Piticodromul de sept-oct 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

tonia multumesc de aprecieri

pe toata lumea

Poze cu Lucas poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara,
Citeam si eu de AC.
Eu una am frica mare de el, dar fara nu pot. La birou, prin 98 cand au pus in biroul meu (pe-atunci intr-o cladire veche in Gabroveni, cu tavan inalt si mareeee), am reusit sa scap ca prin minune de o sinuzita.
Acasa cand l-am pus, am avut grija sa-l montez intr-o zona "neutra": din trei camere vagon, in cea din mijloc, in care nu se sta de obicei, asa incat sa nu vina direct. Chiar si asa, dupa nici o saptamana mi s-a imbolnavit bunica.
Am tras urmatoarele invataturi: sa nu fac decat cu maximum 3 grade mai racoare decat in celelalte incaperi; altfel, rece-cald te distruge; chiar si asa, prefer sa inchid o camera, sa racesc celelalte doua si cand o deschid si pe a treia sa inchid aerul. Fac treaba asta de cate ori e nevoie, cateodata si noaptea; daca las aerul sa mearga continuu, dupa doua ore sunt distrusa. Acum, cu bebe, am fost foarte stresata, dar vad ca respectand regula cu niciodata in aceeasi incapere cu AC, merge. Ma rog, tot e mucos, caci diferentele de temperatura (afara, camere neracite, camere racite) sunt cam greu de metabolizat, si el si transpira mult, la ceafa in special.
M-am intalnit cu Anya simpla azi si cu ai ei baieti, in parc; Calin e mare si frumos, dormea dus si zicea Alina ca se distreaza cu febra 38.
Radu a facut vizita la zoo azi (la veterinar, a se citi, si dra doctor l-a plimbat pe la custile cu pui de animale). cel mai tare s-a bucurat la un pui de catel, apoi a mangaiat o pisicuta, a ras la papagali, a urmarit pestisorii mari si colorati din acvariu si a fost foaaarte incantat; la sfarsit am facut escala la blocul operator si baiatul a fost sters si dezinfectat, nou-nout! La intoarcere am intalnit si o matza pe gard, la care s-a uitat foarte curios si care l-a salutat cu un miau, si a ras baiatul meu... Incepe din ce in ce mai mult sa fie acel baietel pe care il astept eu de zor, acela care intreaba ce si cum!!! Probabil ca toti sunt asa, va dati seama cat au crescut?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Buna seara, dragelor!
Am intrat sa vad ce mai ziceti ca nu mai stiu nik de voi de cateva zile bune.
Meme - tricouri ca cele pe care ni le-ai aratat tu sunt intre 200 si 400 de mii (la Iana sunt cam 300)
Gabiarama, Alexia la 9 luni jumate e tot dintless
karmenutza, eu merele la cuptor le pun la facut curatate de coaja si de seminte si taiate felii subtiri, ca sa se faca mai repede

Deci asa, d'aia nu mai e nimeni pe chat seara ca v-ati mutat pe YM. Si mie de ce nu-mi ziceti?

Vizionat poze cu Petra&Codruta (sexi tare pe cal), Stefan care mananca pe unde apuca, Lucas (care are niste oki...), Radu calare pe grigore.
Am vazut ca tot ziceti de div culori si consistente de kk - eu cred ca nu-i de intrat in panica, ci de modificat un pic meniul (Alexia se deranjeaza la burtica de la cirese). Cand am avut asa probleme am intrerupt sucul de fructe 1 zi, maxim doua si seara i-am dat cereale de orez (de-alea de 4 luni)

Am rams la pagina 7 cu cititul, imi pun semn sa continui maine. Somn usor!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

raluca, mie-mi placea cand era bb. bb mic-mic...

radu, de cand a descoperit cum sta treaba cu ridicatul in picioare face asta la nefsarsit. cand il pun la culcare, se ridica de vreo 10 ori pana sa adoarma.
aaa, pun filmulete acushik pt cine mai doreste, cine mai pofteste. sa vad doar daca ma lasa radu, ca e o chiuiala si o fericire cand il tin de manutze sa mearga, ca-l tot iau la plimbare pe hol. (nu va spun ce parere are spatele meu despre asta...)

o sa incerc si eu maine sa fac legumele la cuptor. vreun pont, ceva? mda, e o idee tare buna, cum de nu m-am gandit si eu? de asta-mi place mie pe forum. idei bune de la fete destepte.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna dimineata

la multi ani sarbatoritilor de azi care isi fac lunita

irina mersi este o idee buna o sa incerc azi ,dar cum le fac poti sa imi spui si mie ,te rog

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna mamicilor,
Desi va citesc in mare parte,in ultima vreme ca forma de comuniune am preferat chatul.
Insa, cum nu am posibilitate sa comunic prin aceasta forma cu fiecare dintre voi,m-am gandit ca ar fi timpul sa pun mana sa va mai scriu cateva randuri ca semn ca mai sunt in viatza.
Am sezizat schimbarile introduse si tin sa impartasesc la randu-mi ca imi plaaac tare mult!
In felul acesta se vor mai limita si barfele la persoanele care au astfel de obiceiuri.....
Personal urasc barfa si de aceea in aceste momente ma bucur tare mult.
Insa,in ceea ce priveste: raporteaza la moderator ma tin departe.Nu sunt si nu voi fi turnatoare
Sunt pentru unitatea -ului.
In timpul in care am lipsit din mijlocul vostru,la noi in familie au aparut cateva aspecte noi precum:
1.Cumpararea unei case intr-o zona foarte buna a Phoenix-ului,aproape de parinti,facultate,gradinite,scoli etc
2.Vinderea casei actuale in scurt timp(ce include automat ,inpachetat,mutat,drumuri,oboseala si toate celelalte pe care le stiti multe dintre noi).
3.Vreau sa-i fac chemare aici prietenei mele din copilarie pentru a-mi fi de ajutor si ptr,a-si continua cursurile(Graphic Design),etc.
4.Sa va spun, sa nu va spuun bomba?!...Haaai sa va spun.
Dupa un timp serios de comuniune cu sotul in care am cantarit bine lucrurile am hotarat ca in viitorul apropiat sa-l rugam pe Dumnezeu sa ne mai daruiasca inca un
Asa se face ca astazi la micul dejun in loc de vitaminele obisnuite sotul mi-a pus pe masa o vitamina prenatala.
Am ramas fara cuvinte observand cat de bine a retinut sfatul medicului!
Jessica este o fetitza vesela si cuminte iar, sora ei mai mare Rebecca este o nazdravana si jumatate.Marea majoritate a zilei in casa noastra se aud hohotele lor de ras...
De papat micutza mananca tot ce exista pe piatza la borcanase stagiul #3,iar de dormit doarme foarte bine.
Dintisorii cresc si ei insa nu ne dau bataie de cap deocamdata si suntem tare multumitori ca Dumnezeu ne-a dat o asa fetitza.
Cam atat deocamdata ca m-am cam lungit.
Va

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna dimineata,

Irina,ma bucur sa aud ca e mai bine Vladut!Ce mancare ii dai de regim,ca Bianca nu a mancat mai nimic ieri,ma rog,i-am facut morcov cu orez la pranz si dimineata mar copt,asa ca a stat flamanda pana pe la 6 cand i-am dat lapte.Partea proasta e ca nu prea bea nici ceai,a baut maxim 100 ml ieri.

Nadana, multumim.Nici Bianca nu manca legumele,nu deschide gura,cred ca tot asa dupa miros,eu am incercat sa-i fac alte combinatii si la unele mai manca cateva lingurite.

Dorulet,nasoala faza cu suzi..bine ca nu a patit nimic copilu..noi tot nuk avem si Bianca tot asa o roade pe toate partile,sa fiu atenta.

M-am trezit de la 5,se foia fata si la 5.30 i-am facut lapte,a baut 100 ml si a facut iar kk in mai multe reprize,cam apos dar nu mai mirosea asa urat..asa ca fuga recolteaza,baga la frigider si pe la 7 am taiat-o sa duc proba.Am avut proasat inspiratie sa ma duc la I.Cantacuzino,unde era o coadaaaaa..Am luat si recipient cu mediu de cultura de acolo,ca poate-mi mai trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata la fete !
La multi ani piticutilor sarbatoriti azi !
Doruletz, si mie imi place mult Amsterdamul, foarte frumos. Eu in seara asta strig ´Hai Italiaaaa´
Sunt cu vopseaua pe cap (profit ca doarme bb si bag infrumusetare), asa ca va las, ma duc sa ma spal.
Ah! Irina, sanatate multa lui Vladut, sa scapati de necazul asta.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

gina, felicitari pt toate vestile!

maddy77, eu am aplicat metoda dezvaluita tot pe forum de o mamica isteata: ii dau lui radu legumele cu iaurt. numa' sa-i arat cutiuta de iaurt, ca deschide o gura maaare. si il pacalesc asa. ii arat iaurtul si ii dau mai mult legume.

incerc sa pun filmuletzele, dar nu mai stiu cum se face semnatura. revin.

poze

Mergi la inceput

sa vad daca am reusit.

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput