Piticodromul de sept-oct 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

nanadana cand i-am facut prima data la cuptor lui bb sotul a zis sa-i fac si lui ca prea miroase bine . Pofta buna!

Ioana ce stelute mishto ai !

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna ziua, de luni asa, si de la noi!
Am admirat si eu bebei frumosi si mamici suple! Bravo fetelor! Alexutza este bine, trebuie sa ii cumparam garduri sa o tinem intr-o arie fara pericole (acum baricadam camera cu tarcul, jucarii si ea plange ca nu poate veni la noi.
In weekend o ducem la mare, sper sa nu fie prea lung drumul, plecam vineri dupa amiaza si ne intoarcem duminica. Si saptamana viitoare am planuit un weekend la munte, sa plimbam fata. Concediul am hotarat, il fac doar eu cu tati, ca doi porumbei, fata va ramane cu bunica ei, avem si noi dreptul la un pic de giugiuleala departe de piureuri de legume si de mere coapte.
Bravo Gina pentru planurile de bebe 3, sunteti cu adevarat curajosi. Iata ca se inmultesc si bebeii de 2006-2007. Tonnia e prima care da tonul!

Mergi la inceput

Kid ai ceva aranjat la mare? Daca da si poti da detalii ar fi foarte bine . Eu o sa plec in concediu (daca apuc ) cu bb cu tot ca nu am cu cine sa-l las (soacra ar fi dornica dar ar trebui prea mult timp de acomodare si nu as suporta-o atat )

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Irina,mersi mult de regim.O sa fac si eu azi legume la cuptor.Nu ti-a dat antibiotic?
I-am dat dimineata mar copt+orez+biscuit a gustat si nu a mai deschis gura.Nu puteam sa las copilul flamand si i-am facut lapte cu cereale si cu banana,a mancat vreo 3 lingurite si a apucat-o diarea..nasol,sigur de la lapte...am fost sa-i iau HN,si e cu morcov nu a baut decat 50 ml,nu a vrut nici ceai ,nici apa..Mi-e frica sa nu se deshidrateze!Da cum s-o fac sa bea lichide???

Mergi la inceput

Maddy nasol . Nu, nu mi-a dat antibiotic. Eu am luat lapte Nan fara lactoza (de obicei bea bebelac, deci l-am schimbat brusc fara reactii adverse) si nu are gust de morcov, mie mi se pare asemanator cu laptele de vaca , nu prea e dulce. Sau fa cereale cu apa pur si simplu asa ca un terci si pui banana sa fie dulce... zic si eu stiu ca e nasol ca nu papa nimic . Cat despre licihde nu stiu ce solutie sa-ti zic... ceaiul i-l dai dulce? Bb il bea doar daca e cu glucoza (pe ala de menta, baby drink i-a placut mereu). Eu am noroc ca bea apa muta... Succes! Smecat ai incercat? (mie mi se pare greu de dat ca parca bei apa cu faina si bbii nu stiu sa accepte medicamentele ca apoi le va fi mai bine ).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Irina, cand mergem mai multe zile ne cautam un hotel in Mamaia sau chiar in constanta, dar pentru 2 nopti vom sta de data asta la niste prieteni super draguti care au 3 camere si un bebe de un an jumate. Ei stau in Constanta, destul de aproape de intrarea in Mamaia. Sper sa fie bine, m-au momit cu faptul ca au bucatarie, mixer si tot ce-mi trebuie sa ca fac mancarea piticei. E prima oara in formatie completa la ei acasa, ma simt un pic datoare ca ei ne dau noua dormitorul si vor dormi in sufragerie, dar de, ei au tras de noi.
Colegii de la serviciu merg la vile particulare cu tot cu copii, au gasit oferte pe net. Au acces la bucatarie, curte. Vilele sunt prin Costinesti, cele mai multe, dar sunt si in Eforie. Cred ca e o varianta buna pentru familii cu bebei mici. In plus, poti sa te grupezi 2-3 familii si sa inchiriezi o vila intreaga. Cica se distreaza super!

Mergi la inceput

Kid e fain ca ai la cine sa stai... Eu in afara de voi nu am prieteni/rude cu copii mici si cei fara nu se leaga la cap sa mearga cu noi . Cel mai probabil vom merge singuri. Inca nu m-am decis ce si cum cu marea anul asta...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

irina mersi mult de retea ,a papat legume azi dupa o saptamina ,au iesit forte bune si cu gust ,mersi inca odata

gina felicitari pt mutarea in casa noua si pt bebe3
maddy sanatate la puiuta ,inceraca reteta lui irina cu legume la cuptor sper sa ii placa ,ca la noi a avut succes 2

poze

Mergi la inceput

nanadana ma bucur ca i-a placut! Inutil sa va spun ca nu imi incap in piele .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
Am recuperat, da mult mai scrieti, nu am retinut mare lucru decat ca Ioana a papat prajituri bune, Vladutul Irinei a avut probleme cu enterocolita, bine ca a scapat, fetele pun de un business online, nu mingii ci mingi ..... hehehe

La munte a fost foarte bine, mai ales racoare, bb nu a dormit mai mult decat de obicei desi toata ziua ne-am plimbat, a papat normal, mai ales ii facea cu okiu' ce aveam noi in farfurie, in skimb a inceput sa aiba oroare de mers cu masina (dacie veche, harb autohton fara Ac), am fakut noi pauze dese, l-am skimbat la fiecare 50km, degeaba, transpira, nu putea dormi de cald ....
Poze cand ma invrednicesc sa le pun .....deocamdata nici nu le-am vazut si daca am timp ca miercuri am vrea la mare :), chiar asa nu vrea nimeni mare cu bb we asta? mergem in gasca

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput