Mamici de sept-oct 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Ce-am sarit toate pe Inni, ca acum saracuta nici nu mai scrie Chiar asa Inni, tu de unde le stii pe toate? Sincer va spun fetelor ca din cate am citit singura informatie care chiar nu se lipeste de capul meu este cea legata de concediu Asa ca atunci cand o sa vreau sa-mi iau concediu sa nu dati cu rosii in mine daca o sa va rog sa-mi povestiti si mie cum se face....da' asa ca la prosti

Itzy, ma gandesc eu acum ca ai zis ca nu-i deloc o idee rea asta cu plimbatul de seara. Poate cu ocazia asta o sa scap si de crizele mele ca nu ma baga barbatu prea mult in seama (bine ca si daca ar sta 24/24 in curul meu tot mi s-ar parea ca nu ma baga in seama)...hotarat, o sa incerc aceasta strategie....va spun maine daca a mers

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Katia da este ff placut...dar sa te plimbi asa o jumatate de ora ...nu sa iesi la terasa la tine acolo sa papi mici hi hi hi...Aseara era chiar placut ca adia si vantul credeam ca poate ploua...am dormit neintoarsa, nici la pipi nu am mai fost...

Itzy-Bitzy
28 cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiona spune:

Cum sunteti , fetelor .Eu am implinit 24 de saptamani si pe 19 octombrie am 40 de saptamani.O sa am o fetita si o sa o cheme Diana , asa ca pufymic ma poti pune pe listuta.O sa nasc aici in Madrid la spitalul Principe de Asturias.Oricum abia astept sa imi faca din nou o eco sa vad ca fetita e bine.
+24va pupam
http://photos.yahoo.com/maria28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Va pup pe toate !!!
Azi m-am trezit f vesela si odihnita la ora 11.30 , deci prima noapte dupa o sapt intreaga cand am dormit aprox 11ore .
Eli, trebuia sa dai back to my photos, dar acum sper ca am remediat "problema", incearca din nou.
Onutz, .
Cpetrut, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Lexi, tare ciudate durerile de piele, nu am mai auzit la alte gravidute...
Vauva, .

Ioana, nu avem subiect nou??

Am pus poza noua la burticile noastre ...

Sandra 25+ poze

varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Wow da'ce de-ati mai scris
Io am atipit...
Va raspund un pic mai incolo.

........ca sunt inca sub efectul

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

tiona, bun venit printre noi. Sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatoase amandoua!

28+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Tiona, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare, tinem pumnii la eco si sa te bucuri alaturi de bebitza ta.

Sandra 25+ poze

varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

CONTINUAREA

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate
Insfarsit am terminat si eu de citit,dupa doua zile intregi.Mama mult a-ti mai scris!Eu ramasesem la cap 39 asa ca am avut treaba.
Ralu felicitari pentru fetita,sa fie sanatoasa si frumoasa ca mama ei.
MamiLili felicitari si tie ptr baietel sa fie sanatos si voinic.
Ptr toate fetele noi bine a-ti venit sa fiti sanatoase si voi si bebei si sa ne vedem cu bine pana la sfarsitul,inceputului.
Ptr toate fetele care a-ti avut probleme de sanatate,imi pare rau dar vad ca oricum toate v-ati recuperat cu bine si sunteti ok acum.
Am vazut ca nu prea mi-ati simtit lipsa,dar va iert ca a-ti avut probleme mult mai importante am obesrvat.Asta e.....asa-i in tenis....
Va multumesc fetelor care a-ti observat insa revenirea mea si va trimit cate un pupicItzy,Susa,Ranomar si Eli26 si cam astea cred ca a-ti fost.Itzy mercic ptr raspunsul promt m-am inspirat un pic dar aveam deja o idee o sa-mi cumpar niste matase naturala si o sa mi-o fac singura,iar partea de la sin o sa mi-o fac din croseta.Si lui bebe deja i-am impletit o paturica,caciulita,plovaras si acum am inceput al doilea plovaras.
Eu stau numai in casa cu aerul conditionat deschis,iar de cand m-am intors nu mi s-au mai unflat picioarele.La servici deocamdata chiulesc,i-am zis sefului ca nu m-a pot deplasa pe caldurile astea si a inteles.E super de treaba nu i-am dus nici un act pana acum si am stat majoritatea timpului acasa si m-a mai si plateste.Un super Domn,dar macar asa asi ia si el revansa la cate am facut eu ptr firma.
Cam atat am avut de spus.
M-a duc si eu sa-mi fac placinta cu visine.Preferata mea.
O sa v-a mai pun poze cu haintute Matteo,dar sunt multe rau.

IO26+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

inni, referitor la chiuretajul de dupa nastere, eu am avut o experienta neplacuta in acest sens, pentru ca medicul cu care vorbisem in prealabil sa ma asiste la nastere, a cam aintarziat la eveniment. era duminica noaptea, eu am nascut abia luni dimineata pe la 5, si se pare ca medicul avea in noaptea aia un chef. asa ca a venit pe la 1 / 2 noaptea, dar s-a culcat putin, si pana sa reuseasca asistentele sa il trezeasca, eu deja nascusem. ca sa arate ca totusi are grija de mine, m-a chiuretat zdravan, desi eu ii explicam ca renunt buicuroasa la aceasta procedura. nu stiu daca a fost din cauza ca era somnoros sau din alte cauze, dar a durut ingrozitor, si nu s-a comparat deloc cu durerea de la nastere, ca a fost si s-a dus, pe cand la curatat m-a tinut un sfert de ora. (sau asa apreciam eu, ca simteam ca nu se mai termina). intrucat am nacut fara medic, doar cu moasele, m-am cam rupt in interior, deci nu am epiziotomie, asa ca medicul nu a vrut sa imi faca calmante, de frica sa nu se relaxeze musculatura prea tare si sa nu fac hemoragie.
la bebe 2, am de gand sa vorbesc cu medicul ( of course ca e altul de data asta) chiar la ultimul control dinaintea nasterii, sa faca ce o sti, dar sa nu ma chinuie, ca altfel sar de pe masa si plec.
asta am patit eu. sper ca altele au fost mai norocoase.

Mergi la inceput