Piticodromul de sept-oct 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Neata fetelor,

Karmenuta
,mersi .Am fost ieri la Cora si nu aveau de care ai tu..in rest nu mi-a placut nimic,ziceam sa trec si prin cora Pantelimon,e ff departe de mine,parca e acolo un magazin numai de carucioare,nu?

Tonnia,vai ce matinala esti!

Fata mea iar a facut acum kk verde,dar nu e ca ala de spanac,e mai deschis,consistenta moale, ff urat mirositor si zgomotos.Am sunat dr si are tel inchis,normal,e duminica...I-am dat niste Biotics de aseara si acum unul dimineata....ce sa-i mai dau???ceai de menta,mancare de regim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Maddy, lapte facut in zeama de orez. Orez fiert, morcovii fierti, branzica de vaci, banana, mere coapte, ceai de menta.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, asa, asa!

Dana, ce ochi au copiii tai!!! Super!!! Zici ca au lentile de contact!

Mi-e o leneeee...Si trebuie sa ma mobilizez sa scot odrasla la plimbare lunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
BiuMil, eu o data i-am dat orez. L-am combinat cu peste si un pic de piure. N-a vrut...Poate e bine cu rosie...
Maddy, dar e diaree? poate totusi de la ceva mancare face asa?!
Hildy . Asa o puteti duce pana pe la 2-3 ani .

Eu ma pregatesc, ca plec la nunta .....

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

f rumoase poze. mai, dar in grupul asta nu sunt decat copii frumosi?
am mai adaugat ceva poze noi in albumul 8-9 luni. mama, nu-mi vine a cred ce repede a trecut timpul, bb meu e mare.

eu inca sunt entuziasmata ca fac singura curatenie si organizez totul. n-a lucit de mult casa mea asa! si radu e un cumintel. se joaca singur, rade la lustra, doarme bine.
in ultima vreme nu prea mai mananca fructele, nu stiu de ce.

aaa, si nu inteleg: nu mai vrea sa bea lapte din biberon!!! apa bea din biberon daca-i dau, dar lapte nu. am incercat tot felul de tetine. am impresia ca se ineaca daca-i dau cu gaura prea mare, se plictiseste la alea cu gaura mai mica. pana acum n-a avut problema asta. mi-a venit ideea sa-i dau din canuta cu cioc si a baut tot lapticul. si asta se intampla de 2 zile deja. mi se pare tare ciudat. cred ca nu am nimerit eu tetinele potrivite... si sa-i dau din cana nu prea-mi convine, ca am cana mica, de 150.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Mai fetelor, vreau si eu sa-i fac orez cu lapte, gris cu lapte etc...dar nu cu lapte praf, mie mi se pare aiurea, ca asta praf se reconstituie la temperaturi mici, scrie pe toate cutiile, in jur de 50 grade, laptele praf fiert nu are nici o valoare, si e si prost la gust. Pot cu lapte de vaca? Si daca da, cu ce grasime? Oricum, ii dau iaurt si branza cumparate, iar astea sunt din lapte de vaca. Nu inteleg nimic...

Mergi la inceput

Kristinutza, ce canuta ai luat? Imi pare foarte bine ca poti sa faci diverse lucruri!!! La poze nu m-am uitat inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Maddy, duminica trecuta cand am cumparat eu tarcuul aveau carucior ca al meu. Poate s-au terminat intre timp .
Tonnia, eu de exemplu ii fac branzica din lapte Dorna cu 1,5 % grasime. Dar cu orez inca nu i-am facut. In orez sau gris nu trebuie sa pui si zahar?

Catalina

Mergi la inceput

Da, pui si un pic de zahar! Il faci bun ca altfel nu-l mananca, o stiu eu pe ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mady, da-i Smecta 1 plic jum.pe zi.
orez, ceai de menta.
Fa-i morcov fiert cu orez....mixate toate.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput