Piticodromul de sept-oct 2005 (127)
Raspunsuri - Pagina 11
Hildegard spune:
eu am pus zahar.
ca atatea restrictii la varsta lor
.
altfel nu e bun.
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
nanadana spune:
Buna dimineata la fete
La multi ani sarbatoritilor de azi
,le facem multi ,multi..............multi pupici 

Felicitari bebilor care sau facut iepurasi 
Sanatate bebeilor cu mici problemute 

AM vizionat piticoti frumosi Mihnea,Stefan,Luca si Radu 
tot mai frumosi se fac 
Hildi ce bine arata "fanta" 

Codruta distractie placut la nunta 
Cgeconcediu placut 
poze
maddy77 spune:
Fetelor,multumesc de sfaturi.
A mai facut un kk de ala si o doare si burtica ca incepe sa plange si apoi face kk
..am dat si de dr,mi-a zis ce ati zis si voi... si maine ma duc sa-i fac coprocultura,sper sa faca de dimineata...ca cica mai exista un recipient cu mediu de cultura si se poate recolta de cu seara.Stiti cumva unde se gasesc?
Karmenuta,o sa mai incerc pe la cora sapt viitoare poate mai baga.
I-am facut mar copt si nu i-a placut,era sa vomite...l-am facut la microunde,cateva minute,curatat de coaja si taiat felii(parca intreba cineva)
jadi spune:
Buna ziua fetelor!
Dupa nu stiu cate zile de privit din afara am catadicsit sa scriu si eu ceva. Nu am chef de nimic si pun asta pe seama epuizarii, sunt stoarsa si in curand cred ca pic in depresie. Nu mai am putere nici sa ma cert si zau ca erau cateva subiecte pe care inainte se puteau termina cu cutitul la gatul sotului. Ne-au plecat 4 angajate in ultima luna si ca atare a trebuit sa instruiesc o fata noua si sa muncesc pentru 3 oameni. Noroc ca l-am agatat pe socrul meu sa vina sa stea 10 zile la noi si de atunci plec dimineata la ora 8 si ma mai intorc acasa in jur de 9, moment la care copilul e agitat si nu apuc sa pun ceva in gura pana reusesc sa il culc. Asa ca s-a dus regimul meu pe apa sambetei. Dar gata cu vaicarelile ca poate nu sunt singura care trece prin asa ceva insa eu ma plang cel mai tare
.
Am vizionat ceva poze insa nu ma intrebati pe cine ca deja nu mai stiu. Am fost si eu la concert DM impreuna cu Anya simpla dar nu am fost asa de incantata, deh aveam cu ce sa fac comparatie!
In rest Vlad e bine, acum 2 zile am adaugat al treilea dinte in gura si ma pot lauda ca nu stiu cum a aparut ca nu a fost copilul agitat. Doar un pic de febra, de fapt o temperatura usor crescuta pe care o tratez cu Nurofen. Nu mergem de-a busilea, nu ne ridicam in picioare, facem pasi corecti la mers insa numai sustinut si cu corpul nu tocmai intr-o pozitie verticala. In schimb se joaca fotbal cu taicasu si loveste bine cu piciorul stang, ma gandesc daca de acum se manifesta preferinta pentru asa ceva sau doar asa ii pica mingea la picior. Meciurile de fotbal ne transpira si pe mine si pe copil asa ca nu il incurajez la mai mult de o partida pe zi. Si e super incantat de orice fel de balon.
Incerc sa pun niste poze ca am ramas mult in urma.
Deni &
Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Am constatat cat de denaturata sunt, abia daca am facut poze copilului in ultimile 2 luni.
Iaca poze luna 8, luna 9.
Sper sa pun si cateva din concediu ca am ramas numai cu laudatul, asa de departe mi se pare.
Deni &
Vlad 28 sept 2005
Hildegard spune:
Pai am pus zahar in gris cu lapte.
Ce naiba? Acuma...la varsta lor le dam regim.
N-are nika. Noi cum am crescut.
Fara zahar nu papa.
Dintisorii? Las ca-i spalam...![]()
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
Carmi spune:
Salutare la fete !
Dana_ch, ce ochi minunati au copiii tai, foarte frumosi amandoi copiii.
Noi am fost un pic pe-afara, pana a inceput furtuna.
In rest, totul ok.
Weekend placut!
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
dana_lucia spune:
Salutare si "La multi ani!" pentru bebeii care azi mai implinesc o lunita!

Ioana sa iti traiasca minunea Miruna si sa va aduca numai bucurii!

Sa aveti o duminica placuta in continuare si chiar daca suntem in
spunem pentru deseara "Hai Portugalia!", stiti voi de ce!![]()
Va
,
Dana Lucia si
Alberto
b_irina_c spune:
Am vazut multe poze, numai copii frumosi
.
veronica
pozitiile de supt!!!
Codruta fain la calarie, te prinde!
Multumesc tuturor de sustinere
!
Bb e ceva mai bine, dar inca face kk cu sange
, desi e de consistenta normala. Regimul ne tampeste pe amandoi ca azi la pranz nu a deschis gura nici sa guste mancarea
(desi facusem 2 feluri), a mancat 150 ml lapte si dupa multe maraileli s-a culcat... nemancat
. Cu medicamentele e dezastru... Ca sunt niste prafuri amare rau pe care nu stiu cum sa i le mai dau sa-l pacalesc. Se prinde imediat in orice le pun si nu mai mananca respectivul aliment sub nici o forma
.
Smecta reusesc sa-i dau, dar nu cat trebuie 
, sunt la capatul puterilor.... Sa nu zic ca si ta-su m-a enervat atat de rau ieri ca imi vine sa-l strang de gat.
Hai ca m-am plans destul...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze