Piticodromul de sept-oct 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Eu m-am trezit cu dureri de spate, am dormit "gresit". Caldura maaare si la noi...
Irina... deja papati cablurile?!..Irina, ..lasa ca va fi bine

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Carmi . Vladut face baita cu tati (care il pazeste de pe margine), eu doar ma duc sa-l scot cand se plictiseste.

Tonnia eu i-am dat cu porumb si tapioca ca au si orez... N-a avut nimic in combinatie cu restul regimului. Uf... Sper sa-i placa lui Dinu papica la cuptor!

Ruxandra ma bucur ca nu v-am "stricat" masa . Si Vladut e dereglat de caldura, dar doarme ziua mai ceva ca de obicei. Cred ca a realizat ca e mai bine daca sta nemiscat pe caldura asta, decat daca se agita ca de obicei . Noptile sunt ca de obicei... 1-2 treziri...

Codruta papa cabluri demult... Pe cel de la aparatul foto l-a papat pana mi-a aparut mesaj de windows ca nu cunoaste device-ul. Are cablurile lui, dar tot mai atragatoare sunt alea la care nu are voie.

Ma innebuneste caldura asta... Deja ma gandesc sa ma duc la munte, nu la mare ... ma rog inatai la munte, ca si la mare vreau muuult...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Neatza...ce liniste e...unde v-ati bagat cu toatele?
Irina, e foarte dragut Vladut cu ratustele lui in apa. Eu i-am cumparat un scaunel de baie de la Miniblu era la oferta cu 500 de mii, dar cred ca ar fi stat si fara, in fundic, ca Vladut. Am sa incerc. Eu ii fac baie de cele mai multe ori tot in caditza ei, nu de alta dar mi-e lene sa astept sa se umple cada cu apa.
Orez, porumb si tapioca i-am dat si eu si mai degraba a strans-o la burtica. Oricum acum prefera cerealele cu fructe, i-am dat Milupa cu biscuiti si fructe si Humana cu cirese si banane. Nu mi se par prea naturale, par cam articifiale. Dar le papa cu placere...
Fulgii de orez simpli sunt buni la diaree, poate incercati asa. Sper sa le treaca bebeilor cat mai repede diareea, cred ca e si de la caldura, si Alexutza face cam moale de cand e cald si ea nu prea mananca iaurt (max. o data pe saptamana o mai pacalesc si atunci ii dau Zuzu sau Campina- am incercat si Iaurt a la grek de la Dorna dar mi se pare cam gras, are multa smantana.

Fetelor, nr de mobil al lui Calapod il aveti de la ea? Ca ma duc si eu la ea saptamana viitoare si vreau sa o intreb daca mi-l da. As mai suna-o si eu, dar mi-e teama sa nu o deranjez cumva. Ea vine si acasa daca o chemi? Sau totul trece prin Medicover?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata la mamici si la bebici!
Astazi am sa-mi fac de cap pe forum fiindca sunt acasa bolnavioara. Am racit si mi-am luat liber, sa ma mai si odihnesc, ca altfel simt ca o iau razna.

In alta ordine de idei, ma dispera capitolele astea de 20 de pagini! Am de citit din urma.... citesc macar capitolul asta si revin cu mesaje personalizate

Mam' a lu' Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Da, deci revin:

Irina, multa sanatate lui Vladut! Vad ca ai avut ceva de tras cu el in utlima vreme :-(
Cred ca combinatia asta de temperaturi peste 30 de grade Celsius, fructe proaspete si iaurtele din magazin sunt un adevarat pericol!

Codruta, te-am admirat amazoana calare!

Tonnia, wow!!! Sarcina usoara si bebica sanatos! Ma incearca asa o nostalgie la amintirea perioadei de sarcina...

GinaM succes si tie! E frumos cu trei copii dar eu abia o scot la capat cu unul, deocamdata.

Jadi, curaj, mama, ca le biruim noi pe toate! Hai sa facem clubul disperatelor de oboseala!

Am admirat copilasii in albume Stiam eu ca ai nostri-s cei mai frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ce dragut vladut! si radu are ratuste din alea (cu barcuta, nu?), dar prefera de la distanta termometrul peshte roshu.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Despre noi, n-am mare lucru de spus. Cred ca suntem ultimele care am achizitionat scaun de masa si olitza. Olitza, care ne este foarte cunoscuta de la cresha - unde exercita o atractzie deosebita asupra Ilincai - o folosim deocamdata sa ascundem jucariile in ea si sa o tragem pe parchet spre bucuria vecinilor din apartamentul de jos.

Scaunul de masa insa il folosim. As putea spune chiar ca mancam mai bine de cand cu scaunelul. In plus il folosim si la joaca fiind transformabil in scaunel cu masuta.

Despre depresia mea, mai bine tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

hmmm...deci toata lumea sufera de caldura! ne inscriem si noi in club tot cu un bb somnoros si care face si dusuri in timpul zilei...

Kid, dr iti da nr daca il ceri...e disponibila pt urgente asa si asa, in sensul ca daca e in consultatie nu raspunde, iar in w-end nu am incercat...dar daca intrebi, sa ne spui si noua... nici nu cred ca vine acasa, eu am batut un apropo, dar mi-a spus ca ea poate fi gasita doar la cabinet...

Simo, imi pare tare rau ca nu ne-am vazut duminica. am vazut mesajul tarziu si plecasem deja goniti de aglomeratie si caldura. Iti multumesc oricum ca ne-ai anuntat, ai fost foarte dragutza...sa ne spui cum v-ati distrat!

La mare vrem si noi sa plecam, cred la sf saptamanii viitoare, dar intre timp dam o tura la munte, poate ne mai racorim un pic.

eu baie ii fac direct in cada, fara scaunel pt ca invatase sa iasa din el si isi cam sucea picioarele...asa ca pun apa cam 10 - 15 cm si se misca in voie. se pune pe burta, se ridica pe marginea cazii....bea apa de la robinet (nu are voie!)

Irina, ma bucur ca Vladut e mai bine!

Ina, insanatosire grabnica, sau nu....ca asa mai stai si tu acasa !

haideti, sauna placuta!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Multumesc Bianca. Si pupici voinicului Milan!

Vad ca v-ati tras toate la umbra. Bafta mea de ziua libera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ina am venit! Las-o incolo de depresie fumeie ca nu face bine la neuroni? Ce mai face superba de Ilinca?

Irina am urmarit cu sufletul la gura episodul diareic al lui Vladut , ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun. Pupici multi de la noi!

Maddy ufff, greu e cu mancarica asta. Sper sa gasesti pana la urma o metoda sa pape Biencutza tot

Kristinutza sunt superbe filmuletele, de fapt nu filmuletele ci protagonistul. Mi-a placut mai ales sprintul de pe hol

Bianca in parc Luca s-a distrat foarte tare...eu cu ta-su mai putin ca ne intrasera picioarele in fund de cate ture am dat

Si sa nu uit, am vazut pozele lui Lucas si acum mi-am revenit din lesin. Doamne, ce ochi are! Dana, care e draga mea reteta?

Mergi la inceput