Piticodromul de sept-oct 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Salutare Simo!
Ce face filosoful? Am auzit ca ti-ai schimbat locatia la birou...

Mam' a lu' Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Codruta ce inseamna am dormit "gresit"? si apropo, poza de la ora de echitatie este absolut superba.

Ruxi si Luca s-a trezit azi noapte...dar nu parea toropit de caldura, dimpotriva, avea un chef de chitaiala, mama, mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Kid eu de la ea am numarul. Mi-a dat carte de vizita (aseara mi-a zis sotul ca de fapt aveam numarul in casa ). Nu face vizite acasa ca am intrebat si asta. Eu am sunat-o doar in caz de urgenta (ea mi-a zis ). Cand e in consultatie nu raspunde, dar mi-e mi-a dat beep intre consultatii. Dupa parerea mea e super draguta.
Nici eu nu am rabdare sa umplu cada, asa ca il bag la dus cu dopul pus la cada... si cum e mare iubitor de apa, se aduna destula (pana la buric, daca sta jos) si baita tot mai dureaza.

Ina . Sanatate si relaxare !

Kristinutza ! Mama ratustelor e ca o barcuta . Si eu l-am admirat pe Radu (l-am si comentat la un filmulet ).

Bianca .

Simo .

La munca mi-a bine ca avem AC, dar ma gandesc mereu la bb care e topit...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Ina Filosoful e super bine! multumim de intrebare...il calareste toata ziua pe taica-su prin parcuri. Cum se trezeste, isi bea laptele pe fast forward si incepe ce "aide,aide-tata,tat". Nu te mai intelegi cu el daca nu-l scoti instant.

Da, la birou am schimbat etajele si seful. Este mult mai bine acum! Sper sa fi facut o mutare inteligenta

Mergi la inceput

Simo ma topesc de cate ori ma uit la pozele filozofului . Ce fain ca zice aide... si ca intelegi.

Vladut de sambata vrea sa-mi zica ceva..."paaiaaa" si zau ca nu stiu la ce se refera . Si nu se refera la afara ce pe ala il inteleg dupa intonatie (v-am pove ca zice multi de aaa cu intonatia cuv afara) si nici la pa-pa.

Poze

Mergi la inceput

Irina ...si asta o sa fie doar primul cuvant dintr-un lung sir...de abia astept sa stam sa ne uitam cruciti la progenituri incercand sa ne dam seama cam ce vor sa zica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Irina, acum am pricepit ! Posedam si noi ratuste identice, doar statul in popou ne cam lipseste... Ah ! Ti-eram datoare cu o poza. Se aseamana?
Ina, sanatate multa !
La noi e frig si sta sa ploua, nu imi place.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Carmi seamana rau de tot. In original si a noastra avea altfel puse usile, dar eu am zis ca le vreau pe margini si rafturile in mijloc . Dau caldura de aici pe frigul de la tine .

Ina am admirat-o si pe Ilinca . Domnisoara mare ce sa mai...

Poze

Mergi la inceput

Carmi vad ca ratustele astea de baie s-au organizat intr-un grup infractional transfrontalier...ca au ajuns si in Germania

Mergi la inceput

Simo ca in desenul ala cu evadarea gainilor .

Poze

Mergi la inceput