Piticodromul de sept-oct 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Gabi, concediu placut....si mult soare si vreme buna la mare...
Sa nu uitati cremele de soare si ochelarii de soare bineinteles...

Si sa ne trimiteti si noua o feliuta de soare....

Vacanta placuta...si noi de-abia asteptam marea anul asta...acasa adica pt mine.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Irina, pupici Vladutului, of, of si noi suntem cu scaune mai moi, nu stiu de la ce o fi ,oare caldura asta nu e vinovata?Eu am in camera 3o de grade, piticul doarme in tricou si pampi si geamul deschis peste noapte si tot nu scade.

Meme, eu tricouri i-am luat lui Iaris cu preturi intre 150ooo-250ooo, asta in functie de firma, de marime, cel putin la noi.Turcismele sunt in jur de 15oooo.Eu nu stiu cat sunt la tine, dar cred ca ar merita.
Cristina, concediu frumos alaturi de sefii casei.
Iaris nu vrea sa bea din canita cu joc, o ia pe post de jucarie.
Ioana si Iaris e innebunit dupa picioare si cand ti-e lumea mai draga te trezesti crampotit.
Azi noapte si el s-a trezit plangand cu suspine si cu greu l-am adormit.S-a iritat un pic de la caldura asta, sper sa treaca.
Eu sunt racita , ma doare capul, am febra si gatul mi-e "in pioneze", si Iaris tot calare pe mine e toata ziua, mi-e frica sa nu ia raceala de la mine.Asta mi-ar mai trebui.
Fetelor mai aveti putere sa tineti pasul cu piticii?Eu,nu.Ma stoarce asta mic.Vrea numai pe jos, nici in brate nu mai sta.Si ca sa o linistesc pe Cristina, nici Iaris nu merge de-a busilea, ci doar se taraste.Acum, ce ar trebui sa fac, sa ma impacientez?.Se ridica singur in picioare, merge sustinut, are timp sa mearga si in 4 labe.
Pup fetele si bebeii, nu fac fata sa raspund tuturor pt ca uit de la o pagina la alta ce scrieti, iar cu intratul pe forum, mai greu acum cu banditul de fii'miu, care o vrea doar pe mami.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Raluca sau alte fete care mai aveti yahoo-ul care vreti sa povestiti cu mine pe messenger, iata ID-ul meu: cpgrigoras. Ca eu vreau..

Am fost la calarie, dar acum sunt rupta, parca m-a calarit calul, nu eu pe el...

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Gabiarama Petrut are 8 luni si 3 saptamani si nu are nici un dinte. Se vad sub gingii, dar nu dau nici un semn, spre disperarea sotului .

Mai sunt ca el?

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Seara buna,

Irina, sanatate lui Vladutz si insanatosire grabnica.

Gabi, concediu placut si vreme frumoasa!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

toate mamicile! Dragute ca inntotdeauna !

Gabi distractie placuta la mare si o vreme superba!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Cristina, voi la bulgari mergeti? Daca da, unde? Ca vrem si noi in august la Albena, ne-am hotarat la Laguna Garden. Asteptam impresii...
Distractie placuta si apa calda!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata! (v-am mai spus ca intre prieteni, eu la orice ora asa salut)
Irina, sanatate multa lui Vladut! Binne ca esti acasa in we ca sa-l poti trata corect.
Si Catalina a avut azi un kk "snur".
Gabi, drum bun si vreme frumoasa!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Marinela, mersic mult pt raspuns...intr-adevar sunt cam mari preturile la tricouri pt bebei in Ro...cele pe care le-am pozat eu pleaca de la 3 euro si urca pana pe la 5 pe bucata.

Codruta, bravo pt calarie...mama da ce persoane active sunteti...schi, calarie....eu n-am atata curaj...

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara,
Moaaama ce agitatie la noi, cu concertul asta! cale de 10 minute, toate strazile sunt ticsite de masini, pana si la noi pe strada aunt o groaza.
Meme, mie mi-au placut in special tricourile 2, 5 si 6. Nu mai stiu cat sunt tricourile, eu i-am tot luat de la TCM si erau pana in 150.000. Dar numai ce i-am luat un spielhosen tip maieu si o sepcuta in set cu 290.000. Si parca vreo 300.000 a fost o pijama, dar nu 100% bumbac, ci in amestec. Posta e indecent de scumpa si mai face si 100 ani pe drum, dar nu sunt oare autocare? Ca si ajung mai repede, si ar trebui sa fie mai ieftine. E drept, nu stiu care este procedura cu vama si nu cred ca autocaristii se leaga la cap cu asta.
Irina, eu tot cred ca este enterocolita de la cirese (n-am apucat sa zic si nu e cine stie ce relevant, data fiind diferenta de specie, dar al meu catel a mancat cirese si a patit-o si el.... ). O mai patim si noi vara, de la cruditati, si cum bietul Vlad a avut parte si de para.... Daca era virala, putzea de-ti lua auzul, si facea bietul non-stop. Vorba lui Carmen, bine ca esti acasa, ca-l dregi in astea doua zile.
Concediu placut norocoaselor! Vreme buna!
Asa mi- as dori si eu sa ies din Bucuresti, dar n-am parte nici anul asta.
Azi am vorbit cu o prietena si cica trebuie sa-i extirpe un ovar. Asa m-am saturat de vesti proaste.....

Mergi la inceput