Piticodromul de sept-oct 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

alina ma bucur ca a fost bine cu bb la munte. Eu m-as baga la mers in gasca la mare, dar inca nu e gata reparata masina si abia pe 1 iau salariul . Asa ca as fi disponibila poate WE viitor.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

unde v-ati ascuns toate ?

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Io-s p-aicisha (stiu ca nu e corect gramatical dar suna amuzant).
Plec acu' acasa sa vad de madmoazela. La 6 vine si barbatu' cica vrea sa vada meciul cu Australia. Noi tinem cu Australia, na, ca e tzara cangurilor :) si cangurii sunt dragutzi. Dar ii pregatesc o surpriza: il las cu copilul acasa si eu plec la o prietena, sa vedem daca mai intelege ceva din meci

Aberez la greu, asa ca va las, sa nu umplu forumul cu prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Salutare fetelor,

Semnam si noi condica pe ziua de luni, asa mai pe dupa-amiaza...speram sa nu primim penalizari pentru intarziere...

Irina, bravo ca Vladut se simte mai bine...

Raluca, sa stapaniti sanatosi scaunul de masina, mai bine zis Raducu...si noi l-am pus pe bebe in scaun de masina propriu-zis acum mai bine de o luna, dupa ce la un drum mai lung in scoica a adormit saracutul de el si i-a cazut caputul de tot, s-a indoit tot de la mijloc si n-a mai putut sa se salte singurel...si am tras o spaima..ca fiind cu spatele la directia de mers noi nu aveam cum sa-l vedem..dar am dus mana si cand i-a simtit capsorul in dreptul toartei de plastic am tipat la sot sa opreasca masina urgent...saracul bebe...ne-a fost de invatatura si la vreo doua saptamani dupa i-am cumparat scaun pt bebei mari..
Cat despre AC, ai mei tocmai au instalat la Constanta si sa vedem ca parca nu l-as culca pe bebe taman in camera aia, dar in cea alaturata ar insemna sa ne tot fataim noi...si tare n-as vrea sa ii stricam somnul cu fataiala in timpul noptii...dar pana acum n-am avut AC in familie asa ca nu stim cum e...speram sa fie ok.
Mie mi-e un pic teama de vacanta din Ro pt ca pana acum am auzit de doua cazuri de bebei plecati de aici in vacanta in Ro si ambii gasiti cu rosu in gat la cateva saptamani dupa sosirea in Ro....o fi schimbarea de clima...nu stiu, dar tare n-as vrea sa trec si eu cu bebe prin asa ceva..

Alexuta2005, Andrei al meu papa circa 300 ml dimineata, vreo 240 la pranz si vreo 270 seara...in total vreo 27 ounces adica vreo 800 ml...aici pe cutiile de lapte praf pt 6 luni plus se recomanda un minim de 550 ml lapte pe zi....

mai citesc si mai revin,

Va pupic pe toate,
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Unde sunteti fetelor? Ca iar am ajuns pe pagina doi...

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La meci Meme

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Irina,foarte bun e iesit piureutul de legume,dar mandra mea nu a vrut nici sa-l guste...am reusit s-o pacalesc cu apa sa deschida gura si i-am bagat vreo 5 lingurite,apoi a apucat-o iar kk,a facut iar verde...a papat si 100 ml lapte Milupa HN.Ceai ii dau baby drink+menta.

Am aflat azi de la soacra ca i-a dat iaurt zuzu atunci cand am fost noi la depeche,pe 23 iunie.Ea nu s-a uitat cand expira,da m-am uitat eu acum ca mai aveam unul in frigider,expira pe 22.Eu nu i-am dat pana acum zuzu,numai campina si cica era doar unul mic si de aia ia dat zuzu si ca era bun la gust..Mai da nu se uita si ea pe cutie!!!Acum o da la intors ca cica mai degraba de la ciresele mele.
Offff,si uite de ce trag eu acum cu copilu...

Kristinuta,cum faci,ii arati iaurtul si-i bagi legumele sau i le combini??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

O merge sa-i dau cereale de alea cu orez,porumb si tapoica???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Multumesc pentru urari fetelor!
Sper ca minunea de a ramane iarasi sa se intample cat mai curand.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

maddy, la inceput ii dau legumele cu carnita simplu, ca daca ii e foame deschide gura. cand vad ca rareste ritmul, ii arat iaurtul si ii dau legumele in continuare. cand incepe sa se enerveze, ii dau combinat iaurt cu legume. cand nu mai vrea nici asa, ii dau o lingurita de iaurt, deschide gura laaarg si-i bag dup-aia legumele combinate cu iaurt. cand nu mai vrea nici asa, ii dau iaurtul simplu.

e deci etapizat totul si de fapt a devenit o adevarata arta. am devenit maestra, ca ma plictisesc daca tre' sa stau prea mult sa-l conving. ori mananca in viteza... ori nu stau sa ma mozolesc juma de ora. asa ca accelerez cu iaurtul.

dar ideea cu legumele la cuptor mi se pare mai geniala si de-abia astept sa prestez maine.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput