The best of aug-sept-oct 2004 (117)
Raspunsuri - Pagina 24
andora spune:
Salut, am pauza 10 min de nani Gog si mami PC.
Aissa daaa si eu astept poze de la munteeee ca tasre m-e dor!!!
Naty wow bine-ati revenit, si felicitari multe printzesei vorbarete si care stie cand vine pipiiiii
. Super ca a fost cuminte la plaja, nci noi nu intram in paa insa de jucat in piscinuta si al nisip maaaaaxim 30 min cu jucarelele.. noroc cu tablita d desenat ca ne tinea inca pe atata ocupati... prin parc cand mai treceti?Ca noi am fost azi si mi se pare ca n-am fost de un an.. au pus si saltelute d sarit pt pitici mici de tot, a intrat Gogo azi prima oara inauntru si ii place mult...
Pupici si pofta buna!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Naty spune:
Intreba cineva de alge ... parca Mada. La 2 Mai nu era nici urma de alge.
Noi am luat carutul cu noi dar nu l-am folosit absolut deloc, daca aveti copilasi care nu prea stau in carut sfatul meu e sa nu va incarcati cu el.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
quote:
Originally posted by loreema24
Intre timp eu si tati ne-am casatorit civil pe 17 iunie si totul a iesit perfect,distractie exact cum am vrut noi.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema(27+)Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
CASA DE PIATRA! Sa fiti fericiti alaturi de puiutii vostri!
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
lorena_andreianu spune:
Mirelusa, n-am plecat inca..; Sambata plecam. Dau ultimul raport vineri!
Mada, felicitari pentru piercing. Io n-am curaj si nici burta de aratat... 
Dana, bafta la serviciu. Sa ne povestesti cum a fost.
Herra, superbe poze! 
Ioana, te intrebasem intr-un timp de degetelul lui Alesio, cand i-a cazut unghiuta... cred ca nu ai observat... Voiam sa stiu daca i-ai taiat-o tu progresiv sau a cazut pur si simplu?!
Andreea, bine ca v-ati regasit! 
Raluca, poze nu aveti?
Fiu-meu de 2 zile isi numeste buricul "bocu-bocu". Chestia e ca si la bomboana (pastiluta de fluor) ii zice "bocu" (da' simplu de data asta)...
Va pup si o saptamana buna la toate!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Naty spune:
quote:
Originally posted by aissa
Pufy...nu numai ca n-am scapat de suzeta...e din ce in ce mai dependenta, in asa hal incat acum nu a baut laptele ca a cerut "no-na", acum 2 zile am venit cu forta din parc pentru ca nu aveam nona la mine si cand i s-a pus pata a urlat dupa ea pana acasa.... O tine in gura non stop, daca i-o ascund plange si mai nou o si cere si nu te intelegi cu ea pana nu i-o dai. Si am impresia ca asta o impiedica si sa vorbeasca (adica pe unde???) si ii tine si de foame...suge la aia de inebuneste si e plina burta de saliva.
Cristina si ghighiloi![]()
Nona?
poze si mai noi
aissa spune:
Fetelor am creat albumul, il puteti vedea aici.
Edit: Naty noi am numit suzeta = duda, asa ii spunea sor-mea cand era baiatul ei mic. Si Ale a prins nu stiu cum din duda de ii spune nona. Uneori zice duda, dar cel mai des nona.
Cristina si ghighiloi
danina spune:
Raluca abia astept sa vad poze ca mai am o sapt pana merg din nou la mare.
Aissa ff frumoase pozele de la munte. Am vazut peisaje de vis si pe Ale binenteles cat de bine se simtea.
Andora ce scumpica e Inutza in Aqua Magic si tati a incercat topoganele? In iunie nu am reusit sa ajungem speram sa mergem acum. Am vazut ca e amenajat special pt copii mici.
Herra un mic mafiot am vazut ii sta tare bine asa cu ochelari.
Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soare
Poze 2006
DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR 
aissa spune:
Hai ca am profitat si eu de somnul Alexandrei sa ma mai uit la poze. Si am vazut dulce scumpa Inush la balaceala....vai ce ma oftic ca a mea nu a vrut in apa
, pupam fata frumoasa si mamica ei.
.
Vazut si Vlad de Herra si la mare (ah ce-mi place poza aia cu valurile in spate si aia unde se joaca chiar pe mal), si in piscinuta si sahist, si smecheros.... 
Cristina si ghighiloi
andora spune:
Am uitat, Ania si Lorena - multumesc pt cuvinte!
Aissa ma imbolnavesti, cred c-ai uploadat si mirosul acela de munte ca eu deja il respir, ma uit acum la poze, a crecut Ale ceva de coma asa cu parul lungut pare mult mai mare, pupic pt printesa!!!!
Superb!Lorena tzop si eu sa zic despre luat sau nu carutul la mare.. eu l-as lua. Fiindca am facut prostia sa mergem cu Uca pe jos de la Venus de pilda la Neptun si l-a rupt pe tati de spate, in schimb cand am luat carutul am avut unde o pune. Sau cand mergeam la restaurant la pranz a adormit de 2 ori in carut (chestie nemai-intalnita de juma de an) Chiar daca procentul de utilizare era sa zic 10% din timp, s-a meritat. Acum daca veniti cu masina si va deplasati la fel sigur ca nu are nici un rost sa-l carati dupa voi.... sau daca nu sunteti prea plimbareti ![]()
Bafta la pregatiri!
Fug ca a venit tatiiiiii 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
frosa spune:
Am vazut poze in viteza, multi copii dragalasi ...
am reusit sa pun si eu cateva in albumul Albena 2006
sper sa reusesc sa scriu cate ceva maine
.. am citit un pic de suzete, nici eu nu stiu ce sa ma fac este LIPIT de ea o sa-l mai pasuiesc un pic si dupa 2 ani o sa trec la atac. Acum parca nu am nervi sa-l dezvat. La noi se numeste "teta" si vorbeste pe langa ea

(27+)Ramona &