Cluj rulz! (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata

ii 6 dimi si io-s pe forum, m-a trezit fie-mea la 5 si n-am mai putut adormi si ea doarme bine mersi.chiar ma distram de Roxa cu trezirea lui Setban la 6 jumate ca exceptie.Thea se scoala la 6,30-7 de cand e ea.
dar de vreo doua saptamani m-a tampit cu cerutul apei noaptea.pur si simplu is varza de nesomn ca tare greu adorm la loc.asa ca am hotarat sa i-o scot ca sa scapam si de pampers(Mariana felicitari pentru reusita cu Stefan!!).ieri i-am explicat ca s-au stricat sticlutele si nu mai avem numai una din care bea cacao dimineata.asta nu i-o scot ca si-o savureaza dimi ca si mine cafeaua.culmea ca aseara prima data in 3 ani a adormit fara sa suga o sticla!deci a inteles fata mea!dar mi s-a trezit de 4 ori azi noapte si culmea nu a facut scandal cand i-am explicat da mie mi-a fost gata noaptea...probabil ca mai urmeaza cateva asa.

ieri seara am fost super fericita, mi-a sosit rochita, am fost la proba si am lasat-o la stramtat putin dar...o am!!e tare dragutza!
apoi am fost la intalnirea cu clubul de Resurse Umane -f faine si instructive intalniri!

cu putina intarziere LA MULTI ANI MATEI!sa fii fericit si norocos.

Simona super pozele, Horica e total.tu nu te vezi prea bine dar rochita da si e tare frumoasa!

Mariana sa-mi raspunzi la PM sa vedem cum facem.
legat de patania cu topoganul, iti inteleg ingrijorarea, e normala!eu cred trebuie sa-i amintesti de cateva ori zilele astea ce a gresit si ca e pedepsit si nu merge la topogan.insa nu uita ca are 2 ani nu te poti astepta sa inteleaga perfect si sa nu mai faca veci!

fetelor is f happy ca e Italia in finala.tin cu ei din 1990 cand a fost la ei cel mai super campionat mondial!si ce dragutzi sunt italienii!cand e finala?

gata ma imbrac ca trebe sa ma pregatesc de job

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Fetele scumpe din Cj,

Intrebare off-topic (sau of-area, mai bine zis, ca nu-s din Cj): stiti adrese de spitale private in Cluj ? Sau un spital privat in Cluj si pe unde s-ar gasi el ?

Multumesc frumos pentru raspunsuri (if any) si va doresc o zi la fel de frumoasa ca aici

Pisica, zambind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by nuschu

Fetele scumpe din Cj,

Intrebare off-topic (sau of-area, mai bine zis, ca nu-s din Cj): stiti adrese de spitale private in Cluj ? Sau un spital privat in Cluj si pe unde s-ar gasi el ?

Multumesc frumos pentru raspunsuri (if any) si va doresc o zi la fel de frumoasa ca aici

Pisica, zambind

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Hipocrate, Str. Decebal nr. 55, dr. Nanu Honorius

Restul sunt cabinete, laboratoare dar nu spitale. Alt spital privat, indiferent de profil, nu mai stiu!

Mergi la inceput

Aaaa, si sa stiti ca s-a vandut apartamentul in care stam acum, casa noastra nu e gata inca si saptamana viitoare trebuie sa-l eliberam.

Astept propuneri, ne-am propus ca timp de 1 - 2 luni sa mergem in circuit pe la prieteni si cunoscuti, stam cateva zile si plecam mai departe. Asta ca sa nu ne atasam si sa ne obisnuim intr-un loc

Mergi la inceput

esti mortala Simona.la noi puteti veni linistiti, numa sa stati bine cu nervii date fiind trezirile nocturne ale gagalicii

stiu ca-i haz de necaz, da spune-ne daca si cum te putem ajuta

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Cristiana, la ce PM te referi ; ca eu nu am nici unul de la tine! Esti f curajoasa ca te lupti cu scosul apei "de noapte"; dar cred ca asa e cel mai bine; sunt convinsa ca mai mult de o saptamana nu va tine .

Simona, draga de tine! Te-as chema si pe la noi, dar nu am loc numai in bucatarie daca va intereseaza

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

gagici!
sunt inca la job, dar am intrat sa vad asa, rapid ce mai faceti. Nu numai ca sunt ocupata la job, dar a venit in sfarsit in tara verisoara lui Vic din Alaska si si-a adus copilasii cu ea, asa ca acum suntem ocupati sa ne intalnim cat se poae si cu ei, caci ne vedem foarte rar. In weekend vin si nasii mei din Brasov si va fi mare harmalaie la noi...Ma laud ca am primit niste sandale super de la BCBGirls, doar ca sunt foarte foarte inalte...

Cristiana, bravo ca ai luat rochita, sa vezi ce rau ti-ar fi parut sa n-o fi luat, nici nu vreau sa ma gandesc . Abia astept s-o porti si sa ne arati o poza! Cred ca se ptrivesc la ea sandalele mele

Mariana, soro, de data asta Stefy a facut-o lata, nici nu-i de mirare ca esti fiarta. Doamne Ajuta sa fie totul ok cu fetita aia! A constientizat Stefy pana la urma ce a facut? Cumva trebuie sa constientizeze ca ceea ce face poate sa aiba repercursiuni, dar uite ca e usor sa vorbesc si copilul e prea mic sa inteleaga...nu stiu ce sa zic...tre sa fii cu okii in 14!!! Aveti grija!

Florina, am capiat sunandu-te, unde puii mei tii telefonul ala???

Simo, ce sa zic, te las si la noi o noapte sau 2, daca esti de acorsd sa dormi cu bb Oak

Ma duc acasa, cred ca azi vine in Cluj sorameaaaaaaaaa care sigur mi-a adus ceva din Olanda, unde a fost in delegatie...

ne vedem diseara, daca nu cad lata pana pe la 10...

Roxa

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Deci pana acum mi-as scoate cam jumatate de saptamana de cazare, la Cristiana, Mariana si la Roxa-boxa Haideti ca oferim baby-sitting si mancare gatita la schimb (+ prajituri de casa pentru extra-sezon)

Cristiana ce-a facut sotu' in ziua hotaratoare la job? Da' Thea pana la urma ce-a avut?

Pup cu drag pe toata lumea si va zic SPOR in toate!!

Mergi la inceput

gagici

si neata!ce a facut schimbu de seara , a somat?io n-am avut internet!

trebe sa incep prin a va zice ca analizele mi-au iesit bine, am fost cu ele la Muresan ieri si mi-a urat spor la treaba si sa iau acid folic!numai la toxoplasmoza nu-s imunizata deci trebe sa am grija.

partea nasoala e ca-s agitata si la primna trezire nocturna a fetei imi sare somnul, ma palesc palpitatii si-s fresh.
Simo, cauza in subconstinet e ca la Mihai la job se petrec schimbari f importante si de ele depinde mult viitorul nostru.ma rog sa fie bune schimbarile!ziua hotaratoare nu a fost chiar hotaratoare adica a fost ok da nu s-au luat decizii finale.
Thea lately e f cuminte, pui pui sa n-o deochi!

Roxa si eu vreau poza cu sandalele

Mariana nu jtiu de ce n-a ajuns Pm-ul las ca te sun cel mai bine!

Florina voi ce mai faceti?

Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!

Eu am facut analize la muresan prin februarie, l-am sunat si a zis ca sunt ok, dar inca n-am fost dupa ele . Oare le mai are?

Eu ma plimb seara de pe la 6 pana la 8 pana la ca;varia si vad o multime de fete cu carucioare, dar nu recunosc pe nimeni .

Vrem sa plecam saptamana viitoare in Grecia, dar cei de la agentie mi-au zis ca nu se poate cumpara biletul doar cu 2 zile inainte. Ce sa fac daca numai atunci pot plati biletele?!

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput