Piticodromul de sept-oct 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Felicitari Portugaliei............si portughezilor (stie cine de cine vorbesc).
Hai Italia
Gina, succes

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Neata'fetelor.
Ma lamuriti si pe mine intr-o problema?Cat lapte trebuie sa bea un bebe de 8 luni?
Alexia pana acum cateva zile bea 240 ml dimineata si 240 ml seara.Si se trezea la 7.30 dimineata. Acum abia mai bea 200 ml dimineata si seara bea foarte putin, in jur de 100 ml si se trezeste la 6.00 infometata.Am impresia ca nu-i place laptele.
Cand ii dadeam Milumil 3 nu bea mai nimic, acum am revenit la Milumil 2 dar nu mai bea ca inainte.Oare nu mai vrea lapte?
In rest mananca foarte bine.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Alexuta, eu ii fac seara 210 ml(apa) de milumil 3 si dimineata 180 ml(apa) si tot timpul lasa in sticla cam 50 ml (lapte)..Asa ca.......... eu cred ca ajunge cam 400 ml lapte/zi

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

mamaaa ce nervi am.... scrisesem un mesaj imens si s-a dus..... (ar trebui sa-i rportez )

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor si "La multi ani!" pentru bebeii care mai implinesc azi o lunita! Sa crestesti mari si sa va bucurati parintii!

Irina, sanatate multa lui Valdut si felicitari pentru cele 10 lunite!

Codruta, multumim de felicitari , ne-am bucurat mult aseara pentru victoria greu obtinuta a portughezilor. Sa stii ca am admirat-o pe Petra in ultimele poze dar si pe mama ei calarind, fine poze!

Azi tinem si noi tot cu Italia!

Sa aveti o zi buna si salutari,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Sa incerc sa reconstitui...

Vladut a facut gloante azi de dimineata, deci cred ca a trecut greul (fara sange ). Sunt fericita. Aaa si in plus e posesorul dintelui nr. 7.

Maddy am uitat sa-ti raspund ieri, scuze. Da bb meu a avut diaree. Sper sa fie bine Bianca, sa-i treaca repede. Meniul e ceva de genul:
- la sculare (pe la 7-7.30) lapte cat vrea el (important: laptele trebuie sa fie formula HN, ca ala normal favorizeza diareea)
- la 10-10.30 mere coapte (eu le fac la cuptorul cu gaz ca mi se par muult mai gustoase ca la microunde) cu branza calcica (asa mi-a zis Calapod)
- la pranz mancarica la cuptor (detaliz mai jos ) in care adaug 2 linguri mari de orez fier.
- la 6-6.30 orez cu banana (sau cereale pe baza de orez cu lapte) (nu e voie iaurt pe perioada regimului)
- pe la 11 iar lapte cat vrea el

Alexuta si al meu bb a scazut mult cantitatea de lapte bauta. Ajunsese la 270/masa si acum abia ajunge la 200/masa. Dar eu zic ca se compenseaza cu iaurt si branzica. Cred ca 4-500 ml/zi e "norma".

Revin cu reteta la cuptor! sa nu pierd iar mesajul

Poze

Mergi la inceput

Iar imi daduse eroare ...

Dana_Lucia .

Maddy, Kristinuta, nanadana retea mea de legume la cuptor:

- 1/2 ceapa micuta
- 1/2 dovlecel (1 intreg, depinde de marimea lui si de cata mancare papa bb la o masa)
- 1 cartof maricel
- ardei verde (cat vreti , eu pun ochiometric cam 1/8 ardei)
- 1 morcov (mai mare acum ca e la regim)
- telina/pastarnac (dupa gust si preferinte)
- orice alte legume puneti de obicei la fiert
- cam o lingurita de ulei de masline
- apa sa fie la jumatatea legumelor
- carnita.
- dupa ce se fierb cartofii adaug o jumatate de rosie si mai le tin putin la cuptor.
- verdeata dupa gust

Eu le pun la cuptorul cu gaz (mi se par mai gustoase, chiar daca dureaza mai mult prepararea) intr-un vas de iena (nu stiu cum se scrie exact ). Dupa mine secretul e sa fie vasul cu capac, astfel nu se usuca legumele si se fierb/coc bine si cartofii si mai ales morcovii.

Maddy acum cu regimul eu nu pun rosie. Si pun ficatel de pui ca acopera mai bine gustul aiurea al orezului fiert. Si tot legat de regim Calapod mi-a zis ca singurul fruct permis e marul copt, in rest cum au zis fetele ieri. Nici Vladut nu se omoara cu ceaiul asa ca baga apa la greu sa nu se deshidrateze (asta o poti verifica daca o prinzi cu mana de burtica si sucesti putin pielea. Cica daca ramane asa sucita e deshidratata).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Alexia vad ca a trecut la 300 gr. lapte pe zi.Bea si un iaurt mili de 175 grame pe zi.Branzica ii dau o data sau de 2 ori pe saptamana.Nici nu stiu de ce ma panichez eu acu ca ea la 2 luni a renuntat la masa din timpul noptii, la 6 luni avea doar 2 mese de lapte. Cred ca ii e suficient.
Tocmai am cantarit-o pe Alexia.Are 8,400 kg.
Si inca nu avem nici un dintisor.Mai sunt bebei in clubul celor fara dintisori?
Am vazut ca vorbeatio despre legume. Alexia nu vrea sa manance supa daca simte gustul de morcov fiert(ii pun mereu un morcov mic si telina si pastarnac, daca pun un morcov mai mare imediat simte gustul si se stramba )si daca uit sa pun ceapa(se mai intampla, batranetea ce sa faci!).Bineinteles ca nu mananca legume fara carne.Acu o sa incerc si la cuptor.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Irina mersi de reteta ,este in cuptor si miroase bine ,sper sa ii placa

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor. Traiesc, sint bine, dar mai ocupata la servici (am facut greseala sa-i cer sefului mai multa munca). Revin mai incolo, am de citit ceva pagini.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput