Piticodromul de sept-oct 2005 (127)
Raspunsuri - Pagina 17
nanadana spune:
Kristinuta am vizionat filmuletele cu Radu este un dulce ,mai ales cind alearga pe hol 
asa facem si eu cu papica lui Antoine cum face Kristina a mers cred ca de doua ori ca dupa aceea scuipa cind simtea legumele de ma picta pe mine peste tot
mesaj de la Antoine pt piticoti
""c'r'g("br² zaé"""""""""""""h ccf xunuj ur"
poze
kristinutza spune:
nanadana, multumesc!
inseamna ca antoine e mai istet decat radu, ca la al meu merge pacaleala. ma rog, ideea e ca lui totusi ii plac si legumele, doar ca mai putin decat iaurtul.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
b_irina_c spune:
Maddy imi pare rau ca nu papa Bianca. Cred ca iti e tare greu. Si la Vladut cred ca tot iaurtul a fost de vina. Cu toate ca eu m-am uitat la data, mi s-a parut ceva mai ciudat ca de obicei. L-am gustat si parea OK, dar se pare ca nu a fost
. Eu cerelale din alea cu orez, porumb si tapioca ii dau si acum la regim.
Am luat rezultatul de la copro. A iesit klebsiella si m-am taiat ca maioneza. L-am intrerupt pe Matei al Ruxandrei
de la masa ca sa fac rost de nr doanei Calapod (eu il am, dar mobilul era descarcat si nu il puteam pune la incarcat deoarece a rontatit bb cablul cu mult sarg). M-a linistit ca e normal sa fie bacteria aia in intestine, dar acum a luat-o razna nitelus => dezechilibru intestinal. La tratamentul pe care i-l dau deja klebsiella e sensibil... Nici macar nu mi-a zis sa repet copro (desi am intrebat). Asa ca suntem pe drumul cel bun
. Si Vladut iubeste iaurtul, dar acum nu are voie cu regimul. Peste 2 zile incepem sa reintroducem fructe crude + alte legume si laptele si derivatele ultimele.
Ma duc sa scot copilul din cada!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
maddy77 spune:
Unde sunteti fetelor????
Kristinuta mersic
,o sa-i arat si eu iaurtul
.
Irina,naspa cu klebsiela asta,dar bine ca e mai bine Vladut,deci nu e cazul de antibiotic,ca mie de asta mi-e frica..pai e bine daca v-a dat drum liber asa repede la mancarica..Treci si pe laptele normal sau mai stai pe HN?
roxi23 spune:
Buna fetelor! Nu stiu daca va mai amintiti de mine, dar eu nu v-am uitat!
Nu am citit decat ca 2BEBEI au enterocolita...Si Darius a facut diareee 2 zile...azi a fost ceva mai bine. Eu i-am dat lapte, dar in loc de apa fiarta am folosit mucilagiu de orez, supa de morcov sau ceai de menta. in supa de morcov ii puneam 2-3 masuri de lapte (la 250 ml supa), ca altfel nu vroia sa o pape. in rest i-am dat smecta si calciu carbonic dimineata si seara. si eu cred ca tot de la iaurtul MILLI i se trage, cu toate ca nu era expirat...insa la 2 ore dupa ce a papat iaurt a inceput showul! I-am mai dat branza calcica cu mamaliga, totul bagat la blender si legume fierte, din care "la greu" mnorcov si orez!
Sper sa le fie bine si sa le treaaca cat mai curand!
Va pupacesc!
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."
b_irina_c spune:
Maddy cred ca nu e bine sa fie klebsiella in urina. Eu una asa am tras concluzia (daca e cineva care se pricepe poate ne lamureste). Vladut e la regim de vineri si mai sta inca 2 zile... Mai stau pe HN ca mi-a zis ca laptele si iaurtul sa fie ultimele reintroduse.
Acum trebuie sa-l laud. Si-a baut pastila fara sa mai zica nimic... S-a strambat micutul lui mama, dar a fost viteaz pana la capat.
Roxi sper sa treaca repede! E aiurea cu iaurturile pe caldurile astea... Eu cred ca tot sunt afectate, chiar daca nu sunt expirate.
Cred ca pe fete le-a rapus caldura... Nici de Craciun nu a fost asa liniste
.
Noapte buna su racoroasa!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Carmi spune:
Buhuhu...la miezul noptii, am dormit vreo 3 ore dupa masa si acum nu mai am somn.
Irina, sanatate multa lui Vladutz! La faza cu ´ma duc sa scot copilul din cada´, m-ai dat gata
Kristinutza, ti-am admirat domnisorul din filmulete. E tare vioi si dulce.
Noapte buna la cine mai bantuie pe aici, ca mine..
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Tonnia spune:
Neata!
Ieri nu mi-a mers netul, nu stiu de ce.
Irina, bine ca i-a trecut lui Vladut! L-ai scos din cada? haha..
Maddy, nu-i da porumb cu tapioca, sunt laxative!!!
Azi incerc reteta ta, Irina!
jadi, ce bine ca ai mai bagat si tu capul pe aici. Vladut e frumos foc!
Mai intru!
locca spune:
Buna dimineata
Irina, stai linistita. Bine ca s-a rezolvat si sunteti pe drumul cel bun. Nu vrei sa stii cum stateam ieri in parc si balotam in copil care intorcea capul in toate directiile si care oricum era super plictisit de actiunea asta cand a sunat telefonul. A fost chiar o pauza buna, dupa a mancat cu mai mult sarg.
Mi s-a defectat copilul de la caldurile astea. Nu mai doarme mai mult de 3 ore legate noaptea, iar ziua e un chin. Ieri a dormit o ora din 3 bucati, mai statea in pat singurel, mai miorlaia, ma duceam iar la el, il luam in brate ca altfel punea sirena pe mine, adormea la mine in brate (fara tzatza in gura, chestie pe care nu a mai facut-o de cand avea sub o luna), il puneam jos, mai dormea singur 15 minute si iar de la capat circul. Este foarte obosit si eu sunt nervoasa ca bineinteles acum am mult de munca, cu bona nu vrea deloc sa doarma etc.
Maddy, eu ii dau zuzu si vad ca pana acum a fost ok. Ma bagati la idei cu iaurturile, mai ales ca vroiam sa bag de azi masa de iaurt separata.
Mda, s-a trezit iar, a dormit 15 minute
.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Tonnia spune:
Da, nasol cu caldura, eu am inceput sa-i fac dusuri ziua, efectiv il bag sub dus 2-3 minute, apa calaie, e foarte incantat.