Piticodromul de sept-oct 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

'Neata fetelor,

nu vreti niste racoare de la noi? Ca nu sunt decat 16 grade acum afara...facem o medie ce ziceti?
Eu acum vreo 2 zile l-am pus pe Andrei in saculet de dormit noaptea ca era prea racoare doar pt pijamalute...ce ziceti de asta?

N-am apucat sa citesc prea mult din urma, dar incerc sa revin.

Pupici
Meme

PS. M-am inscris si eu la mamici de sept-oct 2006 dar atmosfera nu e nici pe departe atat de placuta ca in grupul nostru....asa ca n-o sa fac prea multi purici pe dincolo banuiesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Meme, felicitari si tie!
Vad ca incet dar sigur sporeste natalitatea in grupul nostru.
Ioana, tu parca vroiai o trupa mai mare de piticoti?!

Vad ca ne-ati luat-o inainte si cu vorba (Luca) si cu fapta/mersul (Vlad). Ia sa vezi cum o bag eu pe Ilinca in shedintza cand vine de la cresha... ca a ramas codasha grupei

Mam' a lu' Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Carmi, s-a racorit brusc si la noi. Cred ca de asta am si racit. Si cand vad vremea asta de toamna ma ia si mai tare amocul!

Mam' a lu' Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Si eu vreau racoareee......

Ina cum zicea.. nu mai stiu cine pe aici pe forum... fii barbata, o sa vezi ca va fi bine !

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

buna sa va fie inima,

Fetelor ce temperatura faceti voi la apa de baita la copii?
ne luaram AC Wirlpool de 12 BTU.....mai uit aici la el. Sa vedem cand vin expertii sa-l monteze. Cica pe joia viitoare dar poate vorbeste sotu sa vina sapt.asta. Mama ce bine va fi,nu?
Care aveti AC cum e? Cat faceti de cad/racoare?

acum sunt 28 grade in casa.

stefan nu vrea sa pape si sa doarma noaptea de cald, saracutul.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

va multumesc celor care mi l-ati laudat pe radu.

as scrie eu mai multe, dar nu mai pot, ca mi s-a impaienjenit privirea. de la transpiratia care-mi curge si-n ochi.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Simo, ratustele noastre sunt ´made in Romania´, astea de aici sunt mai nasparlii (ca una e rosie, alta galbena si ultima verde).
Ina, de cate ori vb cu Anto, vremea aici si la voi e absolut identica (sunt numai 220 km...intre noi). Acum a devenit bacoviana rau...asa ca ma duc sa frec bucataria in continuare, sa-mi vars amaru´

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Plec si eu sa cumpar AC. Sper doar sa vina cat mai repede sa-l monteze.

si o dupa amiaza linistita si mai ales racoroasa!!!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Irina, bine faci. de care cumperi?
Noua ne-a zis ca prin august montat. no asa imi bag picioru in oferta lor gratuita. Sotu s-a interesat la alta firma si poate vin sapt asta sau cel tarziu joia viitoare. nu stiu cat o sa coste? la telefon io zis ca e gratuit (e vorba de asta care instaleaza numai wirlpool).

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Simona,mersi

Veronica,eu ii fac baita acum pe caldurile astea la 38-37 grade.Am si eu AC Whirpool.L-am montat cu cei de la firma lor,ca altfel pierdeam garantia.Eu fac in casa 25 grade,fara Ac sunt 28,diferenta nu e mare dar se simte.

Irina,asa e cu Klebsiella asta,cea urinara e naspa...deci e bine Vladut

Fata mea tot cu kk verde,dar mai rarute.Ieri nu a mancat mai nimic...laptele ala HN cu morcov e super gros si nici nu se dizolva bine,asa ca nu prea a mancat,se enerva ca se blocheaza tetina(nuk lichide groase)maxim 100 ml la masa.Azi am reusit sa-i dau legume la cuptor vreo 50 ml.Maine sper sa avem rezultatul la copro,ca nu mai am rabdare.

A venit socrela,cica sa vada cum se simte nepoata..nici nu a indraznit sa mai intrebe daca a mancat ceva,nu prea am bagat-o in seama,am o boala pe ea acum.

Mergi la inceput