Piticodromul de sept-oct 2005 (127)
Raspunsuri - Pagina 4
Tonnia spune:
cge, pleci in concediu? cat timp? pleci in Bulgaria pana la urma? Concediu placut, sa veniti sanatosi si frumosi!
Meme1 spune:
Cristina, drum bun si concediu placut...sa aveti parte de timp frumos, sa va simtiti bine, sa va odihniti si sa va bucurati de vacanta...
Carmi spune:
Vacanta frumoasa, Cristina!
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Meme1 spune:
Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru...cica studiu de piata.
Aveti idee cam cat costa in Ro urmatoarele tricoute sau ceva de genul? Sunt disponibile in toate marimile, de la 0 luni la 18 luni...
asta ca sa imi fac o idee daca ar renta intr-adevar magazinul online sau nu.
tocmai am verificat cat costa transportul cu posta si m-am cam speriat...poate sa ajunga si la 8 euro per kg...care nu e prea putin.
Pupici
Astept pareri legate de costumas
tricou1
tricou2
tricou3
tricou4
tricou5
tricou6
pijama
BiuMil spune:
Tonnia, m-am gandit la ce ai spus tu legat de burta, ca iti creste mai repede...eu zic ca e din cauza ca muschii abdominali nu s-au refacut/intarit cum vrei tu sa spui dupa sarcina trecuta si din cauza asta burta pare mai mare...
hai ca teoria asta am scos-o azi noapte!!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kristinutza spune:
lui radu ii dau sa bea din canitza cu cioc, dar numai suc sau apa. laptele il dau intotdeauna cu biberonul.
concediu placut cu familionul, cristina!
mai fetelor, vad ca sunteti vrednice cu magazinul.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
RalucaCostiurin spune:
buna ziua!
Codruta, !
intr-adevar, m-am uitat in DOOM si corect este, minge, pl. mingi, genitiv art. mingii (sau cf. Graur, nearticulat, unei mingi), ca atare, mea culpa!
Sa stii ca eu sunt de principiul ca, atat cat traieste, omul invata; gafe se pot intampla si la case cu pretentii, si prefer sa mi se atraga atentia cand savarsesc vreo prostie, ca sa am sansa sa ma corectez.
Mai zic ca desi subiectul forumului n-o fi gramatica, ne cunoastem deja de o vreme si ne-am verificat de lipsa orgoliilor tampite, asa ca putem linistite sa ne atragem atentia asupra anumitor greseli, ca tin de copii sau nu, fara sa riscam a ne supara din atata lucru (ba eu una chiar apreciez pe "curajos")
Asta-noapte am stat cu fetele la povesti pe msg, si numa' ce ma hlizeam cu gura pana la urechi mai bine, ca l-am auzit pe Radu care plangeaaaa..... N-a fost chip sa-l potolim pana la 3 jumatate, cred ca ii ies iarasi dintii si e teribil de nervos.
Azi am fost in Tineretului - am dat o fuga sa luam scaun de masina, am luat Inglesina Moovy cu 3 mili, merge pana la 18 kg. s-a chinuit tati si l-a si montat si a venit Radu ca boierul acasa, ca scaunul e inalt si a fost pus pe mijloc si se uita baiatul peste tot!
Piscina cu mingi a fost luata din Viena, previzibil, nu?!
Gata, ca mergem in parc, sa vedem ce nebunie o fi, ca parca azi e concertul Depeche?
b_irina_c spune:
Cristina concediu placut si linistit!
Am venit de la medic... enterocolita acuta. Vladut a facut un kk cat a am stat la usa ei, asa ca s-a lamurit si ea exact ce si cum (m-a scutit pe mine de multe explicatii ). Ne-a dat tratament, regim, lapte Hn (pe care sper sa-l bea ca el bea bebelac si astia nu au HN) si asteptam si copro sa vedem ce si cum...
sper sa recuperez dupa ca se culca bb
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
gabiarama spune:
Ufff, in sfirsit am terminat de facut bagajele .La noapte plecam spre mare .Mi-e dor de si
Cristina , concediu placut si tie si familiei tale .
M-ati facut sa rid zilele astea la greu
Apropo , cine detine locul unu la nedintzoshi pina acum?
Ma duc sa il culc pe Tudu si apoi poate mai pot intra pe forum , daca nu va spun si eu de pe acum ca va iubesc si ca suntem o super gasca .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze