Mamici de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 20
microbu spune:
Eli, tocmai intrebam de tine (nu am mai dat refresh pe pag 13) in timp ce citeam pag 12,13 ca am fost putin plecata.
Multumesc muult,
.
Tasia, multumesc
.
Sandra
25+
poze
varsta bebe
eli26 spune:
Susa felicitari pt steluta
si succes la cat mai multe!

Tina27+ POZE
pufymic spune:
Cri ai grija de tine!Iti tin pumnii sa fie totul ok si sa stea bb pana la termen in burtica!
Ileana eu sincera sa fiu n-am avut parte de prea multe suturi la ficat ca Alesio a stat tot in prezentatie transversala iar la nastere in prezentatie pelviana....sunt curioasa cum va sta bb![]()
Mi-Ka si eu am fire de par negre(!!!) pe burta(asa o linie...in loc de linia neagra pe care n-o am de data asta)...si am avut si cu Alesio, iar dupa ce am nascut au cazut singure.Asa ca stai linistita ca vor cadea!
Meme bun venit in trupa noastra de burtici!Sarcina usoara iti doresc si un bb sanatos!Asteptam sa ne mai povestesti despre voi!
Tina ma bucur ca sunteti bine!
Spor la facut schimbarile!
Nu e prima data cand mergem la tara....dar mergem rar fiindca nu-mi place mie acolo...
....e mizerie...nu-mi place si pace!Si prefer de 1000000 de ori sa fiu la mine acasa(chiar dc stam in chirie)si sa fiu toata ziua prin bucatarie, sa gatesc ce si cum imi place mie(am un "fix" cu cubuletele si Knorr-urile adaugate in macare...adica nu le sufar!)decat sa mananc ce-mi fac altii....
Tasia eu am spalat hainele lui Alesio cand era bb separat, in masina de spalat, cu detergentul lui.Iar trecerea la cel normal am facut-o brusc...si n-am avut probleme.
Ne mai citim diseara ca acum merg sa spal piesicile(mi-a luat Ovi 10 kg) si sa le pregatesc de compot si dulceata(cred ca fac jumate-jumate...
Pupici!
Ioana
(28+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
mini_me spune:
Buna seara, fetelor!
MamiLili & Inni va multumesc pentru raspunsuri.
Eu ajung in Romania saptamana viitoare asa ca o sa cumpar de acasa fiolele. E vreo marca anume?
De 2 zile incerc sa va raspund si din cauza incredibilei memorii care o am acum 2 zile am scris de 4 ori mesajul si fie am dat click pe reseteaza fie am uitat sa ma loghez intai. 

In final m-am enervat cat de uituca pot fi si am inchis calculatorul.
Mai devreme am bagat o negresa la cuptor si noroc ca mi-am adus aminte de ea cu 2 minute inainte sa sune ceasul de la aragaz. Altfel nu as fi auzit nimic cu AC care face destul de mult zgomot.
Microbu felicitari pentru aniversare!
Cri iti doresc ca totul sa fie in regula.
Lexi am gasit o gentuta (diaperbag) pentru bebe la mothercare (rosie) pe care am luat-o. O sa fac poza si o adaug.
Pentru fetele din Iasi: va rog frumos, imi puteti recomanda un hotel bun in Iasi? Ar trebui sa ajung cateva zile la Iasi in luna iulie.
Of, toata lumea e cu zugraveli, renovari si nici eu nu scap. Am noroc ca nu stau in apartamentul in care ne vom muta si avem pe cineva care se ocupa de tot.
Acum 2 nopti am reusit performanta de a pata patul cu lapte: in somn mi-a curs foarte mult lapte dintr-un san (nu am simtit nimic in somn), iar dimineata cand m-am trezit aveam o pata mare pe bluza de pijama si alta era pe pat (a trecut prin cearsaf pana la saltea). Voi ati patit asa ceva? Mie mi s-a intamplat uneori sa mai curga putin in cursul zilei, dar nu in cantitate asa mare.
Monique_new spune:
TanimaDeci azi am sunat la dr de familie si mi-a zis asa: ca ea nu poate sa-mi dea decit 5 zile con. medical din asta normal platite 75% si dupa daca mai vreau sa merg cu ea in nu stiu ce policlinica sa-mi dea prelungire. Iar condeciul ala prenatal se da cica abia cu 32 de saptamini. Ori e dusa ori nu e informata ca m-a enervat rau
Astept sa ma duc miercuri la control si vad dupa ce fac.
ZinaMie mi-a dat acum la 28 sapt alt set de singe. urina si culturi col (streptococ B) dar pe biletel scria 28 - 3 si ceva de saptamini.
laliqde ce nasti asa devreme
gata am citit scuze.
si sa-l ti pe bb cit mai mult.
Eu citisem si cred ca am si auzit ceva de CORTIZON daca nu ma insel pt plaminii bebelusului care se naste mai devreme. Daca nasti mai devreme fara sa ai o pb ca laliq de ex, se face chiar atunci cind te apuca nasterea. Cel putin asa am auzit eu . poate ma insel.
Cum faceti voi sa rapundeti la toata lumea ca de paste si copy m-am saturat iar altfel uit pina citesc o gramada de pagini cui sa raspund![]()
Dupa ce ca azi era super cald m-a apucat azi un deranj de burta cind eram la servici
noroc ca sta mama aproape si am fugit la ea. Cred ca de la un compot f.rece de piersici papat ieri.Ce se poate lua pt asa ceva ? In afara de lucruri babesti?
Pupici
Monica
30 sapt
eli26 spune:
Microbu
da mia trecut raciala ,mai stranut din cand in cand..(nu am mai dat drumu la aerul cond.) si am baut o gramada de ceaiuri
si e ora 1:37 si eu nu am somn 
Tina27+ POZE
pufymic spune:
Mini_me la mine inca nu curge laptele...sper sa curga cand vine bb!![]()
Tina vezi ca ti-am raspuns pe pagina anterioara(am dat edit
)!
Monique_new eu folosesc cafea naturala in caz de diaree si se rezolva problema imediat. Iau cam un sfert-jumate(depinde cat de grava-i problema
) de lingurita de cafea si o pap(adica o beau ca nu merge fara apa).Si gata!Medicamente prefer sa nu iau...
Pupici!
Ioana
(28+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Monique_new spune:
Pufy asta am luat si eu imediat.
Dar cind am ajuns acasa parca m-a mai luat un pic. Si ma gindeam ce ma fac daca nu-mi trece, ca eu am mai patit acum citiva ani de am facut pe mine vreo citeva zile si nu mai stiau ce sa-mi faca.
Sper sa-mi treaca.
Monica
30 sapt
eli26 spune:
Ioana am vazut
(adica am citit) si am inteles acum
decat la tara RELAX...mai bine acasa HARNICUTA
Asta e Ioana noastra ![]()
Tina27+ POZE