luca!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Roxana daca-mi amintesc bine erai suparata intr-o vreme ca ti s-au terminat banii pe luna asta ,si nu mai poti sa-ti imbogatesti garderoba...nu?Dar totusi se pare ca pt tine e luna cadourilor!tine-o tot asa!

Sa aveti o dupa-amiaza frumoasa!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Romana si razvan prietenul lui fie-mea(ce total suna) are exact acelasi lucru, si sper ca nu face si a mea ca or prestat impreuna ieri.

e ff neplacuta afectiunea pentru copil, nu poate manca,il doare dar in acelasi timp nu e grava.din pacate razvan face a treia oara si i-a spus ca ramane cu sensibilitate la virus.nu pricep de unde a luat-o ca nu merge la gradi.

va dorim insanatosire grabnica.Matei e ok?

ce activa am fost azicanci chef de munca!

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput