REGIMUL SCARSDALE 2 saptamani -7Kg (2)
Raspunsuri - Pagina 12
dumitrulaura spune:
Pai nu e salata de ton. Eu inteleg sa-mi fac o salata cu rosii, ardei, ceapa, ton,morcovi. E bine?
Apa, apa, apa apa apa apa apa apa apa apa apa
enescuraluca spune:
eu am mancat o cutie intreaga de ton maruntit in ulei cu lamaie.
ca aveam o foame....mama mama
apa cu lamaie o face bine?
adseana spune:
Si eu tot la 18.00 mananc cina![]()
Am papat pranzul, o conserva de ton in ulei cu muuulta lamaie, si o jumatate de gref
...cu cina voi avea ceva probleme, carnea de miel nu pot sa o mananc, asa ca...va fi ori friptura de carne, ori ceva peste...
si apaaaaaaaaaaaa muuuuuuultaaaaaaaaaa![]()
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
Gabbriela spune:
cum va merge treaba fetelor... eu ma simnt mai usoara .. adica la pantaloni se observa.. inca nu m-am suit pe cantar, astept pana luni.
cina o iau si eu la 6 PM si dupaia numai apa si morocv mai pap pana dimineata la mic dejun.
nu cred ca este important cand incei, daca incepi miercuri regimul il termini exact miercuri in 2 saptamani...
abea astept ziua de luni
.
toate cele bune
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
enescuraluca spune:
fetelor am o veste proasta.....[:d]...am ratat cina....se pare ca trebuie sa supravietuiesc pana maine numai cu morcov si apa...oricum...parerea voastra...apa cu lamaie ajuta?
credeati ca am calcat pe bec? va inselati...am o vointa de fier de cand sotul s-a uitat dupa alta
dumitrulaura spune:
M-am uitat de curiozitate pe cantar si ... nu am slabit deloc. Dar continui, nu ma las.
Gabbriela spune:
da, apa cu lamaie ajuta si daca ai ratat cina .. hmmm grija ce faceti sa nu patiti ceva la stomac.. trebuie alimentatie regulata...
Unele persoane slabesc mai repede si altele ceva mai greu, uneori pe langa un regim alimentar sanatos, cu putin zahar in el si numar de calori intre 850 - 1000 mai trebuie si ceva miscare sa slabesti.
Totul tine de structura genetica si de cum corpul tau asimileaza caloriile pe care i le pui la dispozitie... daca la sfarsitul saptamani tot nu ai slabit nimic ori te apuci de sport pe langa regim ori mai injumatatesti din portiile de mancarica pe care le consumi.
Toate cele bune
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
enescuraluca spune:
iuliana mai zi si tu un nr de kg minus...sa mai prindem si noi curaj
gabbriela nu ma refeream la apa cu lamaie ca inlocuitor a unei mese ci bauta ca atare in loc de apa, intre mese.
eu asteptam MD de astazi ca pe painea abia scoasa din cuptor...ca aveam o foameeeeeeeee mare mare. acum ca am mancat pot sa scriu..ca imi tremurau mainile pe tastatura ![]()
NU VA LASATI FETELOR
svety spune:
Intru si eu: 65kg. Vreau sa am ambitie sa reusesc sa mai dau jos ca nu mai intru in fustele si pantalonii vechi. Da am suport cu voi, nu?
Orez se poate manca?, poate nu am vazut eu, dar nu scrie nimic despre asta.
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
dumitrulaura spune:
Daca te uiti la alimente interzise , orezul e pe lista. De asemneea daca nu e specificat in meniu nu-l poti adauga. Mai degraba scoti ceva din el, daca poti, dar nu adaugi nimic.Bafta multa la toate aspirantele.Eu, in a 3-a zi, am dat 1 kg. jos.