Bebelusi de iulie-august 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

MARC-DAVID (AC) pt primul anisor

sarbatortzilor zilei, sa fiti sanatosi

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

6+ BARZA

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ella&,mersi,in general suntem bine.tot asa ii dau dintii si e calare pe mine,nu doarme ziua decat 20min dupa care urla si pac pe picioare s-o adorm la loc ca asta vrea.nu papa decat f putin solide,e in chiar prea mare dragoste cu tzatz.plus alergam zi de zi,deci ioc timp de barfa.seara cad lata pana ma trezeste iara ea noaptea,ca tot ne trezim noaptea
acum e la mama pe picioare ca deh tot asa a dormit 20 min solo si vrea companie si eu va scriu.vad ca vorbeste cu mama,deci nu doarme ca ce e mult strica.si eu vreau sa ii fac mancarica pe care tot eu o sa i-o pap cred
Emanuela,tot la Cta suntem,dar eu nu o duc la plaja decat cand o sa fie mai mare.
in rest ne pregatim pt party de un an.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Astazi ploua rau pe aici si suntem consemnati in casa.
Ieri pentru ca ne-au trecut bubitele am iesit in parc sa fugim . Nu am apucat sa ne bucuram pentru ca am dat peste copii raciti (mucisori si tuse) si asa ca ne-am intors acasa . Acuma ma rog sa nu fi luat puiul ceva. Si eu il scot pe Alex cand este racit afara, dar putin si nu in parc (colectivitate) unde stiu ca poate transmite si altor copii. Vorba sotului, daca al meu e racit de ce sa nu fie si altii .

mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

MARC-DAVID (AC) pt primul anisor
celor care au mai adaugat o luna sa fiti veseli si sanatosi, sa va bucurati parintii.

mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Am fost cu Adi la dermatolog.
Mi-a prescris Zyrtec picaturi si Elocom unguent.
Si a zis ca nisipul, caldura si transpiratia sunt cauza.
Din pacate la noi e foarte cald si nu ne permitem sa ne punem aer conditionat asa ca luptam cu dusuri multe si plimbari la munte.

Am intrebat de crema de protectie solara si mi-a spus ca pentru noi astia foarte albi si sensibili e buna crema de la Avene si de la Ivatherm cu factor 20 respectiv 25.
M-am uitat si la preturi sunt ceva mai mici decat cea de la Piz Buin la care ma gandeam eu.

Eu am avut o zi tare aiurea ieri dar nu are rost sa va plictisesc cu amanunte. Dar doar atat ca in comparatie cu persoana care m-a vizitat ieri cu fetita ei de 2 ani am ajuns sa ma simt tare mandra de cum imi cresc eu copiii.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

LA MULTI ANI!
MARC DAVID LA 1 AN

LA MULTI ANI SI CELORLATI BEBELUSI ANIVERSATI ASTAZI.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Albinutzza

Andreea, felicitari lui Tudor. Nu treb sa te sperii, uite Luca de ex stie sa cada. Nu se duce ca bolovanul, pune manutzele intai. Si el [:q] uneori, dar crestem ce sa facem

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

6+ BARZA

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

eu sunt speriata de bombe. Mi-e asa o frica sa nu cada. Tudor nu pune intotdeauna mainile. Poate si din cauza mea, ca nu l-am lasat. Avem deja primul semn la buzita. A cazut ieri si s-a lovit la canapea.

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by delia grozav

Am intrebat de crema de protectie solara si mi-a spus ca pentru noi astia foarte albi si sensibili e buna crema de la Avene si de la Ivatherm cu factor 20 respectiv 25.
M-am uitat si la preturi sunt ceva mai mici decat cea de la Piz Buin la care ma gandeam eu.

Delia, factor 20/25 pentru tine, nu? Doar nu pentru copii.
Eu i-am luat lui Tudor crema de la Elmiplant cu factor 30. Sper sa fie buna.

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by andre_ea
eu sunt speriata de bombe. Mi-e asa o frica sa nu cada. Tudor nu pune intotdeauna mainile. Poate si din cauza mea, ca nu l-am lasat. Avem deja primul semn la buzita. A cazut ieri si s-a lovit la canapea.

Asa e sotzul meu. Eu il las sa cada, si daca e...nu sar pe el, sa tip, sa ma sperii, il ridic, si zic: bravoo baiatuu' creste mare baiatu'' si o ia iar la picior. Uneori mai si plange, dar ii distrag atentia cu diverse. Si noi avem semne, dar asta e, crestem

Am crescut atat de mult

6+ BARZA

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

sarbatoritilor zilei!

Irda, Emaaimee ma bucur ca sunteti bine, voi si fetitele!

Mona, Mada, multumim pt gindurile frumoase, pupici si printeselor voastre.

aici e liber,sarbatorim mid-summer-ul,e perioada noptilor albe...dupa ce ca dormeam prost de cind e lumina toata noaptea, parca dorm si mai prost...

M

Mergi la inceput