Piticodromul de sept-oct 2005 (127)
Raspunsuri - Pagina 9
Hildegard spune:
fetili,
Facui la stefan gris cu lapte. Ihihi!![]()
nu dati cu rosii dar mai trebuie si de asta, nu?
de abia astept sa scot baterille de la incarcat din acumulator sa va pot pune poze.(cum suge stefan titi in coltar in genunchi
)
am facut praji...o s-o fotografiez.
am avut azi chef sa fac tot: si papica, si curat, si praji si mai seara vreu
daca no fi chiar obosita

si daca ne lasa plodu
...dragu de el. (poate e rusine ca am zis).
Stiu ca poate nu va intere dar pe cele care le intere...asta am avut pe suflet sa spun
.
Sa stiti ca si io va iubesc pe toate!![]()

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
BiuMil spune:
Merci Codruta. sa mai pun ceva, o rosie fiarta, sau asa sec?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Tonnia spune:
Test. Vreau sa vad ce stelute detin....
Hilde, ce gris ai luat? Cu ce lapte l-ai facut?
Karmenutza, ai grija de nora mea ca nu stiu ce-ti fac!
Hildegard spune:
Tonnia, este la Billa la noi gris pentru copii. Scrie pe punga ca are calciu, vitamine, minerale bla bla bla......Nu se compara cu asta normal. E mai fin. Lapte? Avem aici de Pecica 1,8%grasime....de fapt cu orice fel de lapte pasteurizat se poate face.
no iaca poze despre cum suge titi Stefanut in timpul zilei:pozitie de papat titi la 8 luni
si stau si pap titi in genunchi![]()
prajitura de azi se numeste Fanta si arata asa si asa

Poze la 7 luni
Hildegard spune:
Tonnia, este la Billa la noi gris pentru copii. Scrie pe punga ca are calciu, vitamine, minerale bla bla bla......Nu se compara cu asta normal. E mai fin. Lapte? Avem aici de Pecica 1,8%grasime....de fapt cu orice fel de lapte pasteurizat se poate face.
no iaca poze despre cum suge titi Stefanut in timpul zilei:pozitie de papat titi la 8 luni
si stau si pap titi in genunchi![]()
prajitura de azi se numeste Fanta si arata asa si asa

Poze la 7 luni
cge spune:
Raportam si noi: terminat gradinita![]()
, scapat de ultima serbare, terminat bagajele si culcat copiii.
Maine dimineata plecam la Albena, hotel Malibu. Stam pana sambata viitoare.
Imi va fi dor de voi.![]()
Irina, sanatate lui Vladut.
Vizionat tricourile: sunt super, si eu nu am vazut asa ceva la noi.
Multumim pentru urari.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
maddy77 spune:
Buna noapte,
Am aterizat si eu pe aici sa vad ce mai faceti,ca la ora asta scap de toate alea..abia acum a adormit copilul,nu vrea sa doarma nici sa manance,de la caldura probabil,asa ca am bagat AC si e mai bine.
Voi ati dat drumul la AC?Nu e periculos pentru bebei?
Irina,sanatate lui Vladut!Nu am citit din urma,a facut diaree?
Si Bianca de 3 zile face kk f.urat mirositor,si e cam verde...am facut legatura si se pare ca atunci i-am dat si eu cirese.Azi a facut kk spanacul dupa 4 ore de la masa,mi se pare cam repede...cred ca are ceva la burtica...plus ca nu mananca tot de vreo 3 zile,nu mai vrea nici lapte,nici fructe,nu mai zic de legume...asa ca traieste in mare parte cu ceai.I-am repetat urocultura si e sterila,mai am sa-i duc kk la analiza si sa vedem...
Am fost si noi la Depeche,a fost super!!!
Veronica,tare dragut Stefan,mai ales cum suge
Si ce praji ai facut
..eu sunt la regim si nu mai stiu cat mai rezist.Vreau sa-i fac si eu gris cu lapte fetei,sper ca nu ai pus zahar![]()
Vreau sa-i iau fetei si un carucior sport mai usurel,ca asta m-a cocosat, dar nu am gasit decat pe net..,stiu ca unele fete si-au cumpatarat,de care v-ati luat?
Tonnia spune:
Buhuhu....
Hilde, super pozele!!!
Eu n-am vazut gris pt copii, doar din ala normal.
Maddy, verde o fi de la fier sau de la spanac.
Ma duc sa beau o cafea ca vad alb-negru....
karmenutza spune:
'Neata!
Tonnia, stai linistita ca am dres-o pe nora-ta la burtik. Ieri a facut o singura data, ca de obicei. I-am dat sa pape orez fiert cu morcovii fierti si un fovlecel si laptele l-am facut in apa in care fiert orezul. Acum e bine.
Maddy, eu am luat caruciorul sport de la Cora Lujerului. Au acolo destule modele. (la Pantelimon nu au asa multe). Sunt foarte multumita de el, il am de vreo 3 luni. Babideal Cane Multiposition. Atunci, la vremea respectiva am pus si poza cu el.
Catalina
Dana_ch spune:
'neata
de fiecare data cand am timp sa stau si eu mai mult pe net se intampla ceva.....se ia netulsau probleme cu pc.....
si acum sa ne dam putin mari
ca avem si noi un dintisor,spunem tata,baba, ada,tita,tati....mama numai cand vrem,in special cand plange,in rest papam si dormim bine.
si am sa incerc sa intru mai des ca-mi sunteti tare dragi
ps. avem poze noi,daca doriti sa vedeti ce mari suntem
Poze cu
Lucas poze noi