Mamici de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 29
mini_me spune:
Buna, fetelor!
cpetrut bine ai venit!
Inni explica mai bine te rog daca stii cum e cu chiuretajul asta dupa nastere ca eu aud prima data si mi se face pielea de gaina. Si la cezariana se procedeaza la fel? A propos ce se mai aude de Sabana?
Felicitari pentru picaturica!
Vauva in pat ar mai lipsi sa se bage soparla ca in rest a bantuit peste tot: azi dimineata era in sufragerie, dar tot pe perete. Trage la rece unde bate aerul conditionat. Noroc ca ma mut in curand si o las mostenire cui s-o muta dupa noi. Azi trec sa iau si tampoane. Norocul meu ca nu s-a intamplat ziua.
Am gasit si site-ul Astoria pe net si hotelul arata foarte bine.
Voi va plangeti de caldura, iar eu abia astept sa ajung acasa la racoare: ce bine o sa fie sa plec de la 50 de grade si sa vin la 35. Dolce vita !
Referitor la calcat nici mie nu imi place, calc strictul necesar. Sotul meu isi duce camasile si costumele la calcatorie pentru ca nu as avea timp sa ii calc cate 20 de camasi pe saptamana. Pentru nasterea bebelinei noi am angajat deja o menajera care va veni la jumatatea lui august si se va ocupa de spalat, calcat, curatenie, mancare. Mama mea va sta 3 luni la noi dupa ce nasc, iar eu am liber dupa nastere maxim 1 luna. Nu as face fata singura pentru ca si sotul meu lucreaza foarte mult si pana tarziu.
25+ 
poze
mini_me spune:
Tocmai citeam pe yahoo un raport aparut de curand despre sindromul mortii subite la nou nascuti si avantajele folosirii suzetei:
http://news.yahoo.com/s/hsn/20060626/hl_hsn/pacifierscaneaseparentsmindstoo
Voi cum o sa sterilizati biberoanele si tetinele? Eu am vazut fel si fel de sisteme si dispozitive pe-aici si nu stiu ce sa iau. Poate ne spuneti voi cum ati procedat la primul bebe, va rog.
25+ 
poze
inni spune:
Multumesc fetelor pt felicitari !!! 
Mini_me nici eu nu stiu mai multe, decat atat ca dupa ce ai nascut...iese placenta si apoi urmeaza curatarea uterului de resturile care pot ramane inauntru si care daca nu sunt indepartate..te trezesti cu o frumusete de infectie. Dar stai linistita ca durerile nu sunt mai mari ca cele din travaliu. Si mai depinde si de mana doctorului. Eu...care sunt o sperioasa si o panicoasa cand vine vorba de dureri ...nu ma stresez cu acest "chiuretaj"...nu poate fi mai rau ca nasterea in sine.
Daca nasti prin cezariana..si atunci se face, normal, doar ca nu o sa simti nimic pt. ca esti anesteziata.
Stai cuminte si nu te ingrijora ca n-ai de ce. Se pot face calmante daca totusi ti se pare ca simti prea tare..nu e
-ul chiar atat de negru.
Dar..uite..adresam intrebarea mamicilor de pe forum care au nascut normal...v-a durut "peelingul"
de la sfarsit ?
Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
adameasca spune:
Mini, dar poate n-o sa ai nevoie de biberoane, mai stii? Doamne ajuta! Eu pe ale lui luk le-am sterilizat prin fierbere in oala cu apa, pana a facut vreo 8 luni cred. Dupa aia am renuntat la sterilizat, le spalam coprespunzator si gata.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca
pufymic spune:
Cpetrut bine ai venit printre noi!Ce ai in burtica?Baietel sau fetita?
Mexxa am vazut burtica!Tare frumoasa esti!Cate sapt aveai in poze?
Carmen dulceata de cirese negre?
Si de zmeura zici![]()
?dar ce faci cu 2 borcane?Ca la noi le-ar manca Ovi in 2 zile...![]()
Si eu merg imediat sa-mi pun dulceata de piersici in borcane(super a iesit)!
Lexi i-ai zis vreunui moderator de "problema" noastra cu contul?
Ignatica eu fix aceeasi perioada am prins-o cu burta mare si cu Alesio: vara, cald, burtoi urias....si tot nu m-am obisnuit
!
Fug la dulceata s-o pun in borcane!
Pupici!
Ioana
(28+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
adameasca spune:
Eu am avut travaliul atat de scurt si de intens ca dupa expulzie imi amintesc doar brodatul de la epiziotomie. De "peeling" nici vorba. Habar n-am cand a iesit placenta...
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca
martha78 spune:
Cpetrut, bine ai venit si sarcina cat mai usoara in continuare!
Inni, auzisem si eu ceva de chiuretaj dupa nastere, dar nu cred ca e valabil intotdeauna, iar la cezariana cu siguranta, nu se practica
Sabana, iti tin pumnii; sa ia o nastere usoara si cat mai rapida!
Si eu tot de caldura ma plang, da' n-am ce face..
Martha 30 sapt 
ramomar spune:
Inni sa-ti traiasca picatura 
, mama ce m-am amuzat pe seama picaturii tale ...
Cpetrut bine ai venit in gasca noastra de burtici! sa ai un bebe sanatos si o nastere usoara!
Ioana si Carmen ce pofta de dulceata imi faceti, cred ca trag o fuga pana la voi
,iar daca nu ajung, tot o sa pap azi ca mai am in debara de anu trecut de visine, piersici si capsuni,dar nu am de cirese negre.....
pupici
26+ 
POZE
mai avem un pic...
mini_me spune:
Adameasca in prima luna nu o sa am nevoie, dar pe urma trebuie sa ma intorc la serviciu si o sa trebuiasca sa ma mulg. Nu stiu daca o sa suga copilul cand pot eu sa vin acasa.Ma gandesc ca programul ei de masa nu va coincide cu pauzele mele si ma pregatesc pentru orice eventualitate.
Aici am vazut numai biberoane din plastic (probabil ca nici nu aveam cum sa vad de sticla- nu stiu daca se mai fac)- cum se comporta la fiert?
Am vazut aici sterilizatoaare cu abur, cu tablete,cutii speciale pt. biberoane pentru microunde...
Inni draga nici nu vreau sa ma gandesc la "peelingul" respectiv ca incep sa am depresie.
25+ 
poze