Piticodromul de sept-oct 2005 (127)
Raspunsuri - Pagina 19
country girl spune:
Salutare Simo!
Ce face filosoful? Am auzit ca ti-ai schimbat locatia la birou...
Mam' a lu' Ilinca (10 septembrie 2005)
Simo74 spune:
Codruta
ce inseamna am dormit "gresit"? si apropo, poza de la ora de echitatie este absolut superba.
Ruxi si Luca s-a trezit azi noapte...dar nu parea toropit de caldura, dimpotriva, avea un chef de chitaiala, mama, mama
b_irina_c spune:
Kid eu de la ea am numarul. Mi-a dat carte de vizita (aseara mi-a zis sotul ca de fapt aveam numarul in casa
). Nu face vizite acasa ca am intrebat si asta. Eu am sunat-o doar in caz de urgenta (ea mi-a zis
). Cand e in consultatie nu raspunde, dar mi-e mi-a dat beep intre consultatii. Dupa parerea mea e super draguta.
Nici eu nu am rabdare sa umplu cada, asa ca il bag la dus cu dopul pus la cada... si cum e mare iubitor de apa, se aduna destula (pana la buric, daca sta jos) si baita tot mai dureaza.
Ina
. Sanatate si relaxare
!
Kristinutza
! Mama ratustelor e ca o barcuta
. Si eu l-am admirat pe Radu
(l-am si comentat la un filmulet
).
Bianca
.
Simo
.
La munca mi-a bine ca avem AC, dar ma gandesc mereu la bb
care e topit...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Simo74 spune:
Ina Filosoful e super bine! multumim de intrebare...il calareste toata ziua pe taica-su prin parcuri. Cum se trezeste, isi bea laptele pe fast forward si incepe ce "aide,aide-tata,tat". Nu te mai intelegi cu el daca nu-l scoti instant.
Da, la birou am schimbat etajele si seful. Este mult mai bine acum! Sper sa fi facut o mutare inteligenta ![]()
b_irina_c spune:
Simo ma topesc de cate ori ma uit la pozele filozofului
. Ce fain ca zice aide... si ca intelegi.
Vladut de sambata vrea sa-mi zica ceva..."paaiaaa" si zau ca nu stiu la ce se refera
. Si nu se refera la afara ce pe ala il inteleg dupa intonatie (v-am pove ca zice multi de aaa cu intonatia cuv afara) si nici la pa-pa.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Simo74 spune:
Irina
...si asta o sa fie doar primul cuvant dintr-un lung sir...de abia astept sa stam sa ne uitam cruciti la progenituri incercand sa ne dam seama cam ce vor sa zica.
Carmi spune:
Irina
, acum am pricepit ! Posedam si noi ratuste identice
, doar statul in popou ne cam lipseste... Ah ! Ti-eram datoare cu o poza![]()
![]()
. Se aseamana?
Ina, sanatate multa !
La noi e frig si sta sa ploua, nu imi place.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
b_irina_c spune:
Carmi seamana rau de tot. In original si a noastra avea altfel puse usile, dar eu am zis ca le vreau pe margini si rafturile in mijloc
. Dau caldura de aici pe frigul de la tine
.
Ina am admirat-o si pe Ilinca
. Domnisoara mare ce sa mai...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Simo74 spune:
Carmi vad ca ratustele astea de baie s-au organizat intr-un grup infractional transfrontalier...ca au ajuns si in Germania ![]()