Bebelusi de iulie-august 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 2
palmyrah2002 spune:
Delia,multumesc pentru raspunsuri !
Irda,curaj si multa putere sa reusesti sa le faci pe toate!
palmyrah2002 spune:
Delia si eu ma lupt cu bubitzele la Rares ..de fapt nici nu mai stiu daca sint de la caldura sau e altceva..sint disperata.E plin pe piept,spate,minutze de bubitze mici,aspre la pipait si se scarpina mititelul tot timpul.Abia marti reusesc sa ajung la dr.de familie pentru vaccinul de 1 an si pina atunci chiar nu stiu ce sa-l mai dau in afara de galbenele.
Mihnea a facut si el bube de la caldura chiar si anul trecut,la aproape 4 ani,acum decoamdata nu au aparut,dar nu zic hop.
anis spune:
'neata
Irda ma bucur ca sunteti bine.Cat priveste oboseala te super inteleg.Hehehe acum eu sunt de 2 ori obosita, dar am incredere ca o sa fie bine...nu mor eu 2 ani, pana mai cresc..auleuuuu 2ani am zis?
Dar stiu ca merita
AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
LA MULTI ANI MARC-DAVID (ac), LA PRIMUL ANISOR DIN VIATA!!!
AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
LA multe luni si :
MARIO GABRIEL-simonaci79(Sper ca sunteti bine!)
LUCA-Letitia Maria
LARISA-aprilie1976
TOMA-ada si toma
MARIO ALEXANDRU-simonique
AniS
anis spune:
Nicoll_mada, cred ca iti e tare greu.Sper sa te obisnuiesti repede si sa poti fi "fresh" pt zana ta.
Andre-ea, felicitari umblaretului!
AniS
anis spune:
Mah, dar ma lasati sa vb de una singura??????
Sa va propun o intalnire in parcul in HERASTRAU ,duminica?
Parca si mie frica...ca iar va inghesuiti!
AniS
Albinutzza spune:
Ica, multumim mult, ne bucuram ca sunteti bine, si va mai asteptam
Irda, bine ca nu a fost altceva, si ca sunteti bine, pe Daria nazdravana, ca si noi suntem la fel
Ella, impartasim aceasi pasiune, si mie imi place mult sa urmaresc norii, dar timp...nema
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
6+ BARZA
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Andreea, felicitari lui Tudor. Nu treb sa te sperii, uite Luca de ex stie sa cada. Nu se duce ca bolovanul, pune manutzele intai. Si el [:q] uneori, dar crestem ce sa facem
Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
6+ BARZA
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Ce mai stiti de Diana, Alderban, Katink (parca era in tara, nu?) Kulta, Emma, Lia (si ea era in tzara), Irina??? Si daca am uitat de cineva
Am crescut atat de mult
6+ BARZA
Parintzi de bondarici