Piticodromul de sept-oct 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Ina, chiar ma intrebam ce-o fi cu tine. Nu te stresa prea tare, nu esti tu omul sa nu faca fatza la concurs!
Jadi stiu ca-i la concert in seara asta.... sper sa se distreze, ca la cat munceste fata asta...
Am o intrebare: ce canite cu cioc le-ati luat bebeilor? Eu am primit una din state, gerber's parca, care are si o supapa. Eu una n-am reusit sa beau din ea, e ciudata tare, iti trebuie ceva tehnica de supt si tot asa, la insurubat. Radu pare totusi s-o prefere celei de-a doua pe care am luat-o, nuk, care n-are supapa si curge cam tare.
gata, ma duc sa ma culc. fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Cristina, Gabi, vacanta placuta, drum bun, vreme frumoasa si mai ales sanatate la puiuti. Sa va distrati bine sa va odihniti.

Irina, insanatosire grabnica lui Vladut. Macar acuma stii ce are si cum sa-l tratezi corect. Pupici si mult curaj.

Pa fetelor, somn usor,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Nu e nimeni pe aici, ca m-a lovit insomnia si bantui de una singura.
Un vals, ceva, careva?

Mergi la inceput

Hai ca ma duc si eu la nani.

Pupaturi si uichend placut,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Buna dimineata fetelor, dragutzelor,

Raluca, si eu am de la aceeasi firma, mi-a adus sotu pentru fata. Uita-te sub capa la supapa si undeva ar trebui sa scrie FAST sau SLOW si pune cea cu Fast pe partea pe unde bea Radu si o sa mearga. pare greu la inceput, dar Maia s-a obisnuit si nu i-a trebuit mult timp sa invete.

Fetelor, esec total cu olita azi. Ieri i-am luat olita si toata ziua s-a jucat cu ea, asa ca dimineata cind am auzit ca vrea sa faca kk am mers si am adus olita. am incerca sa o pun sa stea, dar nu vrea nici cum. Zici ca o taie cineva daca se aseaza, dar perseveram incontinuare. Putin cite putin.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Meme, am vizionat si eu tricourile. Sunt tare faine pentru baietei....vezi...eu nu ma uit dupa astea.....Daca sunt mami de fetita..
Raluca, eu am canita de la Chicco, cioc de silicon cu 3 gauri. Are o aparatoare care se da jos. Nu-i place la Petra sa bea din ea.
Ina, in sfarsit vesti de la voi!
Sa ma vedeti pe cal

Si acum sa vedeti diferentele de la
2 luni la10 luni cand canta

Iar aici cu prietena ei si aici in picaj

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

BiuMil, cred ca ai dreptate cu teoria ta nocturna! Eu am dat jos burta dar tonusul nu mai e acelasi, nici nu mai poate fi, mai ales fara sport. Si mai cred ceva, dupa cezariana, niciodata nu va mai fi la fel, pt ca sunt sectionati muschii abdominali.

Ina, bafta!!!

RalucaC, i-am luat canuta de la Avent, esec total. Chiar, e cineva multumit de canutele de la Avent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineta la fete cu multi pupici

Am disparut ca magarul in ceta datorita faptului ca am avut o lene cu oboseala de ziceai ca toata ziua sint beata
Noi sintem bine am facut analiza de pipi a lui Antoine ,totul este bine ,la capitolul papat tot puturos sintem dar in schimb gurita ii turuie intr-una cu cuvinte " mama,papa,tai,tata,atiti..;" ,mai nou ne place foarte mult cind auzim muzica la televizor

Felicitari pt schimbarea nume PITICODROM

Zicem la multi ani tuturor bebeilor care si_au mai adaugat o lunita

Am vazut multe poze cu puiuti adorabili
Am vazut_o si pe Codruta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Si noi am luat 2 canite una cu supapa si una fara ,in oricecaz esec total cu amandoua ,prefera bibe ,golanul

Facem cite un puic la viitorele mamicute de "bebe 2" Meme si Tonnia ,cum va simtiti? ce fac burticutele ?

le doresc vacanta placuta si cu mult soare la toate fetele care au plecat

Zicem "la multi ani Anei" cu multi pupici si ne cerem mii de scuze ca spunem cu intarziere

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Apropos de canite noi avem una no name, cred ca din carrefour e luata, Matei bea din ea fara nazuri. E drept ca el prima data cand a baut apa asa i-a placut ca a vrut direct din ibricul in care o fiersesem si nebuna de ma-sa i-a dat. Si apoi tot ii dadeam cu ceasca direct sa bea, doar de vreo cateva zile am introdus canita cu cioc ca sa poata sa bea singur.

Aluna, multumesc de informatiile cu bruxismul, nici nu stiam ca are si o denumire stiintifica treaba asta.

Irina, sanatate multa lui Vladut! Nu ti-a zis de la ce ar putea fi?

Ralu-cuca, sa stapaniti sanatosi scaunul de masina. Si Matei e super incantat de scaunul lui, sta ca un pasha si se uita pe geam.

Cristina cge si Gabi, concediu placut!!!
Piticot doarme acum, dar azi noapte iar am avut program de joaca la 3 ca il deranja un tantar nemernic

Deci facem ceva in herastrau maine? Da' mai pe dupa-amiaza asa...

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput