REGIMUL SCARSDALE 2 saptamani -7Kg (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Nu am rezistat tentatiei, si m-am suit pe cantar..am dat jos 2,5 kg, duminica dimineata aveam 70 de kg, si acum arata 67,5 kg...chiar functzioneazaaaaa...asa ca ambitie multa si, se poate...sper sa scada kg astea si in continuare sa nu fie doar o amagire

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Am uitat ceva...va fi oare problema daca sar peste spanac? Ca de abia il pap facut asa cu lapte, faina si multa smantana, cred ca doar fiert si cu lamaie nu voi putea sa il mananc...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Si eu vreau sa mai fac o data cura, sa mai dau vreo 5 kg jos.

Eu am facut-o acum o luna si ma mentin desi mananc destul de aiurea.

Si toata umea ma lauda ca am slabit si imi cere cura.

Eu am insa noroc ca am un metalbolism bun si nu ma ingras dupa cura, dar nu cred ca e valabil la oricine.

Nu stiu daca ma apuc de luni sau peste inca o saptaman, sa vad cum stau cu moralul.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Delia, tu ai mancat dulciuri dupa cura?
Azi am mancat 2 oua ...si acum le simt in gat. Nu ma impac deloc cu ele. Dar macar am putut sa ma tin de program. Nu am mancat spanac pt. ca nu-mi place si nici fasole verde.Seara abia am mancat gratarul. Dar e ok.
Se pare ca si la mine da roade. Mai putin, dar e ceva decat nimic.

Succes!

Mergi la inceput

Adseana , felicitari. Tine-o tot asa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

fetelor, cum faceti pui inabusit, ca eu sunt satula de gratar

PAi da e buna sa bei apa cu lamaie in loc de apa goala... doamne fereste sa sari o masa si sa o inlocui cu apa, nu recomand si nu sugerezi la nimeni.

vreau si eu pe lista, am inceput cu 55 de kg si aratam asa
multumesc

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Neata fetele !!!!

Asa ma bucur ca va merge bine regumul !!!!!!

Eu inca nu spun nimic ! Insa citesc aici zilnic si vad ca sunteti CROITE sa ! Asta e bine !

Sfat: puteti sari peste alimentele care va plac dar nu le inlocuiti ! Daca aveti un pranz dezgustator, vedeti ca aveti varianta inlocuitoare cu branza de vaci !

Va pup si tot inainte !!!!!!!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Buna fetelor,

nu am mai scris de mul pe aici din lipsa de timp dar am vazut subiectul vostru si mi se pare super interesant. Eu stau prost cu vointa dar vreau neaparat (incurajata de voi) sa ma tin de regimul asta.
Eu vreau sa il incep de luni 14 august si sa tin 2 saptamani. Mai este cineva care ar vrea sa il inceapa de luni cu mine?? M-as bucura foarte tare pentru ca fara sustinere nu stiu daca am sa pot.
Eu am 1.65 si 65 de kg. Nu am avut niciodata 65 de kg si ma simt foarte prost. As vrea ideal sa ajung la 57, dar m-as multumi cu oricat numai sa nu ma mai simt asa de "grasa".

Ma sustine cineva??

Mergi la inceput

Eu te sustin Lau. Mult succes. Si eu am apelat la topicul asta tot din lipsa de vointa. Noroc cu fetele astea ambitioase ca nu m-as fi tinut de regim.Eu am inceput de pe 7 aug. Pe 14 sunt in a doua saptamana asa ca... o sa ma gasesti pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

...am venit pt. un pic de suport...MI-E FOAMEEE. Beau la apa cu lamaie da degeaba. Oare pot manca niste varza stropita cu lamaie?

ps. Lau, sunt exact ca tine la masuri. Si eu as vrea sa ajung undeva sub 60, macar la 58-57.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput