REGIMUL SCARSDALE 2 saptamani -7Kg (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Laura, cat ai slabit intr-o saptamana? Oare se slabeste intr-adevar ata de mult intr-un timp atat de scurt?
Eu slabesc relativ usor dar si pun la loc tot la fel de usor.

Problema la mine nu e ca zic altii ca sunt dolofana, ci ca am inceput sa ma simt eu grasa, si urasc sentimentul asta. Nu am fost niciodata slaba, dar am avut respect pentru mine , acum l-am pierdut din cauza kilogramelor in plus si nu suport sentimentul asta.

Eu am sa incep de lunic oricum, dar as fi vrut sa fie cineva care sa inceapa cu mine ca se ne sustinem reciproc si sa vorbim de cat am slabit si ce bine ne sta.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

pai poti incepe linistita de luni , mai sunt destule fete care au inca acelas regim ca si tine pt o saptamana intreaga, deci sustinere va fi din partea noastra...

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Eu m-am lasat batuta si saptamina asta:((((. Incep de luni din nou. Cine mai e cu mine?

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

de ce te dai batuta asa usor? ce sa intamplat si saptamana asta?

quote:
Originally posted by iuliana

Eu m-am lasat batuta si saptamina asta:((((. Incep de luni din nou. Cine mai e cu mine?

poze 1,2,3,4,5,6,7

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Nu ma dau batuta, Gabi, nu vezi ca incep din nou :)? Nu am luat in greutate deloc saptamina asta, dar nici nu am slabit mai mult de 1 kg. Mi-am facut de cap in sensul ca am mai ciupt pe ici pe colo niste cereale si o cioco si nu am tinut strict regimul. Daca ar tine si sotul meu cu mine, ar fi ceva, dar nu prea am support de la el:(.

Asa ca de luni o iau de la capat.

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

aha inteles... gata incep si eu de luni iara, ca am ciupit si eu o ciocolata aseara, dar am zis ca nu se pune ca eu am slabit ceva...
De luni nu mai gatesc in doua ture, toata casa la regim...
spor la treaba... aaa daca tot incep d eluni sa nu credeti ca acum sambata si duminica imi fac de cap.. nu nu .. continui regimu...

- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Lau10 , eu am inceput de la 85 kg si acum am 83,4 kg. E f. bine si asa. Am inteles ca abia din a doua saptamana se vor da kg-ele mai repede jos. Asa ca nu ma dau batuta. Prima saptamana e de acomodare. Unele fete reusesc sa de amai mult ,depinde de organismul fiecareia.
Si la mine tine sotul regim , asa ca nu gatesc prea mult.Doar pt. copii mai fac mancare.
Asa ca ...mult curaj.Fa-ti aprovizionarea si la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

azi am verificat iar cantarul, si imi arata cu 0,5 kg mai mult, nu mai putin...iar am 68 de kg, desi am tinut regimul exact, fara nici o abatere ...dupa ce m-asm entuziasmat ca am dat jos 2,5 kg in 3 zile, acum am pus la loc 0,5 kg......dar nu ma las, sper sa reusesc sa dau jos mai mult saptamana viitoare...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Adseana, poate ai mancat din reteta ceva mai mult decat trebuia. Si eu am avut tendinta la inceput, din cauza foamei, sa manac cate 2 gratare de pui sau un castron mare de fructe etc. Dar cu timpul organisnul s-a obisnuit si deja nu imi mai este foame. Mananc din ce in ce mai putin(ca un om normal).
Raport: 85kg-2 kg=83 kg(eu zic ca e f. bine pentru prima saptamana)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Fetelor de maine ma apuc si eu de regim.Cine ma acompaniaza?
Sper sa nu imi pierd prea repede interesul.
O duminica placuta tuturor.
Deci maine vin cu grautatea exacta.

Mergi la inceput