Bebelusi de iulie-august 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Pupam mamici si bebici.

Am venit si eu cu noutati. Ana e muscata de tantari urat de tot si are si cateva bubite pe spate.Nu stiu pe unde pot intra tantarii aia ca avem plasa la toate geamurile ! Chiar nu stiu.
Afara nu stam seara !

De mancat nu mananca decat lapte si iaurt, nu are febra dar chiar nu pricep de la ce sunt bubitele alea...vreo 3-4 asezate ca un ciorchine !

Ii place tare mult in tarc mai ales ca merge in jurul lui pana oboseste si nu mai poate. Atunci o apuca maraiala. A inceput sa intrebe "ce ?"de o maniera surprinzatoare. Nu prea pricepe ea ce inseamna insa e ca o placa ... ce ...ce ! Probabil pentru ca eu cand ii aratam animalute sau alte obiecte ii spuneam "ce e asta mami ? e un cub!" A ramas acolo la ea pe creierica cuvantul "ce". Mama tot nu zice..spre disperarea mea , in schimb ma pupa de ma albeste !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE

Mergi la inceput

Pupam si copilasii care au mai pus acolo ...o luna sau au implinit un an.

Sa fiti sanatosi copii (ca deja.... nu mai suntem chiar bebelusi)

POZE FETE CUCUIETE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

[size=3]Sa va propun o intalnire in parcul in HERASTRAU ,duminica?

Anis, din pacate duminica nu ma pot inscrie la intalnire. A intervenit ceva aseara si trebuie sa plec din Bucuresti.

Oricum va pup pe toate si .. sa va distrati fetelor ca se face de ceva vreme strigarea asta ! Poate iese !

POZE FETE CUCUIETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

BUNA LA TOATA LUMEA!

"La multi ani!" 11 luni: NIKO VLAD[peca], VICTORIA HRISTINA[hristina], ALEXANDRU-MARIAN[BB23] .

CRYNA de ROBERTEL - 24.08.2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Brianamica, pai eu cred ca vin eu si cu mine la intalnirea de duminica
Nu stiu ce naiba are, nu-mi merge yahoo..

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Pupam, mamici, burtici si bebei si cei care aniverseaza ziua azi!!!!

Noi suntem bine, am facut azi primul vaccin de 1 an, Priorixul. La reactii adverse am inteles ca sa nu ne asteptam decat peste 7-8 ile, dar doamne ajuta sa scapam. peste o luna facem si Infanrixul (DTP) si o perioada iar mai scapam de intepaturi.

Va urez multa sanatate si cele bune!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Salutare fetele!!!!

SCANTEIUTZA REVINE IN FORTZA!!!
SI E MAI MERGAREATZA CA NICIODATA
POFTITI, SERVITI NISTE POZE DOVEDITOARE!!!! in albumul de 11 luni

Starchi&Matei scantei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

MAMAAAA, CE DE EVENIMENTEE NOI PE FORUM!!!!

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR CARE AU IMPLINIT UN ANISOR!!!

SI CELORLALTI CARE SI-AU INMULTIT LUNILE!!!!

Mergi la inceput

ANIS, ALBINUTZZA - FELICITARI PT BB2...SA DEA DOMNU' SA DUCETI SARCINILE CU BINE SI SA AVETI NISTE COPII MINUNATI...ASA CUM E SI SUFLETUL VOSTRU!!!

Am citit cu mare emotie mesajele voastre de anuntz de bb2, pt moment m-am transpus in pielea voastra si parca n-a fost rau deloc sa simt pt o secunda cum e sa ai, din nou, un pui.

Am vazut si pozele cu ceilalti puiutzi, au crescut frumos si sunt atat de mari ca mi se pare ca au crescut ca Fat-Frumos din poveste!

Va felicit pe toate ca sunteti niste mame atat de bune si responsabile.

Mergi la inceput

Am lipsit atat de mult de aici ca nici nu stiu cum sa acopar tot ce am citit...

Felicit fetele care au reusit sa slabeasca...si eu m-am bagat de saptamana asta la un Scarsdale. Sper sa apara si rezultatele in curand.

Si acum sa va povestesc de ce mai face/zice Matei:merge/ alerga prin curte de-i sare basca, stie sa zica mama - tata, sa strige pe unul dintre caini (Abu), sa dea piciorusele la pupat si sa faca precum vantul (suiera prin strungareatza si se leagana precum bataia vantului...ca sa nu mai spun cat il amuza chestia asta).

De la un timp insa, s-a produs un scurt circuit, undeva, si toate masinile au devenit "ta-ta"

Are 8 dintisori, cred ca ne pregatim sa dam binetele si la no.9, pt ca nu mai doarme noaptea.

Face tot ceea ce ii interzic sa faca, mai si rade strengareste ca sa nu ma pot supara pe el, respectiv: isi baga tot pumnul in gura pana ii vine sa vomite, trage de toate lucrurile de care nu are voie sa se atinga, mananca pietricele, nisip, pamant ...si rareori iarba (poate par iresponsabila, dar, cu toate ca l-am pazit cu garzi imperiale, tot a reusit sa ia o gura de pamant, nisip, iarba.Noroc ca pietricele le scuipa..)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput