Bebelusi de iulie-august 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Starchi, salut!bine ai revenit!nu vedem pozele, ai uitat sa faci public albumul, probabil.
pupici Scinteiutzului umblaretz

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Si acum, sa va propun un sb de discutie...

Voi ce ii invatati pe copii sa faca/sa recunoasca si ce vi se pare ca au receptat cel mai usor?

Ca eu, in ultimul timp,vin destul de tarziu acasa, stau putin cu Matei si, de multe ori,ne jucam o ora...apoi baitza, culcare si gata ziua.

Intr-o sg seara ni s-a intamplat sa fim amandoi acasa mai devreme si sa ne jucam impreuna cu mingiutza. Matei mergea de la unul la altul si ii inmana mingiutza. Nu pot sa spun cat era de fericit ca suntem amandoi in jurul lui...iar noi nu ne reveneam de uimire ca Matei intelege sa duca mingiutza la mami sau sa ii duca mingiutza lui tati.

Iar lucrul asta m-a cam pus pe ganduri, inseamna ca puiutzii nostri deja sunt pregatiti sa interactioneze, sa inteleaga si invete f multe lucruri ...si poate doar ignorantza noastra sau pur si simplu lipsa timpului subevalueaza aceasta latura a psihicului lor.

asa ca ...astept sa-mi povesteti ce ii invatati pe copii si cum reactioneaza ei la provocari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

mamini, multumesc de urari!!!!

ai avut dreptate, gata ...s-a remediat problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

vazut Scintei frumos si plimbaret, super!

fetelor, am postat si eu la "parintii intreaba..." un subiect, daca aveti idei, spuneti-mi si mie! poate mamicile cu doi copii, din experienta...multumesc.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Starchi, excelenta propunere! Sa stii ca si eu ma minunez de cate lucruri intelege copilul meu. Stie unde e mama, tata, bunica, si multe obiecte, intelege sa mearga incet, sa se ridice.
Dar, ma straduiesc sa il invat sa arate cat de mare e Tudor si nu vrea sa repete. Sau vreau sa il invat animalele dupa carticica si tot asa : nimic. Voi cum i-ati invatat?
A, si nu mai face Pa de o luna.

Vazut Scantei dulcic. Mai dar ce bine merge el in picioare!

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

quote:
Originally posted by starchi
Felicit fetele care au reusit sa slabeasca...si eu m-am bagat de saptamana asta la un Scarsdale. Sper sa apara si rezultatele in curand.

Starchi&Matei Scantei

Starchi, vezi ca am deschis un subiect la Femina Intim pentru Scarsdale. Deja suntem la capitolul 2 dar face bine un grup de suport la cura de slabire.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Factor 20-25 pentru mine si Adi.
La Medeea i-am luat Chicoo cu factor 30.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Vazut Scanteiutul umblaret de la Medeea.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Eu incerc sa pun un filmulet, desi nu aveam chef sa ma filmeze si pe mine sotu.

Poze

Mergi la inceput

Merge cam incet.
Asa ca va mai povestesc cate ceva.
Medeea s-a trezit azi tare vesela dupa somnul de pranz si vreo jumatate de ora a tot venit la mine sa o pup si sa o gadil si radea in hohote. Nu ca nu am mai facut si altadata dar a fost un din putinele zile cand mi-m permis sa o rasfat atata cat a vrut ea.
De acum incolo o sa o fac mai des pentru ca imi face si mie si ei tare bine.
Vorbea cineva de organizare, copiii ne organizeaza viata.
Mie mi se pare ca fac mult mai multe lucruri decat atunci cand nu aveam copiii.
Atunci veneam obosita de la serviciu( pe vremea aia aveam program lejer fara garzi) si nu prea gateam si nu aveam nici chef sa fac ceva prin casa prea des.
Acuma ( desi e mai mult haos) am chef si timp de de mai multe.
De exemplu am facut dulceata de capsuni pentru prima oara in viata mea.

Poze

Mergi la inceput