Piticodromul de sept-oct 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

de ce am doar o stelutza mov? aveam 2 rosii !!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si eu am doar 3 stelute ....Imi palceau mai mult cele aurii, deact rosii...

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
Azi a fost mai bine cu burtica bebelina mea. A facut o singura data, deocamdata. In schimb este a doua oara pe ziua de azi ca doarme. Prima data a dormit vreo ora jumate, si acum doarme de aproape o ora. Ce-o fi cu ea? Noroc ca am apucat sa iesim dimineata afara, pe soare, ca acum cand ploua, cand sta.
Treaba cu stelutele si cu butonul pentru moderatori a aparut ca urmare a discutiilor de ieri de la generale. Se modifiica unele lucruri pe aici pe la noi.
Cristina, vacanta placuta! Cand plecati? Maine sau luni?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Saru' mana,fetelor!

V-a fost dor de mine?
Mie nu mi-a fost dor de voi,sac!Asta pt ca deoarece de citit va citesc aproape zilnic,de scris n-am chef.Va spun doar un cuvant(si stiu ca ma veti intelege):zugravesc

Codruta,tocmai am scris ce fac,salut-o din partea noastra pe Mariana.

O pup si eu pe Ina si pe febletea mea Ilinca.

Raportam rasarirea incisivilor de jos.Pe primul l-am simtit exact duminica trecuta cand am implinit 8 luni.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dianazahan/album?.dir=1beare2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Va invitam sa priviti pe mihnea in luna a 8 a:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, eu m-am dilit . Nu mai stiu cum se fac merele coapte la cuptor. Cat trebuie sa stea acolo? Le curat de seminte inainte sau dupa coacere? M-am uitat in meniurile alea de pe adresa comuna si nu le-am gasit. Ca vreau sa-i fac acum dupa amiaza, ca mai strang la burtica. Pleaseeee, spuneti-mi si mie!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

eu puneam merele coapte cu tot cu samburi si coaja la micro. dar le intepam cu o furculitza inainte! le lasam cam 5 minute parca, dar le mai verificam pentru ca depinde cum sunt merele....

eu am o nelamurire legata de peste...cum ati facut? cu orez? orice fel de orez?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

BiuMil, orezul trebuie dat la bebe din ala cu bobul mic, care se sfarma usor.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

fetili,

Facui la stefan gris cu lapte. Ihihi!
nu dati cu rosii dar mai trebuie si de asta, nu?
de abia astept sa scot baterille de la incarcat din acumulator sa va pot pune poze.(cum suge stefan titi in coltar in genunchi)
am facut praji...o s-o fotografiez.
am avut azi chef sa fac tot: si papica, si curat, si praji si mai seara vreu daca no fi chiar obosita si daca ne lasa plodu...dragu de el. (poate e rusine ca am zis).
Stiu ca poate nu va intere dar pe cele care le intere...asta am avut pe suflet sa spun.
Sa stiti ca si io va iubesc pe toate!

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codruta, frumoase poze. Si chiar ca-ti sta super pe cal.
Veronica, eu ii dau lui Fabiano in fiecare seara gris cu lapte (dupa ce am intrebat-o pe dr. lui), ii place la nebunie. De ce si cine sa dea cu rosii?

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Salutare la zane!

Am intrat doar sa va pupacesc si sa va spun ca mi-e tare dor de forum- am inceput munca de astazi si am mai venit pana in oras sa mai luam ceva lucrusoare asa ca am profitat sa intru sa va salut.

ma zoreste sotul asa ca trebuie sa ies.

trebuie sa va spun ca Noa o duce super bine<la munte...a dormit azi pana la 10 si ca la 12 sa adoarma iar pana la 3- ii prieste aerul de munte...

hai ca am fugit

va cer prea mult daca va rog sa imi mai scrieti si mie despre voi?

prin sms de ex

va las contul meu de pe www.sms.ac

id innaaa
pass 120183

si nr meu de tel 34627415806

va pupacesc !

sper sa reusesc sa mai intru pe fuga macar sapt viitoare

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput