The best of aug-sept-oct 2004 (117)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Mada uau ce frumos si mie mi-ar placea au cateva fete din firma si tot le-am chestionat, insa imi e groaznic de frica.
Insa imi pun cristal pe dinti na ca tot vine varamea sapt asta din Germania si i-am zis sa imi aduca ca ea are de anul trecut diamant insa eu nu imi permit .

Multumesc fetelor si eu abia astept sa facem o casuta acolo, deocamdata mai asteptam ca am dat un apartament pe teren si ne golim punga de tot.

Plecam acum in parc asa ca revenim pe la amiaza. Duminica placuta.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Mada, bravo! si sora mea a avut dar l-a respins corpul pana la urma...
iar eu nu am un abdomen extraordinar, nici dinti, asa ca mi-am impodobit doar urechile, de fapt pe cea stanga, cu 4 cercei...asta e.

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

in sfarsit mai prind si eu calculatorul, ca doarme Vlad cu taica-sau.

asa ca am mai facut un album, sa-l vedeti cat e de smecher, si am inceput sa vizionez din poze, ca ramasesem in urma:

- Cristina - am vazut ca si Ale "gusta" apa de mare.
- Mina - chiar ca e baiat mare Matei! am vazut cum mananca si mi-am amintit sa mai caut si eu subiectul ala cu mancare pt copii, ca nu stiu ce sa-i mai dau la al meu.
- Ioana - am vazut si poze cu Alesio, cum ajuta la gratare si cum sta doar in chilotei prin casa - oare cand il vad si pe Vlad asa, fara sa puna covoarele in pericol...
- foarte frumoase si pozele Mirelei, oceanul mi-a placut foarte mult!
- am mai vazut poze cu Ilinca si cu Inutza si deja vreau iar la mare, ca la aqua park nu am fost (inca)!
Ania - unde erati - la piscina aia mare, ca mi s-a parut foarte frumos...acolo ati fost cazati?

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

stiti cumva o reteta pentru blat de pizza - care sa iasa subtire, nu pufos?
si eventual niste combinatii din care sa pot face pizza pentru Vlad, ceva mai usor?

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Herra, uite aici o reteta de blat de pizza.L-am copiat candva de pe DC din subiectul "La bucatarie", dar am uitat sa-mi notez numele autoarei. Textul nu-mi apartine carevasazica.Copiez textul inca o data aici ca e mai simplu:

"a) 500gr.faina
1 cub drojdie
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
5 linguri ulei
250ml apa sau lapte

Se pune faina intr-un vas, se adauga drojdia dizolvata in lapte cu zahar, se adauga sarea si se framanta totul.
Restul cred ca-l stii. Adica intinzi foaia de aluat se pune sosul pt. pizza in strat f. subtire si de-asupra lui pui tot ce vrei si ce-ti place si...ce ai.

Din acest aluat eu fac minipizze! O nebunie!
Tu, depinde cat de mare vrei pizza, poti sa injumatatesti cantitatile.

Fac in felul urmator, asta in caz ca vrei sa incerci si ca mine:
ung masa cu ulei, si intind aluatul, il pregatesc asa cum ti-am explicat mai sus, dupa care il rulez. Il ung pe de-asupra cu lapte, il tai in felii groase de 1-2cm, le pun pe o tava unsa si le dau la cuptor.
Ce iese ar trebui sa...gusti! "
Mult succes!Trebuie sa mentionez ca eu nu l-am incercat, deci nu garantez rezultatul...m-a atras mesajul cand l-am vazut pe forum, l-am copiat...dupa care nici nu am avut timp si am si uitat de el.
Fetelor, va pup pe toate si pe ai vostri bebei si fug la nani ca...maine incep jobul si sunt taaaare curioasa

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mada super! Daca as fi slaba sau voi mai slabi vreodata imi pun si eu cu conditia ca cercelul sa fie din aur pentru ca altfel cum spune Herra mi-l respinge organismul. Asa am patit la a doua gaura la ureche facuta initial cu pistolul si pusi cercei din aia medicinali care mi-au dat o infectie de toata frumusetea. Asa ca am renuntat la ei, am lasat sa se vindece si am facut apoi cu ac clasic si pus direct aur. Nu prea mai am loc sa o fac si pe a 3-a...
Herra da...Ale a prins gustul apei amestecata cu nisip si servita cu lopatica din piscina, o minune nu alta. Interesant ca nu a patit nimic la burta.
Anamari daca logopedul poate ajuta si de la doi ani, merge consultat parerea mea... Cu suzeta...asa zic si eu ca o incurca dar cand vrea ceva ori spune cu ea in gura, ori o scoate. Cum ar fi cand eu vreau sa o culc si ea aude vreun catel afara si scoate suzeta, zice ham si o pune la loc.
Vreau insa sa zic ca ma surprinde cat de multe cuvinte a achizitionat in ultimele saptamani. Acum de la munte am venit cu "baia" spus frumos si clar, cuvant care nu il avea deloc in vocabular.
Noi am fost pana la urma la munte desi m-am cam codit vineri seara ca anuntau ploi, dar as fi regretat enorm sa nu mergem ca a fost super frumos, a plouat doar sambata cand copiii dormeau asa ca ne-am incadrat la fix. Ieri a fost asa un soare de al meu s-a cam prajit cand facea gratarul...si nu ca ar fi stat prea aproape de flacara.
Ale a urcat putin pe un deal pe acolo, a si coborat, a alergat 2 catei, a urlat la vaca muuuuuuuuu de aia mai avea un pic si ii raspundea (e prima data cand vede vaca in realitate) ce sa mai, a fost o iesire reusita.
Trebuie insa sa spun ca la dus m-au speriat serpentinele asa ca l-a intors nu am mai condus eu.
Revin dupa ce se incarca pozele....

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna, m-am intors si eu cu tot cu maimutica de la mare si am intrat sa va salut.
Am vazut si pozici cu Pufyyyy pe care-o pup dulce de tot pe fratioRUL din burtica MARE SI FRUMOASA! Drum bun la Cluj!!! Si pozele Herrei cu flacaul cel cool cu ochelari si sapca, ochios si frumos!
Felictari pt piercing=ul din buric ! wow si eu vreau dar sunt grasa si as arata ca Miss Piggy, si nu vrem asta... . Macar un tauaj ceva acolo poate mi-as face.... dar nu stiu nici unde nici cu ce....
Cu logopedul - si eu stiam ca de al vreo 3 ani jumate incolo se "aliiaza" toti copilasii... nepoata-mea de 4 ani nici acum nu pronunta cyvintele clar si tocmai imi zicea bunica ei ca ar vrea sa o duca la dr ca cica....ata de sub limba ar fi de vina
Nu ma mai lasa sa stau, ma striga ca cica a facut kk..in pampers evident hih...va pup si va doresc o saptamana super!

Mergi la inceput

multumesc pentru reteta, Daniela, si bafta in prima zi de munca!

Cristina, asteptam pozele!

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Am tras si noi putin cu ochiul la poze.

Herra, ce dulce e Vladut dormind cu nasul in prosop pe plaja. Cred ca era terminat.

Hai ca devin si eu nostalgica ca Andora, dar mi s-a facut dor de un bebelus! Ca Marina devine din ce in ce mai mult copil, chiar daca nu e inca in totalitate. Uf!
Fetelof, va invidiez pe cele cu burta mare.

Pufymic, vai ce burtica frumoasa. INcercam sa mi-l imaginez pe cel mic stand acolo. In ce pozitie a ajuns ?

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!
Ne-am intors si noi aseara de la mare, a fost SUPERB, un concediu foarte reusit din toate punctele de vedere.
Vremea a fost frumoasa, a cam batut vantul dar suportabil am facut plaja in fiecare zi.
Ioana s-a comportat exemplar pe drum, a si dormit, iar cand nu a dormit a stat cumintica, nici nu-mi venea sa cred.
A fost tare fericita acolo, in apa nu a vrut sa intre, dar la plaja i-a placut mult, era cel mai cuminte copilas de pe plaja, a fost incredibil, statea cate o ora aplecata asupra piscinutei si-l spala pe bebe, apoi cate o ora se juca in nisip, canta si vorbea singura.
Iar vila unde am stat ... n-am cuvinte. Sigur, au fost si mici neplaceri, camera cam mica, de abia am reusit sa punem patutul Ioanei, mancarea (au si restaurant) cam proasta si meniul sarac, dar curtea facea toti banii. Era o curte uriasa, cu iarba si cateva mese + un foisor unde mancam, iar vis-a-vis de foisor era locul de joaca, nisip, leagane, 3 topogane, un balansoar + preferata Nanusei mele, o casuta. Mai erau 5 iepurasi intr-o cusca la care le dadea sa pape si un "mau-mau' care a fost senzatia vacantei.
Ce mai, am stat numai afara si fara grija copilului, noi stateam linistiti si ea se juca in voie, erau o gramada de copilasi cam ca ea, deci a avut si companie.
A inceput spre surpriza mea sa zica mult mai multe cuvinte, ba chiar le si leaga (la mare s-a petrecut fenumenul).
Si a invatat sa zica ca face pipi, se pune pe vine si face. URAAA!
Va mai povestesc mai incolo ce-mi mai aduc aminte.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput