Piticodromul de sept-oct 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

P.S. ma enerveaza astia cu stele lor ca ma muncisem asa mult sa fac 4 stele galbene... Ma simt de parca m-au retrogradat .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

iata-ne si pe noi din nou la cei mai frumosi bebelusi... care se transforma tot mai mult in 'copilasi'! De fapt citesc destul de des pe aici dar din pacate imi lipseste timpul de scris! Insa de fiecare data admir pozele cu bebei, sunt de departe cei mai frumosi Acu tocmai ii admirai pozitia de supt a lui Stefan si implicit mi-a lasat gura apa la prajitura fantaaaa!
Imi place si ideea lui nanadana cu albumul "evolutionist", o sa o copiez, imi fac si io unu cand o sa am timp!
Si vazuram si noi ce ochi superbi au catalina si Lucas!

irina, sanatate lui Vladut!

Io voiam sa stiu daca mai e careva in clubul celor fara dinti? Noi tot acolo suntem, scorul e tot 0-0.

Si voiam sa va mai spun ce patiram cu o suzeta (de la Nuk) pe care piticosenia si-a bagat-o invers in gura! adica a bagat inelul ala pe vertical si i s-a intepenit intre gingii! A inceput saraca sa urle ca nu putea sa-l scoata insa culmea a fost nici io nu puteam sa-l trag atata de tare era intepenit acolo! nici macar sa-l intorc la orizontal nu puteam! Pana la urma am tras de el putin mai tare si a iesit dar e clar ca a durut-o caci a tras un plaaaans! Pe ambalajul de la suzetele respective scrie ca sunt testate, ca nu pot fi inghitite etc etc ...da' de intepenit in gurita nu zice nimic!

In rest piticania mea tot grasuna e, cred ca acuma are vreo 12 kile, nici nu mai indraznesc s-o cantaresc. Dar vad ca reduce singurica cantitatile de lapte, cu atat mai bine!

Noi am tot iesit la picnic in weekenduri, din pacate azi stam acasa ca ploua!

Dana Lucia, io zic "Hai Olanda", sic! M-am hotarat sa tin cu Olanda diseara ca Amsterdamul e unul din cele mai frumoase orase pe care l-am vazut (dupa Paris evident ) iar in Portugalia nu fusei inca

Gata la mamici si bbici

Alexandra 13 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Doruletz chiar daca Amsterdam-ul e un oras frumos iar noi locuim atit de aproape de el, fiind o familie "semi-portugheza", cum multe fete de aici stiu deja, spunem inca o data, in frunte cu Alberto care e deja pregatit pentru galerie, "Hai Portugalia!"

Numai bine,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

aha, dana lucia, pai de ce nu spui asa! Mea culpa, io il tineam minte numai pe Fabiano italianu, uitasem de Alberto din Purtugal!
Bine, in cazul asta imi schimb si io preferintele pentru diseara mai ales ca Portugalia are mai multe sanse si e mai placut sa tii cu ala mai tare!
Hai Portugalia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ne-am intors ...recuperez si revin

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Am reusit sa-l fac sa pape . Si sa bea si medicamentul uracios , cu plansete normal, dar macar l-a baut. In seara asta kk a fost normal, fara sange, oare sa sper ca greul a trecut?

Doruletz . Nasoala faza cu suzeta, bine ca nu si-a ranit gingiile.

Alinam asteptam povestea cu ilustrate .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

tonnia, am o cana nuk. cu cioc din silicon.

irina, fii tare pe pozitii!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Fetelor la noi este mare mare catastrofa cu papatul legumelor nu vrea sa pape de loc ,le cunoaste dupa miros,azi se face deja o saptamina decind ne chinuim ,sper sa isi revina ca il papa eu pe el daca nu

Irina multa sanatate la pui
Jadi mult curaj ,l_am admiart pe Vlad care este un dulce ,felicitari pt iepuras
Maddy sanatate la puiuta
Dana Lucia" Hai portugalia" (cred ca am si eu niste vecini portugheji pe aici ca tot aud tipete )
Dorulet ce intimplare urata cu suzeta , este o dulce Alexandra am admirat pozele

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

as mai sta sa citesc si sa va povestesc da imi pica okii in gura si sunt inca la capitolul 126 in recuperari si in afara de asta ma imbie sotul cu un masaj asa ca noapte buna !

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

kristinuta

nanadana . Cu legumele ai incercat sa le faci la cuptor? Dupa mine sunt muult mai gustoase. Al meu papa mai bine asa decat vesnica fiertura . Suuces!

Bb s-a culcat fara sa mai faca alt kk . In schimb e plin pe maini si umeri de bubite de la caldura , ma dispera... asa ca din toata saracia maine cred ca fac comanda de AC ca nu se mai poate asa... cred ca v-am zapacit cu povestea asta kkcioasa. ca ma suportati!

Ioana, cuscra pe unde ai umblat azi? Am tot asteptat... (daca nu te-am vazut pe YM...)

Ma duc la culcare!
Noapte linistita!

Poze

Mergi la inceput