Mamici de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 30
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Lexi i-ai zis vreunui moderator de "problema" noastra cu contul?
Ioana(28+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Nu inca.
28+ I wish I were an angel...Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Monique_new spune:
InniFelicitari pentru PICATURA si la mai multe
ai fost haioasa foc.
Eu am niste picaturi de curg apele pe mine.
Nu stiu ce o sa ne facem in ritmul asta.
Am rezolvat si problema cu concediu din 1 iulie voi sta acasa cu concediu de odihna
sa ne topim in concediu si nu la munca.
Cpetrut Bine ai venit.
Pupici
Monica
30 sapt
MamiLili spune:
Cpetrut, bun venit printre mamici!
Vauva, merci pentru pont. Abia asept sa am iar ocazia de a "escalada" scarile de la catedrala.
Inni, felicitari pentru picaturica! Poate o sa zici ca-s nebuna, dar eu nu vreau nici o picaturica pana ajung la maternitate. Ma gandesc cu stres ca pot merge pe strada fara sa-mi dau seama ca am o mare pata...acolo...pe bluzita.
Monique_new, daca tu esti cea care intreba de leacuri pentru diaree, iti pot recomanda fara probleme sa iei Smecta. Vezi ca vei avea scaun de culoare neagra, sa nu te sperii, e normal. Daca nu vrei sa iei medicament, poti incerca un ceai de menta sau orez fiert.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
24 sapt cu 
mexxa spune:
Cpetrut, bun venit printre mamici!
Inni felicitari pentru picaturica!Sa fie cat mai multe![]()
Pufymic merci pentru apreciere...pozele sunt facute sambata la targu de oale din Iasi...
si aveam 25s fix.
Sabana sunt alaturi de tine...nastere usoara
Fetelor eu nu mai pot de cald...simt ca ma topesc de tot..nu pot manca nimic beau apa ca rata...imi vine sa stau toata ziua sub dush...offf ce grea e vara asta.
25+
Sebastian
poze
Vine barza
eli26 spune:
Cpetrut bine ai venit printre noi,ati doresc sarcina usoara si un bb sanatos
!!!-
(cam 1500 de euro,poate si mai mult) aici majoritatea electricelor au programe speciale si pentru dezinfectare,de exp si masina de spalat vase.etc (doar e japoniaTina27+ POZE
katia spune:
MamiLili, zici ca iti este groaza de picatura? Eu am patit-o si stii care e partea cea mai "mishto" ca dupa ce se usuca ramane pata cam indiferent de materialul bluzei. Dar eu nu ma stresez...asta e ce sa fac acum, sa-mi dau in cap? Daca curge sa curga frate! Eu mai am si mania sa umblu fara sutien ![]()
![]()
![]()
Mini_me, eu am un maieut larg si lung cu care am umblat prin casa zilele aste si vreau sa-ti zic ca e tot patat in fata ![]()
asa ca tu sa fii sanatoasa ca lapticul se regleaza el!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
katia spune:
Inni, vreau sa te anunt sus si tare ca eu nu cred ca se face vreo curatare ceva dupa ce nasti daca placenta a fost expulzata si totul a fost ok! Si te rog sa nu incerci sa ma convingi ca fac depresie 

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spune-mi ca te-ai inselat si ca iti pare extrem de rau ca ne-ai dat informatia asta

NU mai vb de chiuretaje va rog ca nu suport cuvantul asta, am oroare! Mi se pare foarte greu de suportat si e singurul lucru care sper cu toata fiinta mea sa nu mi se intample niciodata! Indiferent de scop! Sunt gata sa nasc de doua ori dacat sa "fiu curatata" o data!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
aramona spune:
Fetelor, nu va mai panicati degeaba!!!
Am nascut-o pe Maysa normal, a avut 4,100 Kg la nastere si daca nasteti cu epidurala, chiar nu simtiti...nici brodatul...de "peeling" nu-mi amintesc...Eram atat de ratutita, emotiile erau atat de mari ca mi-am vazut in sfarsit comoara, incat nimic nu mai conta! Parca-mi amintesc ca a "umblat" nitel in mine...cred ca a scos placenta...altceva nu-mi amintesc...Nici infectie nu am facut, a fost totul OK!!!
S-au pus intrebari legate de sterilizat...Pana s-o nasc pe Maysa m-am tot informat...sunt o gramada de posibilitati...eu am preferat-o pe cea clasica...fiertul in oala noua (special cumparata pentru asta, de 6l, cu capac)...Incepand cu 5-6 luni am inceput sa raresc "episoadele de sterilizat" (Maysa oricum manca san, iar completarile erau aleatoare si nu prea dese)...pana le-am redus definitiv!!!
In ce priveste biberoanele, am avut si de sticla, si de plastic...
Cele de sticla sunt mai grele si trebuia sa fiu super atenta sa nu-l arunce din carucior... CEle de plastic nu se sparg, la fiert devin insa mai urate...dar asta e ultimul aspect la care m-as gandi! Si majoritatea biberoanelor de plastic pot fi fierte...
Atentie...primisem unul de calitate indoielnica, m-am incapatzanat sa-l fierb si l-am adunat storcit din oala, cu spumiera! CEl mai bine cititi eticheta, acolo scrie cu siguranta daca pot fi fierte!!!
In rest, noi suntem bine...Allen face bungee jumping toata ziua, iar Maysa face catzarari pe burta mea toata ziua...
Contractii dureroase am aleator...s-au mai rarit, colul este scurtat...insa si la Maysa am avut pb similare...si am ajuns cu ea la 40 de saptamani!!!
Si da...am facut si eu dulceata de capsuni, de visine...si de caise...pana una alta...
Nu ma rabd sa nu-mi fac, nu-mi plac cele din comert!!! Sunt o ardeleanca defecta, ratacita in Bucuresti de vreo 16 ani!!!
VA pup pe toate, chiar dc scriu mai rar, sunt la curent cu framantarile voastre!
Ramona (sapt. 25, pentru a doua oara mamica!!!
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
itzy-bitzy spune:
Hei burtici!!!
Cpetrut bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos si voios.
Inni
felicitari pt picaturica. Mie nu imi vine sa strang...parca mi-e asa nu stiu cum...insa am vazut si eu o pata galbuie pe sutien odata...
Noi azi am fost la dr. Nu la echo ci la un control asa...totul e ok, m-a palpat pe burtik, de fapt m-a apasat asa..de imi era si frica ca o apasa pe bebelina iar pe mine ma pufnea rasul ca ma gadilam ...Cica luna viitoare repet analizele si o sa fac si echo. Iar i-am facut capul calendar dr. cu intrebari, si tot am uitat unele dintre ele. Am zis ca imi fac o lista...Dar dr meu este asa de haios si glumetz ca ...de aia uit.
Aseara la 8 jumate ce credeti ca faceam? O sa radeti ...prajitura cu visine. Ma si gandeam la voi...mai avem un kg si ca sa nu se strice...le-am facut o praji bunaaaa.
Eu cu caldura stau relativ bine, ca am aer conditionat la serviciu si acasa e racoare. Dar seara ma mai apuca asa cate o neliniste inexplicabila, si ne-am facut un obicei sa iesim pe la ora 21.30 la o plimbarica ca sa adorm bine. Si am vazut ca are efect. Oricat de obosita vin, chiar si la 7 jumate seara, o plimbare seara pe racoare este nemaipomenita.
Va pup si va doresc numai bine
Itzy-Bitzy
28 cu
Ana-Maria
POZE
eloise spune:
Chiar, Inni, da' pe bunicele noastre le mai chiureta cineva dupa nasterea naturala? Si nu se infectau toate... Sau atatea femei care nasc acasa, sau in jungla...
Eloise
24 cu 
EU
Virsta bebe

Alesio(08.10.2004)