Mamici de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 28
mephala30 spune:
Apropos de calduri si de gatit, am pe foc o dulceatza de cirese negre. Si fac vreo 2 borcanele si de zmeura. ![]()
Cpetrut, bun venit si sarcina usoara! 
Carmen
(27+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
eli26 spune:
Ramomar multumesc
dar abia pe 5 luna viitoare vine cu tapetul,si pe 10 perdelele ![]()
,mie inca nu ami curge nimic.... nici eu nu am calcat nici odata hainele lui bb , dar am noroc cu masina de spalat care le si dezinfecteaza 
Tina27+ POZE
anangel_lexi spune:
cpetrut, bun venit in gasca noastra de burtici. Sarcina usoara, bebe sanatos si...mai spune-ne cate ceva despre tine.
28+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Vauva spune:
Aoleu Carmen ma termini cu dulceata de zmeura. Ce imi place si mie chiar daca are sambureii aia
. Mai pe aici am incercat si eu tot felul de dulceturi fie ele si cele mai scumpe si ecologice nu se compara cu ce facem noi in RO. Eu nu am facut niciodata dulceata, numai ca pe aici sunt destul de scumpe fructele si nu prea renteaza sa-ti faci tu. Eu duc dorul la cea de caise. Am cumparat caise cica din Grecia, nici un gust nu aveau,la fel din Spania. Vreau caise din RO!! S-au copt fetelor caisele?Eu o sa o rog pe mama sa-mi aduca un borcanel. Este preferata mea si la prajituri. 

Vauva
31+ cu
Bianca
http://community.webshots.com/user/Vauva101
inni spune:
Vauva si pe aici..tot caise din Grecia sunt ![]()
![]()
si intr-adevar nu au nici un gust. Sunt rare cele romanesti.... Dar sa stii ca si cele romanesti (ma refer la toate fructele) vor ajunge la fel de lipsite de gust si savoare ca cele din celelalte tari in occident pt. ca cf normelor europene producatorii tr sa respecte niste metode de stropire ...crestere si ce-or mai face ei pe acolo. Asta presupune folosirea de substante care dauneaza fructului la maturitate..si-l fac sa arate superb dar fara nici un gust.
Tare-mi e ca copii nostri ..cand vor ajunge la varsta noastra nu vor mai apuca fructele pe care cu totii le stim.
Cine are parinti la tara..cu cativa pomi fructiferi prin curte...sa fie fericiti si sa tina de pamantul ala cu dintii ...
Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
inni spune:
Cine e cpetrut...alta graviduta de sept-oct ? Io de ce n-am vazut-o ??
cpetrut bine ai venit printre noi...sarcina usoara si bebe sanatos...ma duc acum sa iti caut mesaju'
Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
inni spune:
aha..te-am gasit ![]()
...despre chiuretaj...toate mamicile care nasc normal tr sa beneficieze de aceasta curatire a uterului indiferent daca placenta a iesit sau nu in intregime. Aceasta curatire se numeste chiuretaj ..si intr-adevar..poate durea...
...pt. ca esti noua pe forum, esti moderata...pana vei scrie 10 mesaje, postarile tale vor aparea mult mai tz si noi poate trecem si nu o sa apucam sa "te vedem". Asa ca scrie mesaje scurte, chiar si de un cuvant
, ca sa faci numarul..apoi o sa-ti intre direct tot ce postezi.
Felicitari pt. bebe...spune-ne mai multe despre tine si cum a decurs sarcina ta pana acum...ca sa "te cunoastem" mai bine...
Mephala....

Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
Vauva spune:
Exact la asta ma gandeam si eu Inni. Ca eu n-am mai mancat o rosie buna, dulceaga, aromata de nu mai tin minte.Numai la parintii mei, acasa in RO ca ei au un mic solar si acolo isi pun de toate. Pe bune ca le duc dorul.Asa am patit si cu ridichile. Aveam o pofta de ridichi mai in primavara, am incercat tot felul de ridichi, nici un gust
. Am fost de-a dreptul frustrata. Stateam si visam la ridichile din gradina parintilor mei,la aroma lor si ma gandeam ca va intra si RO in UE si probabil la fel se va intampla si cu fructele si legumele noastre. Mare pierdere!
Vauva
31+ cu
Bianca
http://community.webshots.com/user/Vauva101
inni spune:
Eli..cum iti dezinfecteaza masina de spalat rufele..pui tu un anume dezinfectant ?
Eu , dupa cum v-a spus..calc tot si apretez doar asternuturile ...si halatele pt. serviciu...![]()
Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
Ignatica spune:
inni trimite si la mine picaturica.
...tot cu avionul.
cpetrut bine ai venit printre noi.
Nu va mai spun ca mor de cald, pentru ca deja presimt ca o sa ne saturam de fraza asta. Nici pofta de mancare nu mai am, hainele mi se lipesc de mine , ce sa mai zic, destul de inconfortabil cu burta mare vara.
Ignatica
31 fix